Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

SH nugriebiau švarkutį ir dabar žaidžiu. Galėčiau eiti ir į SH, ir į derinių temas, bet ateinu į tą, kuri man pati įdomiausia blush2.gif Čia bandau išlaužti kažkokį tai "warm spring underground" stiliuką, kitaip tariant, mėginu, ar rengiantis pagal savo spalvinį tipą įmanoma atrodyti nesaldžiai ir grubiai. Juoda spalva neišvengiama, nes grupių marškinėlių be juodo fono praktiškai nerasim. Ar švarkelis pakankamai atsveria juodus marškinėlius, ar bendrą vaizdą dar įmanoma pavadinti warm spring, ar jau tai, viską susumavus, ruduo? Bandžiau mautis šviesiai šiltai melsvus džinsus, kurie jau pavasario tipo, bet tada griūva vientisumas, ne į temą atrodo arba jie, arba marškinėliai, ir prie kerzų visai netinka. O jeigu juodos kelnės, kad ir odinės? Gal tada nesusidarytų tas rudens spalvinės gamos įspūdis, ir bendras vaizdas kaip tik būtų labiau "spring"?

user posted image
Atsakyti
Pirmiausia l giriu šukuoseną naują 4u.gif Labai gražu. O dėl pavasario, aš tai nlb nugaudau juos. Ir iš pirmo žvilgsnio rudeniu paduoda man.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 24, 12:38)
Ir iš pirmo žvilgsnio rudeniu paduoda man.

Man apdaras rudeniskas, bent mano kompe g.gif
Atsakyti
Ir man atrodo rudeniškas derinys smile.gif
Atsakyti
Erszebeth, visai gi neblogai sakyčiau bigsmile.gif Žinoma, man nelabai patinka, kad tu tipo warm, bet ką jau dabar darysi lotuliukas.gif Kelnės gal ir geriau būtų kaip tu ir sakai tos odinės, bet aš galvoju, kad gali ir likt taip. Tik makiažą pasidaryk tokį tikrai vaiskiai pavasario spalvom ir lūpdažį šiltą šiltą. Na ir kai jau laikas bus keist akinius primygtinai prašau pasimatuot šviesesniais rėmeliais , ar gerai? mirksiukas.gif

Tiesa, ir aš labai apsidžiaugiau pamačiusi naują tavo šukuoseną mirksiukas.gif Liuks atrodo 4u.gif
Atsakyti
O tai gal švarkelis rudeninis? Nors labai stengiausi žiūrėti, kepta morka ar šviežia (nepamenu, inc ar bytte patarė, kaip atskirti rudens ir pavasario oranžines), bet man atrodė, kad šviežia g.gif Ar kaimyninės rudeninės ir juoda spalvos duoda bendrą efektą - ruduo? Tai reikštų, kad švarkas nepajėgus "atmušti" tų kitų spalvų bendram vaizde? Tas pats švarkas su pavasarinėmis kaimyninėmis spalvomis:

user posted imageuser posted image

inc, nu leisk man tuos akinius sudrožti, man ilgai jie ar taip, ar taip neišsilaiko blush2.gif

Ir ačiū dėl šukuosenos 4u.gif Likau jau galutinai su savo natūraliais plaukais, tik pati pati apačia dar vos tamsesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 24 liepos 2013 - 15:00
Tos tamsios spalvos turbūt bendrą rudenišką vaizdą padaro ? g.gif

Dabar pavasariškesnis vaizdelis, o apie švarkelį ar jis tiksliai rudenio ar pavasario sunku spėt, nes ir fotkėje WB netikslus. Bandau galvoje kaip su PS pakoreguot pagal baltą maikę, bet nžn vis tiek lotuliukas.gif Skarelė ir rankinė, tai tikrai pavasario, nes jose daug daugiau baltos nei švarkelyje g.gif O suknelė irgi faina. Aš panašią dabar prieš vestuves pasitaisiau pas siuvėją, tai irgi gerai tinka prie veido. Einu paknisiu ir fotkę parodysiu, nes turiu vieną kai tikrinom su sese kokius papuošalus geriau prie jos derint lotuliukas.gif

Radau biggrin.gif Tik nesijuokit. Auskarai čia specialiai skirtingi , nes tikrinau kurie geriau matosi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 24 liepos 2013 - 15:14
ar gali buti kad su amziumi spalvinis tipas keiciasi? 4u.gif paziurejau vaikystes foto,plaukuciai sviesus, medaus atspalvio. Kai kuriose fotose i pilkuma. Siek tiek atsiauginau saknis, kad suzinociau kokia dabartine mano plauku spalva lotuliukas.gif blush2.gif (nuo 12 ar 13 metu dazau, tai jau biski pasimirso) biggrin.gif
user posted image

fotkinta dienos sviesoj, neutralus rezimas. Kokia cia plauku spalva ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 24, 16:40)
ar gali buti kad su amziumi spalvinis tipas keiciasi? 4u.gif  paziurejau vaikystes foto,plaukuciai sviesus, medaus atspalvio. Kai kuriose fotose i pilkuma. Siek tiek atsiauginau saknis, kad suzinociau kokia dabartine mano plauku spalva  lotuliukas.gif  blush2.gif  (nuo 12 ar 13 metu dazau, tai jau biski pasimirso) biggrin.gif
user posted image

Labai mėlynas apšvietimas.Geriausiai pabandykite ne prie ryškios saulės ir ne prieblandoj.Man bent jau atrodo kad niuktelėjęs oras puikiausiai tika. bigsmile.gif
Atsakyti
Naršydama po senas SM temas radau programėlę, kuri nustato spalvas pagal nuotrauką. Kaip manot kokio čia tipo spalvos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 27 liepos 2013 - 15:23
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 24, 15:40)
ar gali buti kad su amziumi spalvinis tipas keiciasi? 4u.gif  paziurejau vaikystes foto,plaukuciai sviesus, medaus atspalvio. Kai kuriose fotose i pilkuma. Siek tiek atsiauginau saknis, kad suzinociau kokia dabartine mano plauku spalva  lotuliukas.gif  blush2.gif  (nuo 12 ar 13 metu dazau, tai jau biski pasimirso) biggrin.gif

nelabai eina suprast, bet šviesi smile.gif gal keik daugiau pilkšva, bet gi tas šiltumas dažniausia matomas kai saulutė pablukina smile.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 07 27, 15:06)
Naršydama po senas SM temas radau programėlę, kuri nustato spalvas pagal nuotrauką. Kaip manot kokio čia tipo spalvos?

gal soft rudenio, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 27 liepos 2013 - 15:29
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 27, 16:06)
user posted image

Ar nebus vasarėlės?Man kėbloka su tokiom spalvom doh.gif niekaip negaliu atskirt ar šiltos ar šaltos blink.gif
inc manot kad čia šiltos spalvos? unsure.gif
Atsakyti