Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

dėkui už sveikinimus lotuliukas.gif tikiuosi neklystu, bet net ta pati tamsiausia ruda iš mano įdėtos paletės man gerai atrodo (buvau giliai nustebus kai apsirengiau skolintą tokios spalvos megztinį)
turiu abejonių dėl geltonų spalvų šioje paletėje, jos man atrodo per šiltos, bet va ramyra rašo apie gintarą light summer g.gif nematau savęs su tokiom spalvom...
Jei kas užmatys apie vasaros ir geltonos spalvos santykį ką nors tai įmeskit smile.gif
Atsakyti
Goldfish, partempiau tau paįvairinimui paletę su kiek kitokiom geltonom
user posted image
Atsakyti
mhm, ta geltona vistiek tolima man spalva smile.gif
apatinė paletė skaitosi vyriška?

kaip manot light summer iš dviejų blogybių kuri mažesnė: ryžos odos ar juodos odos rankinukas (nedidukas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 18:22)
mhm, ta geltona vistiek tolima man spalva smile.gif
apatinė paletė skaitosi vyriška?

kaip manot light summer iš dviejų blogybių kuri mažesnė: ryžos odos ar juodos odos rankinukas (nedidukas) g.gif

Ne, agal greičiau čia ta vadinamoji "profesionali". Jose daugiau spalvų skirtų dalykiniams rūbams. Gal čia šitas variantas ir bus g.gif

O kas dėl rankinukų, tai aš už juodą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2013 07 30, 23:00)
Aš labai gundausi gintaru. Vėrinį turiu, o auskarų niekaip nedrįstu pirkt. Man labai artimas akmuo, juk lietuvaitės (light summer) nešiojo prie lino rūbų  bigsmile.gif Jaučiu, išdrįsiu, nors esu soft summer

Manau, kad gintaras, kai šitiek atspalvių turi, gali būti pritaikytas visiems tipams, na, gal nebent išskyrus žiemą unsure.gif Nelabai įsivaizduoju "žieminės" gintaro spalvos, nebent ryškus švariai geltonas pasitaikytų.

QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 31, 18:22)

Juoda mažesnė blogybė būtų, nes tai šalto tipo spalva, o vasara irgi šaltas smile.gif

O aš susigalvojau tokį labai smagų žaidimą. Photoshop programoje atsidarau savo nuotrauką (mažytę, kad daug piešti nereikėtų) ir spalvinio tipo paletę (tą populiariąją dot chart). Tada pipetę bakst į spalvą, teptuku brūkšt po veidu per nuotrauką, ir taip matuoju visas mane dominančias spalvas, galiu palyginti tipus, dėl kurių anksčiau abejojau. Kai šitaip palyginu, eilinį kartą pasitvrtina, kad warm spring paletė atrodo ant manęs geriausiai, efektingiausiai. Tas soft autumn, kuriuo labai norėčiau būti, daro pablyškusią, soft summer - irgi. Kai bus daugiau laiko, reikės labai nuodugniai visų pavasarių spalvas "pamatuoti" ir palyginti.

Čia pavyzdys -

warm spring

user posted image

soft summer

user posted image
Atsakyti
Mielosios 4u.gif
susukot smegenis su tom spalvom- kankinuosi jau ne pirma diena doh.gif
Gal padėtumėt man nusistatyti tipą jei įkelčiau savo marmūzę? blush2.gif
Atsakyti
Erszebeth,

bet juk fotografija tai viena, su kažkokios spalvos rūbu fotkinta, ir veidas visose atrodo vienodai, nes veidui jokio atspalvio ar spindesio ar dar kokio bieso šitie spalvoti taškai nepriduoda... g.gif
Nebent dėl bendro vaizdo.

bet vistiek.
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 08 01, 11:15)
Erszebeth,

bet juk fotografija tai viena, su kažkokios spalvos rūbu fotkinta, ir veidas visose atrodo vienodai, nes veidui jokio atspalvio ar spindesio ar dar kokio bieso šitie spalvoti taškai nepriduoda...  g.gif
Nebent dėl bendro vaizdo.
bet vistiek.

Fotografuota su juodu rūbu - tai galima laikyti net ne spalva, o jeigu spalva - ji iš žiemos paletės, kurios aš netestuoju. Bent jau man matosi skirtumas, tie ar kiti spalvoti taškai - juk bendrą vaizdą ir reikia vertinti.
Atsakyti
Pasitikrinimui paklaust noriu. Ar gali cool summer tipas būti šiltas?
Atsakyti
už cool summer šaltesnio jau ir nesugalvosi
Atsakyti
hm, o jei aš įsitikinus, jog esu šilto tipo, o paletės cool summer labiausiai, atrodytų, tinka? unsure.gif vėl viskas iš pradžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 01, 11:53)
už cool summer šaltesnio jau ir nesugalvosi

šaltesnis cool winter 4u.gif

Erszebeth jai jau taikyt savas spalvas prie metalovo varianto reikėtų imti ne ribines tipo spalvas, bet tokias labiausiai pabrėžiančias spalvinį tipą. Tai visos ant ribos su rudeniu (jai likt prie warm spring) atkrenta. Šiaip labai supavasarina ne ryžos, o camel spalvos odos variantas. Kažkaip priduoda šviesumo g.gif . O jai imt kad yra toks deep spring, tada galim puikiai imt juodo šokolado spalvos odą, tik kad be pilkumo būtų, bo kiek ieškojau paveiksliukų, visur tokios papilkintos, ale dark taupe, visai ne šokoladas. Dar pastebėjau kad juoda būna su nežymiu atspalviu dažniausiai, tai ant vaikų (pavasariukų) pastebėjau, kad geriausiai žiūrisi kai toks teal atspalvis būna (arba mėlsvas), o MB (jį rudeniui esu priskyrus) raudonas.

Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 01, 12:42)
hm, o jei aš įsitikinus, jog esu šilto tipo, o paletės cool summer labiausiai, atrodytų, tinka?  unsure.gif vėl viskas iš pradžių  doh.gif

Jai jums labiausiai tinka cool summer spalvos, ir jos jums atrodo šiltos... tada ne iš pradžių... tiesiog išsiaiškint reikia kokios spalvos šiltos, kokios šaltos. Bet šiaip manau pavasariams dažnai limpa tos vasaros spalvos, nors ir nepuošia jų visai.

Pati galutinai esu susimakalavus unsure.gif Savęs nelabai matau... kažkaip visad maniau kad šaltos spalvos tinka (čia matyt dėl meilės sidabrui ir juodai spalvai biggrin.gif ), nors kai susipažinau su tais spalviniais tipais pirma mintis buvo pavasaris. Bet kadangi niekam į pavasarį nebuvau panaši... likau prie vasaros. Dabar va ir taip, ir anaip žiūriu nu netinka man ta taupe prie mano įdegio visai (vasaros avalynė light taupe spalvos)... tai negaliu būt vasara doh.gif , o kitose sezonose irgi savęs nematau (suprantu Erszebeth kaip sunku priimt tą warm spring, kaip savo spalvinį tipą) verysad.gif
Atsakyti