Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 16:41)
Coccinela plaukai dažyti?

Šiaip akys manau rudeninės, tokios tamsiai mėlynos, kaip rudens dangus, ai bet tai kas iš to...  blush2.gif

taip, bet šį kartą labai nevykusiai ryžavotai gavos. Mano natūralūs plaukai kaštoniniai.

veido T zona problematiška, o čia be makiažo esu. atrodo spalvos bedram vaizduo ir labai patiktų, bet irgi matau, kad aplink veidą tamsina g.gif

lyg ir panašios, bet jos tai mėlynos, tai pilkos, tai žalios. Žiūrint kuo apsivelku biggrin.gif

Įkėliau dar kelias foto 4u.gif
daugiau jau nieko gero neberadau namuos... ir tai jau visokiom nesąmonėm dangsčiaus blush2.gif
Atsakyti
nus plaukai kažkaip ne to... tai jai per ryži... nu kokis tu ruduo tada g.gif
va šita geltona labai thumbup.gif , tai kur su tokia galim keliaut? jin tokia neprinokusių kukuruzų truputuka tokia g.gif

Papildyta:
g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Coccinela, žinai, tu pastudijuok dar plius ir bright spring g.gif

šitos spalvos man patiko ant tavęs, dėl to apie pavasarį ir pamislijau mirksiukas.gif

1

2

3

4

šita bais gražu man ant tavęs

šita melsva gal net ir geriau

tiesa, dar norėjau parašyti, kad toks jausmas, jog violetinių spalvų grupė būtų tavo stiprioji spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 01 rugpjūčio 2013 - 20:07
Atsiprašau, bet aš anų senųjų nemačiau prieš tai doh.gif

Tad rašau:
šios man patiko: 8, 11, 14, 21, 23
neblogai, bet su klaustuku:10, 13, 15, 19
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 13:25)
Erszebeth jai jau taikyt savas spalvas prie metalovo varianto reikėtų imti ne ribines tipo spalvas, bet tokias labiausiai pabrėžiančias spalvinį tipą. Tai visos ant ribos su rudeniu (jai likt prie warm spring) atkrenta. Šiaip labai supavasarina ne ryžos, o camel spalvos odos variantas. Kažkaip priduoda šviesumo g.gif . O jai imt kad yra toks deep spring, tada galim puikiai imt juodo šokolado spalvos odą, tik kad be pilkumo būtų, bo kiek ieškojau paveiksliukų, visur tokios papilkintos, ale dark taupe, visai ne šokoladas. Dar pastebėjau kad juoda būna su nežymiu atspalviu dažniausiai, tai ant vaikų (pavasariukų) pastebėjau, kad geriausiai žiūrisi kai toks teal atspalvis būna (arba mėlsvas), o MB (jį rudeniui esu priskyrus) raudonas.

Pati galutinai esu susimakalavus  unsure.gif  Savęs nelabai matau... kažkaip visad maniau kad šaltos spalvos tinka (čia matyt dėl meilės sidabrui ir juodai spalvai  biggrin.gif ), nors kai susipažinau su tais spalviniais tipais pirma mintis buvo pavasaris. Bet kadangi niekam į pavasarį nebuvau panaši... likau prie vasaros. Dabar va ir taip, ir anaip žiūriu nu netinka man ta taupe prie mano įdegio visai (vasaros avalynė light taupe spalvos)... tai negaliu būt vasara doh.gif , o kitose sezonose irgi savęs nematau (suprantu Erszebeth kaip sunku priimt tą warm spring, kaip savo spalvinį tipą) verysad.gif

Taigi, kad labai sunku priimt... Nors jau papildžiau spintą visu glėbiu pavasariškų rūbų, ir matau, kad jie spalviškai gražiai ant manęs atrodo, jie man kažkokie... nepadorūs doh.gif Turbūt tuoj nebegalėsiu žiūrėti į tas oranžines, lašišines ir geltonas. Supratus, kad visgi man geriau tinka ne mėlynos, o žalios, geriausiai jaučiuosi su chaki spalvomis. Kitaip sakant, noriai migruoju į rudens tipą, ir rezultatas ko gero geresnis, nei tada, kai migruodavau į vasarą. Kai į žiemą - dar irgi pusė velnio, bet tada plaukai buvo juodai šaltai dažyti, oda neįdegusi, tai taip ir gaudavosi.

