čia rašo toned winter (4x4sistemoj)
http://blog.prettyyo...a075c970b-800wi
o čia light spring soft (toned spring)
http://blog.prettyyo...3ab41970c-800wi
Erszebeth netaikyk į "light" taigi light spring ir summer patys šviesiausi tave sunku prie tokio šviesumo padėt
nenoriu savo foto kilnot, bet mus šalia sudėjus tu nė pro kur light nebūtum
QUOTE(inc @ 2013 08 02, 06:54)
Sakai, rečiausias, ane? Aš tai čiur vieną tokią namie turiu
Dėl akių, tai iš fotkių nelabai pamatysi, nes nu maža ką kaip ten sufokusuota. Profesionalo būtų daryta, tai dar galima būtų tikėt kokio jos iš tikrųjų ryškumo.
Na palauksim kokių ji pati išvadų prieis pasimatavus
Aga, sadovnica geras pavyzdys čia toms neaiškioms pavasarinėms. Matei ji vis dėl to į light spring taiko. O dabar tai nusipirko bent tris paletes ir vis įkelia visokių palečių palyginimų
O tu mačiau, vis blaškaisi, ane? Na ir ko daba? Jau pas pavasarisu tipo negali persikraustyti?
Papildyta:
O gal užmatei pas ką paletėse dar yra tokios grey green? Mano mama aną dieną tokią`apsivilkus vaikščiojo, tai pasaka kaip gerai - vos neatėmiau matuotis Pas mus šeimoje dauguma pilkai žalių akių visokie variantai, tai labai tinkama spalva mums
Nu taip BFAS skelbia
Man jin kai dėjo paletes light ar bright matyt vienai labiau light patiko , nes nors ir kontrastas pas ją didelis, man visai nesižiūri tos ryškios spalvos prie jos. Bet jin vis vien gaunasi lievas light'tas, nes turi būt kažkokia tamsių spalvų grupė. Jai vaikščiot kaip papūgai, tada ok... bet juk turi būt dar neutralios spalvos... tai artimos juodai braun kažkokios turėtų atsirast, ir anglies juoda... ir mėlyna tokia iš tamsesnių prie akių... akys gi pas ją irgi tamsokos tai jai imt tik spalvingus variantus, tada tikrai light paletė, bet kažkaip šviesių smėlinių/garstyčinių grupė manau jai
Aš gal irgi visai imčiau kokį light spring... bet kaip minėjau nerandu neutralių sau tinkančių spalvų... jokioj paletėj. Vat kai rasiu... tada matyt ir žinosiu
Dar esu grey green užmačius autumn paletėse bet gan slidi spalva... jai tokia pilkai mint manau pavasarių... o jai kiek maišyta soft'ams... yra kažkokia šaldytos varlės soft summer paletėj irgi. Reiktų pažiūrėt prie kokios spalvos jin dar dera... bo ta šiukšlių maišelio spalva tokia subtili... aš vat turiu sijoną ir savo nustebimui atradau kad tinka prie tos koraliniai ryškios šaltybarščių spalvos, ryškios violetinės, red braun tamsios, prie geltonos narcizinės/kukurūzinės... ir visai netinka prie tų muted soft anei vasarinių, anei rudeninių
o
nelabai galiu ilgam prie pc užsisėdėt, bet va o tokios iš neutralių tavęs netenkintų? čia iš sadovnicos naujų palečių
čia jos sudėtos. turbūt matei, ne?
čia jos sudėtos. turbūt matei, ne?
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 02, 10:52)
Parodykit man, kur toji sadovnica yra, suintrigavot
http://club.osinka.r...light=#12641799
QUOTE(inc @ 2013 08 02, 10:41)
nelabai galiu ilgam prie pc užsisėdėt, bet va o tokios iš neutralių tavęs netenkintų? čia iš sadovnicos naujų palečių
Aš kalbu apie rudas/smėlines Vat vakar lapatyne tuntą perėjau visokių atspalvių - nu nėr man tinkančių. Tos taupe prie mano odos kažkokios purvinos, nuskalbtos, tiesiog pasityčiojimas iš spalvos atrodo... o jai kiek šiltesnės, jau mano oda pasityčiojimas atrodo... šitoje paletėje esanti ruda irgi labai baisiai atrodo...
dar spring rudų
bendrai pavasariams neutralūs
bendrai pavasariams neutralūs
QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 23:48)
Aha aš irgi taip pagalvojau... bet jau tyliu, bo visur pavasariai gi man vaidenasi... o tatai skaitos rečiausias spalvinis tipas... nenormalu pamaniau.
Rečiausias čia kur? Ant Žemės rutulio? Tai natūralu. Koks mūsų ir kitų šiauriečių gimstamumas, o koks babajų ir visų kitų, atsiprašant. Nenuostabu, kad pavasariai rečiausi, tuoj ir vasaros išnyks.
QUOTE(bytte @ 2013 08 02, 00:39)
Labai mėgstu tokią Aš ją kaip chaki variantą traktuoju.
QUOTE(inc @ 2013 08 02, 06:54)
tu tokia graži, spalvinga , tai o kam tau tokios murzinos spalvos, ciuocyt, a? ... bent jau aš per tą murzinumą tavęs pačios nematau
O ką ciocytei daryti, kai į darbą tenka eiti? Amžinos atostogos būtų neblogas gyvenimo sprendimas, bet tada tektų konteinerius knisti, o juos beknisant kažin ar tos kurortinės spalvos netaptų tokiomis pat murzinomis? Nejaukiai, nesmagiai jaučiuosi su ryškiomis spalvomis daugeliu atvejų...
QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 02, 08:31)
Erszebeth netaikyk į "light" taigi light spring ir summer patys šviesiausi tave sunku prie tokio šviesumo padėt
Tai vat ir galvoju, kad per tamsi, nors spalvų paletė, jei renkantis tik tarp bright ir light, geriau tinka light. Na ir warm, suprantama, turbūt geriausiai.
Pabandžiau pasifotkint su "neutraliomis" spalvomis, nors abejoju, ar jos tikrai priskirtinos warm spring.
Minėtoji pilkai žalia:
Šokoladinė su ryžavotu camel:
Rūdžių:
Tamsiai pilkai mėlyna:
Na o čia - warm spring ideali juoda
Iš arčiau melanžas - paaiškinimas, kodėl
Tas berniukas man atrodo tipiškas warm spring, ar klystu?
Reikia man iš naujo susipažinti su tamsiai mėlynomis. Dėl visų tų turkio, teal viskas aišku, bet jos irgi iš ryškiųjų, todėl kaip neutralios netinka. O su tamsiai mėlynomis pastebėjimai dviprasmiški. Atrodo, gana panašus tamsumas, bet vienos būna ant manęs labai gražiai, o kitos padaro vos ne lavonu. Kažkoks atspalvis ten turi būti.
Reikia man iš naujo susipažinti su tamsiai mėlynomis. Dėl visų tų turkio, teal viskas aišku, bet jos irgi iš ryškiųjų, todėl kaip neutralios netinka. O su tamsiai mėlynomis pastebėjimai dviprasmiški. Atrodo, gana panašus tamsumas, bet vienos būna ant manęs labai gražiai, o kitos padaro vos ne lavonu. Kažkoks atspalvis ten turi būti.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 08:06)
Dziaugiuosi kad pagaliau nusistatet. As irgi apie light summer vis pamastau, ypatingai po byttes uzuominos... bet nezinau dar mat as ne blondine, o tai daug ka keicia manau.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 19:22)
kaip manot light summer iš dviejų blogybių kuri mažesnė: ryžos odos ar juodos odos rankinukas (nedidukas)
juodos
QUOTE(Titanium @ 2013 08 01, 12:13)
Mielosios
susukot smegenis su tom spalvom- kankinuosi jau ne pirma diena
Gal padėtumėt man nusistatyti tipą jei įkelčiau savo marmūzę?
susukot smegenis su tom spalvom- kankinuosi jau ne pirma diena
Gal padėtumėt man nusistatyti tipą jei įkelčiau savo marmūzę?
Be abejo padetume, ikelkit
QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 14:25)
netinka man ta taupe prie mano įdegio visai (vasaros avalynė light taupe spalvos)... tai negaliu būt vasara , o kitose sezonose irgi savęs nematau (suprantu Erszebeth kaip sunku priimt tą warm spring, kaip savo spalvinį tipą)
As vasarine avalynes irgi negaliu taupe rinktis. Geriausiai man tinka beige arba link camel bet kad nebutu per geltona, arba off white tokia kaip balinto lino balintos vilnos kiausinio luksto, va kaip cia desinysis batas.
Nors su tom visom a la kuno prie nuogos kojos tai slidus labai reikalas man, pastebejau kad kazkaip nepuosia, va tamsiai melyna kitas reikalas.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 01, 18:55)
idomu, koks jo spalvinis tipas ?:)cillian murphy. Pavasaris ar ruduo?
Ar man vienai atrodo kad jis pavasaris? Kaip kitoms?
Dabar toks klausimas - jeigu paliktume viska toki pat ir oda ir plaukus, bet akys tokios butu
http://farm4.staticf..._fc51b6f06f.jpg
Kaip manot koks butu tipas?
Oda sviesi, sauleje tuoj nudega raudonai o paskui lupasi. Ryskus lupu pigmentas, daznai raustantys skruostai.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 01, 21:18)
Pasiūlykit warm spring tamsių ir neutralių spalvų derinių...
gal tokios warm spring tinka? Ar cia labiau rudens
Kazin cia kieno spalvos?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 03, 12:43)
Pabandžiau pasifotkint su "neutraliomis" spalvomis, nors abejoju, ar jos tikrai priskirtinos warm spring.
Man visos graziai isskyrus tamsiai melyna
Coccinela, as pritarsiu inc, jums labai gerai violetiniai atspalviai Man atrodot kazkuris is deep tipu. Nors jums graziai ziurisi ir ramios sviesios spalvos, gelsva, persikine, sviesi alyvuogiu zalia.
QUOTE(Hiver @ 2013 08 03, 19:18)
Oi dėkui, geros idėjos, o šitas ypač patiko Manau, kad ta pilka, rudos ir aksesuarų turkis puikiai tinka ir warm spring. Tik džinso reikėtų šiltesnio mėlyno, pavyzdžiui tokia yra man bene labiausiai tinkanti džinso spalva:
Reikės šokoladinių ir kitų rudų apsirūpint, labai gerai neutralizuoja visokias geltonas
Beje, bytte, ypač tau noriu parodyt Darydama spintoj reviziją radau savo pirmąjį metalovą maikoną, 20 metų senumo Su spalvomis nuo tikrųjų gerokai nugrybauta į šoną - postperestroikiniai kooperatyvai, kokios spalvos turėjo, tokios įpylė Bet užtat ne tik pačios mylimiausios grupės, bet dar ir pačių tinkamiausių spalvų (jei neskaitysim fono) marškinėliai buvo
Tikrosios spalvos būtų žiemos: