Aš jau namie Paskui kokią fotkę surganizuosiu iš baliaus
O dabar pasakysiu čiut.
Erszebeth, imk tą striukę. Panašu, kad ji tikrai pavasario, o kurio potipio nelabai žinau, bet jau čia didelės reikšmės nesugros Priderinsi gerai šalikėlį ir bus gražuma
Kas dėl charakterio, tai kiek aš pamenu, tai vasarai priskiriami flegmatikai.
Dar yra siejami tokie dalykai kaip balso tembras , veido ir kūno formos. Pavasariai palyginus su rudeniu kalba gan aukštu balsu, o rudenukai žemesniu. Pavasario veido forma yra trikampis, o rudenio kvadratas. Vasarų veidai apvalūs, o žiemos ovalai.
QUOTE(inc @ 2013 07 21, 13:04)
Aš jau namie Paskui kokią fotkę surganizuosiu iš baliaus
O dabar pasakysiu čiut.
Erszebeth, imk tą striukę. Panašu, kad ji tikrai pavasario, o kurio potipio nelabai žinau, bet jau čia didelės reikšmės nesugros Priderinsi gerai šalikėlį ir bus gražuma
Dar yra siejami tokie dalykai kaip balso tembras , veido ir kūno formos. Pavasariai palyginus su rudeniu kalba gan aukštu balsu, o rudenukai žemesniu. Pavasario veido forma yra trikampis, o rudenio kvadratas. Vasarų veidai apvalūs, o žiemos ovalai.
O dabar pasakysiu čiut.
Laukiam foto
Na tai ir paėmiau, nes jau paskutinė diena buvo su papildoma nuolaida
Rimtai egzistuoja toks skirstymas į spalvinius tipus pagal temperamentą? Aš galvojau, kad čia tik mano išvedžiojimas
Ruduo ar vasara būtų flegmatikai, čia jau tikrai nežinau. Tik įsivaizduoju, kad prislopinti, drumsti tipai priskiriami intravertams (šie yra flegmatikai ir melancholikai), o aiškūs, ryškūs - ekstravertams (pavasaris ir žiema). Tada ekstravertai ir intravertai skirstomi berods į emociškai stabilius ir nestabilius (jeigu yra psichologių, pataisykit). Stabilus ekstravertas yra sangvinikas, nestabilus - cholerikas. Stabilus intravertas - flegmatikas, nestabilus - melancholikas. Jeigu stabilumą pavadinsime šiltumu, tada išeis, kad flegmatikas yra šiltas prislopintas tipas, taigi, ruduo. Tokia buvo mano minties eiga. Bet galbūt kažkaio kitaip galima rikiuoti.
Beje, lendant dar toliau į tokio pobūdžio spekuliacijas, kadangi spalvinių tipų yra 4, galima juos sukergti ir su visomis kitomis žinomomis ketveriukėmis. Pavyzdžiui, kraujo grupėmis. Koks tavo spalvinis tipas pagal kraujo grupę? Arba su astrologinėmis stichijomis - žemė, oras, ugnis, vanduo. Oro ženklai (vandeniai, svarstyklės, dvyniai) būtų pavasariai, ugnies (avinai, liūtai, šauliai) - žiemos, ir t.t. Bet tai jau nebeturėtų nieko bendra su drabužių spalvų derėjimu
Žinok, būsiu sumaišiusi. Vasarai melancholikai priskiriami
Na pabandom paieškot sąsajų. Aš esu dark ruduo. Gimiau arklio metais, rugpjūtį, po mergelės ženklu, veidas kažkoks maišytas ( apvalintais kampais) kvadratas. Figūra kriaušė su plačiais pečiais. Chore dainuodavau altu sakyčiau. Nu toks iš žemesnių Kas dar?...Plaukai čiut banguoti ...ir gal koks sangvinikas, nes nei flegmatikams nei melancholikams negalėčiau savęs priskirti... Osinkoj viena mano horoskopą žiūrėjo, tai sakė, kad pas mane nemažai metalo rodo. Kraujo grupė 2+
