Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aina1979 @ 2013 07 27, 17:07)
Ar nebus vasarėlės?Man kėbloka su tokiom spalvom doh.gif niekaip negaliu atskirt ar šiltos ar šaltos blink.gif
inc manot kad čia šiltos spalvos? unsure.gif

Sveikos, jungiuosi ir aš smile.gif
Pagal mane tai čia soft rudens spalvos, nes aš esu tarp soft ir cool summer ir pas mane nėra tokios šokoladinės rudos, tik kakavinė ir dar ta neutrali beige. Vien dėl jos ir netaikiau į rudenius.
Atsakyti
Soft autumn visai neturi violetinės ar alyvinės. Warm spring paletėje yra visos tos (ar panašios) spalvos. Vasarų rudos spalvos visai kitokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 27 liepos 2013 - 16:29
pavaikščiojau po lauką, tai irgi sugalvojau, kad gal greičiau pavasario jos galėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 27, 17:27)
Soft autumn visai neturi violetinės ar alyvinės. Warm spring paletėje yra visos tos (ar panašios) spalvos.

Hmm..pažiūrėjau true autumn, spalvos lyg ir panašios, gal kiek per intensyvios būtų?

va čia dar viena soft autumn
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 27, 16:35)
Hmm..pažiūrėjau true autumn, spalvos lyg ir panašios, gal kiek per intensyvios būtų?

Warm (true) autumn - bingo thumbup.gif Pažiūrėjau paletę, dar tiksliau atkartoja nuotraukos spalvas:

user posted image

user posted image

Warm spring antrojo dryžio ruda ne visai tokia, tik panaši, o warm autumn tokią turi.
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 27, 16:06)
Naršydama po senas SM temas radau programėlę, kuri nustato spalvas pagal nuotrauką. Kaip manot kokio čia tipo spalvos?
user posted image

o kodel nera melyno kaip akys bruksniuko g.gif

is tu bruksniuku bendras ispudis susidaro SS. tik tas ketvirtas rudas lyg ne i tema. Lentelese gal ir pas rudenelius panasiu spalvu galima rasti, bet bendras ispudis ne rudeniskas man g.gif per salta, trusta siltumo. o ir akyte per daug skaidri kad butu rudenelis.
Atsakyti
Nu va. Aš irgi ir vienaip ir kitaip žiūrėjau...Tas 2 paskutines spalvas radau light spring paletėj. Ta violetinė gal ir pas rudenį būtų g.gif Jau pradedu nebesuprast doh.gif True autumn tos violetinės kaip ir kitų nelabai randu blush2.gif Kažkokios man tos spalvos murzilkiškos frusty.gif
Atsakyti
O kokiu principu veikia ta programėlė? Pažymi vietas (akies, odos, plaukų), ir tau parodo spalvą? Tai čia eilinis photoshopas su pipete tą gali padaryti. Ir tą darant gaunasi tikros nesąmonės, nes pagaunamos išskaidytos spalvos, o ne bendras vaizdas. Taip pilkai melsvoje akyje atsiranda violetinė, o gelsvuose plaukuose - žalia.
Atsakyti
atrodo galų gale "atradau" save biggrin.gif
būsiu vis tik light summer smile.gif

žiūrėjau žiūrėjau paletes ir susidėliojo staiga mintyse mozaika
labai padėjo šitos serijos vasarinės paletės, cool ir soft turi vis tik man netinkančių spalvų, o light tupi visos spalvos, kurios geriausiai tinka iš turimų rūbų.

user posted image
ir šitas paveikslėlis prisidėjo prie akių atsivėrimo
user posted image

o galutinai ką padariau tai prisirinkau foto žvaigždukių light summer, pasidariau koliažą su jų foto ir šalimais savo foto pasižiūrėti kaip aš atrodau jų kontekste, dar plius pasidariau tą koliažą juodai baltą - grynai kontrastui pasitikrinti. Ir ką, turint mintyje, kad aš natūrali (nors ir ne pati šviesiausia) blondinė tarpe dažytų celebričių kaip ten buvus biggrin.gif

ai dar vienas dalykas padėjo geriau suprasti kodėl kai kurios netgi šviesiai rausvos man nelabai tinka, dėl ko vis atmesdavau light summer
yra ledinės žiemos spalvos ir pastelinės vasaros spalvos, tai tas ledines visada pastelėm laikiau ir keikdavau - kaip gali būt, kad nelabai jos man. Va čia labai gražiai išaiškinta ir skirtumas parodytas
http://12blueprints....rs-and-pastels/
user posted image

ai dar buvau radus spalvas pasitikrinimui ar light summer ar light spring, pagrinde pavasariukas neturi kažkokios į violetinę keistos spalvos, o vasara neturi šiltos camel ir šiltos gelsvai žalios.

teks man susitaikyti ir susigyventi su šitu spalvumynu/saldumynu rolleyes.gif
Dar prisidėjo artimiausių giminaičių apžiūra lotuliukas.gif Ir netyčinis komplektukas ant melsvai alyvinių naktinių su rausvu bantuku užsimetus mint megztuką, žiūriu į veidrodį bigsmile.gif wow koks grožis ir be makiažo bigsmile.gif

va mano ateitis - saldu iki negaliu
user posted image
Atsakyti
Jėgaaa thumbup.gif Kaip fainai kai prieini išvadų drinks_cheers.gif Dabar galėsi jau realiai drabužius pirkti, derinti.

O aš neiškenčiau ir užsisakiau paletę. Nusprendžiau, kad nu kiek aš galiu be jos gyvent lotuliukas.gif Jei spės , tai galės būt man gimtadienio dovana biggrin.gif
Atsakyti
goldfish thumbup.gif

O mane vis vien traukia prie rudens. Susivėriau akmenukų vėrinį ir tik po to atsipeikėjau, kad rezultatas tiksliai atkartoja mano akių ir plaukų spalvas. Citrinas, labradoritas (tamsus - spektrolitas), kalnų krištolas ir dūminis kvarcas. Kokia paletė? Soft autimn, ane? Bet pavasariui įmanoma nešioti? Ar galėtų būti neįmanoma, jeigu spalvos sutampa su tavo tikrosiomis?

user posted image
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif

Aš labai gundausi gintaru. Vėrinį turiu, o auskarų niekaip nedrįstu pirkt. Man labai artimas akmuo, juk lietuvaitės (light summer) nešiojo prie lino rūbų bigsmile.gif Jaučiu, išdrįsiu, nors esu soft summer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 30 liepos 2013 - 23:01