atrodo galų gale "atradau" save
būsiu vis tik light summer
žiūrėjau žiūrėjau paletes ir susidėliojo staiga mintyse mozaika
labai padėjo šitos serijos vasarinės paletės, cool ir soft turi vis tik man netinkančių spalvų, o light tupi visos spalvos, kurios geriausiai tinka iš turimų rūbų.
ir šitas paveikslėlis prisidėjo prie akių atsivėrimo
o galutinai ką padariau tai prisirinkau foto žvaigždukių light summer, pasidariau koliažą su jų foto ir šalimais savo foto pasižiūrėti kaip aš atrodau jų kontekste, dar plius pasidariau tą koliažą juodai baltą - grynai kontrastui pasitikrinti. Ir ką, turint mintyje, kad aš natūrali (nors ir ne pati šviesiausia) blondinė tarpe dažytų celebričių kaip ten buvus
ai dar vienas dalykas padėjo geriau suprasti kodėl kai kurios netgi šviesiai rausvos man nelabai tinka, dėl ko vis atmesdavau light summer
yra ledinės žiemos spalvos ir pastelinės vasaros spalvos, tai tas ledines visada pastelėm laikiau ir keikdavau - kaip gali būt, kad nelabai jos man. Va čia labai gražiai išaiškinta ir skirtumas parodytas
http://12blueprints....rs-and-pastels/ai dar buvau radus spalvas pasitikrinimui ar light summer ar light spring, pagrinde pavasariukas neturi kažkokios į violetinę keistos spalvos, o vasara neturi šiltos camel ir šiltos gelsvai žalios.
teks man susitaikyti ir susigyventi su šitu spalvumynu/saldumynu
Dar prisidėjo artimiausių giminaičių apžiūra
Ir netyčinis komplektukas ant melsvai alyvinių naktinių su rausvu bantuku užsimetus mint megztuką, žiūriu į veidrodį
wow koks grožis ir be makiažo
va mano ateitis - saldu iki negaliu