Na pabandom paieškot sąsajų. Aš esu dark ruduo. Gimiau arklio metais, rugpjūtį, po mergelės ženklu, veidas kažkoks maišytas ( apvalintais kampais) kvadratas. Figūra kriaušė su plačiais pečiais. Chore dainuodavau altu sakyčiau. Nu toks iš žemesnių Kas dar?...Plaukai čiut banguoti ...ir gal koks sangvinikas, nes nei flegmatikams nei melancholikams negalėčiau savęs priskirti... Osinkoj viena mano horoskopą žiūrėjo, tai sakė, kad pas mane nemažai metalo rodo. Kraujo grupė 2+
Na o aš - warm spring, gimiau po svarstyklių ženklu, veidas trikampis, balsas prie žemesnių, plaukai absoliutaus tiesumo, temperamentas cholerikas/melanchiolikas, priklausomai nuo būsenos. Metalo pilnas kompas muzikiniu pavidalu Žodžiu, visiškas kratinys. Ai, kraujo grupė (0)Rh+
netikiu nors jūs ką, su tais temperamentais + spalviniais tipais ir dar horoskopais
maksimum galiu patikėti (na nes taip realiai yra), kad žmogui su amžium ant veido charakteris užsirašo, pagiežos raukšlės ir pan. Na bet, kad nuo gimimo ryžiukė bus vienokia, o blondinė kitokia - netikiu o jei persidažau juodai tai iš flegmos pavirsiu ekstraverte?
ai jei kas nori paieškoti sąsajų tai vasara, šaulys, labiau intravertiška, bet kompanijos, žmonių ir bendravimo nesibaidanti, plaukai visiškai tiesūs, veidas pailgas ovalus, balsas kaip moteriai žemas, kraujas II, figūra smėlio laikrodis,
maksimum galiu patikėti (na nes taip realiai yra), kad žmogui su amžium ant veido charakteris užsirašo, pagiežos raukšlės ir pan. Na bet, kad nuo gimimo ryžiukė bus vienokia, o blondinė kitokia - netikiu o jei persidažau juodai tai iš flegmos pavirsiu ekstraverte?
ai jei kas nori paieškoti sąsajų tai vasara, šaulys, labiau intravertiška, bet kompanijos, žmonių ir bendravimo nesibaidanti, plaukai visiškai tiesūs, veidas pailgas ovalus, balsas kaip moteriai žemas, kraujas II, figūra smėlio laikrodis,
Patiko panos su tais visais charakteriais tada aš vasarinė ragana ant šluotos su 3- kraujo grupe
ai dabar dirbu kokio tipo mano dukra, mėtaus tai labai tai lyg spring, bet nei tas laitas nei tas clieras akys mėlynos kaip vasilkos su tokiu tamsiai mėlynu apvadu, ale plaukai blonde tamsi, bet trenk lengvai ryžai tai analizuoju
Papildyta:
Erszebeth - peržiūrėjau, kad manoji panelė kaip ir pati. Jūs labai panašios, tik akys ryškesnės mano panos
ai dabar dirbu kokio tipo mano dukra, mėtaus tai labai tai lyg spring, bet nei tas laitas nei tas clieras akys mėlynos kaip vasilkos su tokiu tamsiai mėlynu apvadu, ale plaukai blonde tamsi, bet trenk lengvai ryžai tai analizuoju
Papildyta:
Erszebeth - peržiūrėjau, kad manoji panelė kaip ir pati. Jūs labai panašios, tik akys ryškesnės mano panos
Kaip ir žadėjau , parodysiu kelias fotkes Fotkės kol kas iš mano fotiko, tai tik iš linksmosios vestuvių dalies. Speciliai jums net basankes pafotkinau Prieš tai ceremonijoje buvau su smėliniais aukštakulniais. Kai fotografas atsiųs, tais tuos galėsiu parodyti
Inc, gražios nuotraukos
inc, puikiai Švarkelis arti veido, dar šiltas lūpdažis - ir šaltas suknelės atspalvis nukenksmintas
Inc, puikiai
Inc, labai grazu. Labai patiko svarkelis
Dėkui , panos