Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Erszebeth, ačiū, dairausi dabar. (48) blush2.gif

user posted image

o ši žalia tinka žiemoms? sijonui tai gal ir sueitų, bet kalbu apie prie veido. g.gif
Atsakyti
Mano nuomone, kad tinka ši žalia žiemoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 19, 10:15)

Suprantama, nes turi susigrobusi pačias gražiausias spalvų paletes ir pavydi, kad kitos tų spalvų negautų  beee.gif

Palete gal ir graziai atrodo. Bet kai realybej reikia drabuzio, tai rudenisku spalvu drabuziu stilius man dazniausiai schmoll.gif : tai safario stiliaus drabuziai, tai vos ne cigoniski kokie tai schmoll.gif o kad butu klasikiniai, elegantiski su ziupsneliu romantikos doh.gif tai iskart arba vasarines arba ziemines spalvos schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat pritarčiau merginoms, kad Erzsebeth tik į pavasarius. 4u.gif Ir savo ruoštu nusikopinus iš jos įdėja idedu savo odos foto ax.gif Ar neatrodo, kad mano akys būtų iš vasaros kolekcijos?Nors man atrodo, kad ir mano strazdanos auksinės g.gif Vis mėtausi, vėtausi kas į kurį sezoną mane priglaus biggrin.gif Ar vigi lieku prie pavasarėlių? doh.gif lotuliukas.gif Persiprašau, jei perdidelė foto blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 07 19, 09:48)
o ši žalia tinka žiemoms? sijonui tai gal ir sueitų, bet kalbu apie prie veido.  g.gif

Man atrodo, tik žiemoms ir tinka bigsmile.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 07 19, 14:17)
Palete gal ir graziai atrodo. Bet kai realybej reikia drabuzio, tai rudenisku spalvu drabuziu stilius man dazniausiai  schmoll.gif  : tai safario stiliaus drabuziai, tai vos ne cigoniski kokie tai  schmoll.gif  o kad butu klasikiniai, elegantiski su ziupsneliu romantikos  doh.gif  tai iskart arba vasarines arba ziemines spalvos  schmoll.gif

Aha, o pavasario - vien pliažiniai biggrin.gif

Nors aš kaip tik nuolat į visokias rudenines gėlėtas romantiškas sukneles seilę varvinu. Gal čia taip nuolat būna, kai ne tau, tai atrodo, kad milžiniškas pasirinkimas.

QUOTE(aina1979 @ 2013 07 19, 15:22)
Aš taip pat pritarčiau merginoms, kad Erzsebeth tik į pavasarius. 4u.gif Ir savo ruoštu nusikopinus iš jos įdėja idedu savo odos foto ax.gif Ar neatrodo, kad mano akys būtų iš vasaros kolekcijos?Nors man atrodo, kad ir mano strazdanos auksinės g.gif Vis mėtausi, vėtausi kas į kurį sezoną mane priglaus biggrin.gif Ar vigi lieku prie pavasarėlių? doh.gif  lotuliukas.gif Persiprašau, jei perdidelė foto blush2.gif

Man pavasarinis vaizdas, o dėl šviesių akių gal būtų link light spring.
Atsakyti
Man iš rudens paletės turbūt ir gražiausi visi tie čigoniški margi variantai. Dabar tiesiog įdomumui ASOS sukneles pažiūrėjau, kokių grožių rudeniui yra...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šita gal iš bėdos ir vasarai tiktų

user posted image

Kodėl aš ne deep autumn? verysad.gif
Atsakyti
Ir klasikinių su romantika rudeniui gražių yra...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O šitas grožis gali sueiti warm spring? g.gif Aiįšku, ne, tiktai nebent clear? Apskritai kokiam čia tipui? Žiemai? Manekenė tai pavasaris atrodo, ir jai lyg ir tinka dailiai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 liepos 2013 - 16:25
Panos, paprotinkit lotuliukas.gif Užtikau ir užsikepiau, kad man jos reikia. Eičiau į metalo koncertus pagal savo spalvinį tipą, dar oranžinį šaliką užsivyniočiau lotuliukas.gif Ar šita mėlyna iš warm spring paletės?

user posted image

Bent jau pagal šitą paletę atrodo panaši į priešpaskutinės eilutės 3-4 nuo galo?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 19 liepos 2013 - 19:15
derinukai clear spring 4u.gif user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aptikau tokį testuką.Gal jau kuri rašėte, bet dėl viso pikto įmetu. 4u.gif
testukas
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 20, 14:45)
Aptikau tokį testuką.Gal jau kuri rašėte, bet dėl viso pikto įmetu. 4u.gif
testukas

Cha cha, pagal jį aš esu vasara, antroje vietoje galiu būti žiema, o pavasaris - pačioje paskutinėje vietoje hihihi.gif

Summer
75%
Winter
67%
Autumn
50%
Spring
50%

Išvis nesupratau, prie ko ten klausimai apie charakterio savybes? Ai, jeigu nesu sangviniko tipas, tai musėt ne pavasaris? Cholerikas bus žiema, flegmatikas - ruduo, o melancholikas - vasara, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 20, 16:16)
Išvis nesupratau, prie ko ten klausimai apie charakterio savybes? Ai, jeigu nesu sangviniko tipas, tai musėt ne pavasaris? Cholerikas bus žiema, flegmatikas - ruduo, o melancholikas - vasara, ane?  biggrin.gif

Man irgi keista, kad prie spalvinio tipo priskiriami dar ir charakterio bruozai g.gif nu , bet ... biggrin.gif
Man gavosi pavasaris , o antroj vietoj vasara. lotuliukas.gif
Atsakyti