Erszebeth, ačiū, dairausi dabar. (48)
o ši žalia tinka žiemoms? sijonui tai gal ir sueitų, bet kalbu apie prie veido.
Mano nuomone, kad tinka ši žalia žiemoms
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 19, 10:15)
Suprantama, nes turi susigrobusi pačias gražiausias spalvų paletes ir pavydi, kad kitos tų spalvų negautų
Palete gal ir graziai atrodo. Bet kai realybej reikia drabuzio, tai rudenisku spalvu drabuziu stilius man dazniausiai : tai safario stiliaus drabuziai, tai vos ne cigoniski kokie tai o kad butu klasikiniai, elegantiski su ziupsneliu romantikos tai iskart arba vasarines arba ziemines spalvos
Aš taip pat pritarčiau merginoms, kad Erzsebeth tik į pavasarius. Ir savo ruoštu nusikopinus iš jos įdėja idedu savo odos foto Ar neatrodo, kad mano akys būtų iš vasaros kolekcijos?Nors man atrodo, kad ir mano strazdanos auksinės Vis mėtausi, vėtausi kas į kurį sezoną mane priglaus Ar vigi lieku prie pavasarėlių? Persiprašau, jei perdidelė foto
QUOTE(pear @ 2013 07 19, 09:48)
o ši žalia tinka žiemoms? sijonui tai gal ir sueitų, bet kalbu apie prie veido.
Man atrodo, tik žiemoms ir tinka
QUOTE(rytojryta @ 2013 07 19, 14:17)
Palete gal ir graziai atrodo. Bet kai realybej reikia drabuzio, tai rudenisku spalvu drabuziu stilius man dazniausiai : tai safario stiliaus drabuziai, tai vos ne cigoniski kokie tai o kad butu klasikiniai, elegantiski su ziupsneliu romantikos tai iskart arba vasarines arba ziemines spalvos
Aha, o pavasario - vien pliažiniai
Nors aš kaip tik nuolat į visokias rudenines gėlėtas romantiškas sukneles seilę varvinu. Gal čia taip nuolat būna, kai ne tau, tai atrodo, kad milžiniškas pasirinkimas.
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 19, 15:22)
Aš taip pat pritarčiau merginoms, kad Erzsebeth tik į pavasarius. Ir savo ruoštu nusikopinus iš jos įdėja idedu savo odos foto Ar neatrodo, kad mano akys būtų iš vasaros kolekcijos?Nors man atrodo, kad ir mano strazdanos auksinės Vis mėtausi, vėtausi kas į kurį sezoną mane priglaus Ar vigi lieku prie pavasarėlių? Persiprašau, jei perdidelė foto
Man pavasarinis vaizdas, o dėl šviesių akių gal būtų link light spring.
Man iš rudens paletės turbūt ir gražiausi visi tie čigoniški margi variantai. Dabar tiesiog įdomumui ASOS sukneles pažiūrėjau, kokių grožių rudeniui yra...
Šita gal iš bėdos ir vasarai tiktų
Kodėl aš ne deep autumn?
Šita gal iš bėdos ir vasarai tiktų
Kodėl aš ne deep autumn?
Ir klasikinių su romantika rudeniui gražių yra...
O šitas grožis gali sueiti warm spring? Aiįšku, ne, tiktai nebent clear? Apskritai kokiam čia tipui? Žiemai? Manekenė tai pavasaris atrodo, ir jai lyg ir tinka dailiai.
O šitas grožis gali sueiti warm spring? Aiįšku, ne, tiktai nebent clear? Apskritai kokiam čia tipui? Žiemai? Manekenė tai pavasaris atrodo, ir jai lyg ir tinka dailiai.
Panos, paprotinkit Užtikau ir užsikepiau, kad man jos reikia. Eičiau į metalo koncertus pagal savo spalvinį tipą, dar oranžinį šaliką užsivyniočiau Ar šita mėlyna iš warm spring paletės?
Bent jau pagal šitą paletę atrodo panaši į priešpaskutinės eilutės 3-4 nuo galo?
Bent jau pagal šitą paletę atrodo panaši į priešpaskutinės eilutės 3-4 nuo galo?
derinukai clear spring
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 20, 14:45)
Cha cha, pagal jį aš esu vasara, antroje vietoje galiu būti žiema, o pavasaris - pačioje paskutinėje vietoje
Summer
75%
Winter
67%
Autumn
50%
Spring
50%
Išvis nesupratau, prie ko ten klausimai apie charakterio savybes? Ai, jeigu nesu sangviniko tipas, tai musėt ne pavasaris? Cholerikas bus žiema, flegmatikas - ruduo, o melancholikas - vasara, ane?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 20, 16:16)
Išvis nesupratau, prie ko ten klausimai apie charakterio savybes? Ai, jeigu nesu sangviniko tipas, tai musėt ne pavasaris? Cholerikas bus žiema, flegmatikas - ruduo, o melancholikas - vasara, ane?
Man irgi keista, kad prie spalvinio tipo priskiriami dar ir charakterio bruozai nu , bet ...
Man gavosi pavasaris , o antroj vietoj vasara.