QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 13:25)
Erszebeth jai jau taikyt savas spalvas prie metalovo varianto reikėtų imti ne ribines tipo spalvas, bet tokias labiausiai pabrėžiančias spalvinį tipą. Tai visos ant ribos su rudeniu (jai likt prie warm spring) atkrenta. Šiaip labai supavasarina ne ryžos, o camel spalvos odos variantas. Kažkaip priduoda šviesumo
. O jai imt kad yra toks deep spring, tada galim puikiai imt juodo šokolado spalvos odą, tik kad be pilkumo būtų, bo kiek ieškojau paveiksliukų, visur tokios papilkintos, ale dark taupe, visai ne šokoladas. Dar pastebėjau kad juoda būna su nežymiu atspalviu dažniausiai, tai ant vaikų (pavasariukų) pastebėjau, kad geriausiai žiūrisi kai toks teal atspalvis būna (arba mėlsvas), o MB (jį rudeniui esu priskyrus) raudonas.
Pati galutinai esu susimakalavus
Savęs nelabai matau... kažkaip visad maniau kad šaltos spalvos tinka (čia matyt dėl meilės sidabrui ir juodai spalvai
), nors kai susipažinau su tais spalviniais tipais pirma mintis buvo pavasaris. Bet kadangi niekam į pavasarį nebuvau panaši... likau prie vasaros. Dabar va ir taip, ir anaip žiūriu nu netinka man ta taupe prie mano įdegio visai (vasaros avalynė light taupe spalvos)... tai negaliu būt vasara
, o kitose sezonose irgi savęs nematau (suprantu Erszebeth kaip sunku priimt tą warm spring, kaip savo spalvinį tipą)
Taigi, kad labai sunku priimt... Nors jau papildžiau spintą visu glėbiu pavasariškų rūbų, ir matau, kad jie spalviškai gražiai ant manęs atrodo, jie man kažkokie... nepadorūs
Turbūt tuoj nebegalėsiu žiūrėti į tas oranžines, lašišines ir geltonas. Supratus, kad visgi man geriau tinka ne mėlynos, o žalios, geriausiai jaučiuosi su chaki spalvomis. Kitaip sakant, noriai migruoju į rudens tipą, ir rezultatas ko gero geresnis, nei tada, kai migruodavau į vasarą. Kai į žiemą - dar irgi pusė velnio, bet tada plaukai buvo juodai šaltai dažyti, oda neįdegusi, tai taip ir gaudavosi.
Pasiūlykit warm spring tamsių ir neutralių spalvų derinių... Žinau vieną labai gražų, tamsiai žalia į mėlynumo pusę su nedaug auksinės geltonos, turiu tokį šaliką, atrodo nerealiai.
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 13:32)
Nagi, pirmą kartą paėmiau ir pasifotkinau. Ir akivaizdžiai pamačiau, kad man tinka spalvos, kurių nė nebūčiau palietus
Ir tada pagalvojau, kad gal cool summer paletę visai kitokia, nei aš spalvas rūbuose matau. Vis tik šiltos tos, kurias turėjau omeny, spalvos,nusisvaigus kažką buvau
kažkaip atrodė, jei sodri, tai jau ir šalta
Gal galit žvilgtelt, tai kuris tipas?
Čia
Kai pamačiau ir antrą dublį, galvočiau, kad gal ruduo... deep.
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 15:03)
eikit sau,bet tai žiemos šaltos, o juk aš save šilta laikiau. bet gal aš tik noriu tikėt dėl to šiltumo, šiaip ir auksas ant manęs negražu, ir venos žalios
O žalios venos ar ne šiltą odos atspalvį reiškia? Kad ant mėlynos kraujagyslės užsidėjo geltonas odos sluoksnis?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 01, 17:55)
idomu, koks jo spalvinis tipas ?:)cillian murphy. Pavasaris ar ruduo?
Jis man net labai vasara, gal cool summer