Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 15:11)
Nebūtinai. Tarkim sūnus lyg ir suvirškina, bet akys "nedera" prie tos oranžinės... kažkokios murzinos atrodo g.gif O dukra kažkaip nepatinka man išvis su oranžine blush2.gif

Vuo kaip manot kas jin per tipas?
user posted image

vasara? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 07, 16:30)
Man iš principo nei viena iš tų elektrinių spalvų nėra graži, ir abejoju, ar jos iš viso ką nors gali puošti,

Labai ačiū visoms, kas netingėjote analizuoti mano nuotraukas ir patarinėti. Per visą šį laiką pabuvau visuose 4 tipuose. Buvau clear winter (kai dar buvo juodi plaukai), tada soft summer, soft autumn, ir galiausai warm/clear spring, kol elektrinių fuksijos/oranžinės testas padėjo nustatyti aiškiausiai.

Vasarą/pavasarį padėjo nustatyti camel/kakavinės testas.

Nu man visai grazu ta rozine pvz. tokiam ivaizdyje rozine ax.gif

del situ tai nezinau. Bet faktas kad madinga labai spalva dabar biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neonine geltona (salotine?)
Rihanai labai graziai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Is sita madinga. rolleyes.gif

Dar ir light spring/summer prisimenu buvo siulymu biggrin.gif
Papildyta:
Kaaaip graziai merginai tinka geltona spalva wub.gif cia turbut pavasaris?

user posted image
Papildyta:

Dar geltonoji gvardija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 birželio 2013 - 17:39
Na, ateinu parodyti rezultato, ką čia man nustatėte biggrin.gif Prisistatau jau grynose savo spalvose kaip warm spring. Apšvietimas ne pats geriausias šį vakarą, bet, taip sakant, auksas ir pelenuose žiba lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Reikės dabar tokios juvelyrikos užsitavarint, tik sponsorių surast belieka lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Erszebeth, geltona drabuzio spalva ir makiazas jums tobulai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O aš buvau įsitikinusi, kad geltona (ir oranžinė) man visiškai netinka, nes aš esu vasara biggrin.gif

Kol "grybavau" su spalviniu tipu, tol galvojau, o kokia prasmė jį žinoti? Juolab, jeigu jis nustatomas labiausiai pagal tai, kokios spalvos geriausiai tinka. Jeigu tinka, tai ir šiaip nešioji, argi pavadinime esmė? Bet visgi yra prasmė - prasiplečia paletė, ir tu sužinai, kad tau tinka tokios spalvos, kurių šiaip net negalvotum matuotis.

Nors kol kas aš labai pasimetusi. Drįstu pirkti tik "gyvai", ne internetu (nors spalvinio tipo žinojimas, mano požiūriu, naudingiausiais būtent šiais internetinės prekybos laikais, kai drabužio neįmanoma pasimatuoti). Ypač esu sutrikusi dėl spalvų, kurios, maniau, man tinka. Nebežinau dabar, tinka ar ne. Man reikia perorientuoti sąmonę nuo blyškaus prie ryškaus, nuo šalto prie šilto, ir dar kraštutinio šiltumo, ne vidutinio, kaip kiti pavasariai... Einu per "gyvą" parduotuvę ir darau atradimus biggrin.gif
Atsakyti
Erszebeth, parnešu tau, tiktų? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Erszebeth, gražu thumbup.gif tik tau reikėtų gal kažką apie akinukus pagalvoti, kad rėmelis "nepjautų" akies. Pati esu akiniuotė žinau, kad ne viskas taip paprasta - atrodo viskas geria, nešioji ir net nejauti to rėmelio. Tik iš foto pasimato. Tavo gražios didelės akys, kam jas "dalinti"
Atsakyti
Erszebeth, nu grazu man. smile.gif Tik dar nagu lako tokio kaip bliuskute labai prasosi ir butu isvis complete look. blush2.gif tongue.gif

user posted image

Radau dar tokias paletes, ivairiems tipams.
Kaireje tinkancios spalvos, desineje netinkancios:

ziema

vasara

pavasaris

ruduo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 birželio 2013 - 09:48
QUOTE(Hiver @ 2013 06 11, 10:41)
Radau dar tokias paletes, ivairiems tipams.
Kaireje tinkancios spalvos, desineje netinkancios:

pažiūrėjau pavasario lentelę, tai man pati paskutinė iš rožinių "negalima" ir paskutinė iš violetinių "galima" laaabai jau panašios. Realybėj renkantis rūbą net neatskirtum gi kuri ten iš tų spalvų smile.gif

o beje, kaip atskirt tą odos šiltumą ar šaltumą kai įdegus? nes visi įdegę paprastai gi šiltesnį odos atspalvį įgauna lyg?

Erszebeth gražiai tos šiltos spalvos tau, tikiukaip sunku persiorentuot.. man vien pagalvojus kad aš GAL pavasaris kažkaip nesmagu pasidaro biggrin.gif vis dar neprisiruošiu fotosesijai su spalvom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 11 birželio 2013 - 12:45
Vis paskaitau šią temą smile.gif Tad ir pati užsimaniau, kad padėtumėt man suprasti, koks aš tipas smile.gif
Štai mano foto

Plaukai natūralios spalvos, oda sakyčiau turi gelsvą atspalvį, nes kažkur skaičiau, kad jei venos žalsvos spalvos, tai oda gelsvo atspalvio, o mano venos, kaip tik tokios. Saulėje neįdegu. Būnu raudona kaip vėžys, o po to vėl balta biggrin.gif Na vasaros gale pakinta atspalvis šiek tiek, bet manau čia nesiskaito smile.gif

Atsakyti
nesu ekspertė, jokiais būdais, bet spėju - vasara tongue.gif potipaii man aukštasis pilotažas.

Aš vis dar paieškose, kažkaip man irgi sunku persiorentuot, nes visada maniau, kad esu šiltas ruduo, o visai gali būti, kad vistik žiema.

Erszebeth, tikrai geltona tinka tau, nes tik atsidarius puslapį - pirmas įspūdis labai geras.
Antras - taip pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pear: 11 birželio 2013 - 13:36
Erszebeth, aš žiūrėjau žiūrėjau, kas man visgi taip smarkiai kliūna tose nuotraukose ir pamačiau, kad... akiniai doh.gif Ypač portretinėje nuotraukoje be akinių visai kitoks vaizdas būtų 4u.gif

Bet tik neįsižeiskit (neturiu nieko prieš akinius - pati žliba cool.gif ), čia dėl to juodo rėmelio! Paklauskit Noa, ji jums pasakys, kad juoda pavasariui tai kaip... (pati sakinio nepabaigsiu, bet kažkas tikrai blogo). O ir jums ta juoda taip kliūna... Ypač arti, netgi ant veido būdama...
Papildyta:
QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 13:25)

Oda nuotraukoje šaltoka atrodo g.gif
Bet man ne vasara, čia kažkoks kitas gyvis. Kiek akių ryškumą primatau - jau ir pavasariu man dvelkiat... Gal net nuo warm spring norisi pradėt svarstyt.

O plaukų kokia spalva! wub.gif Man kas tokią natūralią duotų bigsmile.gif
Atsakyti