Pasiūlykit warm spring tamsių ir neutralių spalvų derinių... Žinau vieną labai gražų, tamsiai žalia į mėlynumo pusę su nedaug auksinės geltonos, turiu tokį šaliką, atrodo nerealiai.

QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 13:32)
Nagi, pirmą kartą paėmiau ir pasifotkinau. Ir akivaizdžiai pamačiau, kad man tinka spalvos, kurių nė nebūčiau palietus  blink.gif
Ir tada pagalvojau, kad gal cool summer paletę visai kitokia, nei aš spalvas rūbuose matau. Vis tik šiltos tos, kurias turėjau omeny,  spalvos,nusisvaigus kažką buvau  blush2.gif kažkaip atrodė, jei sodri, tai jau ir šalta  blush2.gif
Gal galit žvilgtelt, tai kuris tipas? Čia  4u.gif

Kai pamačiau ir antrą dublį, galvočiau, kad gal ruduo... deep.

QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 15:03)
eikit sau,bet tai žiemos šaltos, o juk aš save šilta laikiau. bet gal aš tik noriu tikėt dėl to šiltumo, šiaip ir auksas ant manęs negražu, ir venos žalios  g.gif

O žalios venos ar ne šiltą odos atspalvį reiškia? Kad ant mėlynos kraujagyslės užsidėjo geltonas odos sluoksnis?

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 08 01, 17:55)
idomu, koks jo spalvinis tipas ?:)cillian murphy.  Pavasaris ar ruduo?

Jis man net labai vasara, gal cool summer unsure.gif
Atsakyti
Erszebeth, o tu pasimatuoji tarkim bright ar light spring spalvos rūbų, a? Gal netyčia nebūtų taip bloga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 01, 20:24)
Erszebeth, o tu pasimatuoji tarkim bright ar light spring spalvos rūbų, a? Gal netyčia nebūtų taip bloga?  biggrin.gif

Matuoju, bet ten ne ką geriau, daug spalvų dubliuojasi su warm, light turi daugiau žydrų, jos tinka neblogai, bet žalios ir teal visgi geriau. Arba žydros link teal. Bright dvejonių kelia šaltų rausvų gausa, ir dar paletėje yra labai šviesių rausvų, žalsvų ir melsvų - jos man netinka. Tos tokios beveik iki baltumo nušviesintos neoninės - jau geriau, kai tamsesnės. Tai jeigu reikėtų rinktis kitą pavasario tipą, rinkčiausi light. Bet kokia iš manęs light, kai kirpėja apibūdino kaip tamsią blondinę doh.gif Ir akys labai tamsios, turbūt pats tamsiausias mėlynomis vadinamų akių variantas. Galėčiau tikrai būti deep spring, jei toks egzistuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 01 rugpjūčio 2013 - 20:37
Va apie tokią žalią su geltona kalbėjau, Man čia jau priimtinas, tamsus ir pakankamai neutralus, nerėkiantis ir nekurortinis warm spring variantas - foto senesnė -

user posted image

Kaip ir

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 01, 19:18)

taip, paskiau ir pati pamąsčiau, kad žalia - šilta.

Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif 4u.gif
Jaučiuosi pasimetusi, nes na tos spalvos visai ne tos, kurias iki šios dienos įsivaizdavau. Byttes įkelta žiemos paletė gal ir į tą pusę, bet jos tokios tamsintos, o man rodos, man skaisčios labiau g.gif

O ką daryt su plaukais? Prieš tai buvau tokia dar kiek prieš tai tamsesnė, bet vis tiek kaštonis išlenda spalvai pablukus. Bet kai labai nusitamsinu plaukus, jaučiuosi labai išblyškusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 01, 19:51)
Coccinela, žinai, tu pastudijuok dar plius ir bright spring  g.gif

Aha aš irgi taip pagalvojau... bet jau tyliu, bo visur pavasariai gi man vaidenasi... o tatai skaitos rečiausias spalvinis tipas... nenormalu pamaniau.
O dėl akių... kažkaip nelabai jos į bright panašios... nors momentais į sadovnica roz iš osinkos panaši man Coccinela

Atsakyti
Man iš warm spring ne fyfinė spalva grey green
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 01, 22:11)
Va apie tokią žalią su geltona kalbėjau, Man čia jau priimtinas, tamsus ir pakankamai neutralus, nerėkiantis ir nekurortinis warm spring variantas - foto senesnė -

tu tokia graži, spalvinga , tai o kam tau tokios murzinos spalvos, ciuocyt, a? lotuliukas.gif ... bent jau aš per tą murzinumą tavęs pačios nematau tongue.gif

QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 22:31)
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 01, 19:18)

taip, paskiau ir pati pamąsčiau, kad žalia - šilta.

Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif 4u.gif
Jaučiuosi pasimetusi, nes na tos spalvos visai ne tos, kurias iki šios dienos įsivaizdavau. Byttes įkelta žiemos paletė gal ir į tą pusę, bet jos tokios tamsintos, o man rodos, man skaisčios labiau g.gif

O ką daryt su plaukais? Prieš tai buvau tokia dar kiek prieš tai tamsesnė, bet vis tiek kaštonis išlenda spalvai pablukus. Bet kai labai nusitamsinu plaukus, jaučiuosi labai išblyškusi unsure.gif

tau ne tik skaičios, bet dar plius ir balintos neblogai. Dėl to ir sugalvojau, kad gal bright pavasaris.
O kas dėl plaukų, tai tegul sau lenda tas kaštoninis wink.gif O ir šiaip kuo artimesnė natūraliai tuo tik geriau jei jau norit pagal spalvinius tipus rengtis smile.gif

QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 23:48)
Aha aš irgi taip pagalvojau... bet jau tyliu, bo visur pavasariai gi man vaidenasi... o tatai skaitos rečiausias spalvinis tipas... nenormalu pamaniau.
O dėl akių... kažkaip nelabai jos į bright panašios... nors momentais į sadovnica roz iš osinkos panaši man Coccinela

Sakai, rečiausias, ane? biggrin.gif Aš tai čiur vieną tokią namie turiu biggrin.gif
Dėl akių, tai iš fotkių nelabai pamatysi, nes nu maža ką kaip ten sufokusuota. Profesionalo būtų daryta, tai dar galima būtų tikėt kokio jos iš tikrųjų ryškumo.
Na palauksim kokių ji pati išvadų prieis pasimatavus bigsmile.gif
Aga, sadovnica geras pavyzdys čia toms neaiškioms pavasarinėms. Matei ji vis dėl to į light spring taiko. O dabar tai nusipirko bent tris paletes ir vis įkelia visokių palečių palyginimų thumbup.gif

O tu mačiau, vis blaškaisi, ane? Na ir ko daba? Jau pas pavasarisu tipo negali persikraustyti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 08 02, 00:39)
Man iš warm spring ne fyfinė spalva grey green

O gal užmatei pas ką paletėse dar yra tokios grey green? Mano mama aną dieną tokią`apsivilkus vaikščiojo, tai pasaka kaip gerai - vos neatėmiau matuotis lotuliukas.gif Pas mus šeimoje dauguma pilkai žalių akių visokie variantai, tai labai tinkama spalva mums bigsmile.gif
Atsakyti