Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 17, 19:25)
vis tiek paletėse kur prikėlėt nematau grynai tokios spalvos kaip tas batas biggrin.gif visos arba prigesintos, arba šiltesnės arba dar kokios g.gif

beje ar nesat užmatę apie natūralius plaukų pigmentus kokios info (underlying pigment). Mano plauko vyraujantis pigmentas tikrai žalias yra biggrin.gif esu iš vienos kirpėjos užsimenant girdėjusi, bet va surišto su spalvų teorijom nieko nesu mačius

O kaip oda? nėra, kad tas vadinamasis alyvuogių atspalvis?
Aš tai girdėjau, kad būna geltonas, oranžinis ir gal raudonas nors dėl raudono, tai galiu klysti. Aš tai pas kirpėjas jau kelias klausiau koks mano skaičiukas, tai abi sakė , jog 5 rudas ir greičiausiai oranžinis pigmentas vyrauja

Va net galiu parodyti šviežią fotkę, kur matosi gerai manoji spalva. Šiaip čia osinkoj rodžiau vieną lūpų spalvinantį skystuką, ati dėl jos čia dvi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Ne oda visiskai ne alyvuogiu, oda sviesi salta/neutrali su rausvumu. O plaukai natur blond su aiskiu zalumu smile.gif esu girdejus apie zalia plauko pigmenta, bet internete randu tik skales geltona/oranzine/raudona.
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 17, 19:25)
beje ar nesat užmatę apie natūralius plaukų pigmentus kokios info (underlying pigment). Mano plauko vyraujantis pigmentas tikrai žalias yra biggrin.gif esu iš vienos kirpėjos užsimenant girdėjusi, bet va surišto su spalvų teorijom nieko nesu mačius

Kazkaip visur randu pagrinde apie plauku pigmentus, kuriuos galima neutralizuoti dazais, turinciais priesingu pigmentu. g.gif
Byta kazka panasaus buvo dejus...
QUOTE(bytte @ 2012 11 08, 09:06)
Gal čia specifika plaukų prisideda, koks pigmentas labiau kimba. Aš čia klausiau apie tuos pigmentus, bet nieks neatsakė  blush2.gif
Radau kažkokį spalvinį ratą:
user posted image
su tokiu paaiškinimu:
<It may sound a bit odd but your hair is a mixture of 3 colors; red yellow, and blue. These are the primary colors. Secondary colors are orange, green, and violet. If you look at the "wheel" a color opposite (directly across) will "negate" that color. This means if your hair is a orange color - blue will make it a brown/black color. If you hair has a yellow tone, violet will cancel it out.
One of the most important elements of haircoloring is determining the hairs' "underlying pigmet" (the hairs' natural color.) When you chose a color in a swatch book, your hair may not come out that color because of the underlying pigment in your hair.>

Pagal sia lentele as lyg ir rudens skiltyje plaukus matau zaliausius g.gif
user posted image

Tos autores knyga 60 psl. http://thescienceofp...rsonalDress.pdf

QUOTE(inc @ 2013 07 17, 20:19)
O kaip oda? nėra, kad tas vadinamasis alyvuogių atspalvis?
Aš tai girdėjau, kad būna geltonas, oranžinis ir gal raudonas nors dėl raudono, tai galiu klysti. Aš tai pas kirpėjas jau kelias klausiau koks mano skaičiukas, tai abi sakė , jog 5 rudas ir greičiausiai oranžinis pigmentas vyrauja

Va net galiu parodyti šviežią fotkę, kur matosi gerai manoji spalva.

Ir mano skaiciukas 5, o pigmentas gal irgi zalias... g.gif ir odoje yra zalumo.
Jums labai tinka kai lupos padazytos tokia vidutinio ryskumo spalva. 4u.gif Man irgi tinka pastebejau. Visiskai negaliu naudoti blankiu blizgiu arba lupdaziu (jau nekalbu apie blukinancius), dali grozio jie man atima. schmoll.gif Labai ryskus irgi ne mano istorija, bet va tokie per vidureli pats tas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 liepos 2013 - 09:38
Vienu zodziu, knygoje ji siek tiek pakeitus sia lentele. Vietoj 2. muted yra autumn.
Eiles tvarka butu:
1. spring
2. autumn
3. balanced (cia turbut bus soft summer su soft autumn)
4. summer
5. winter
6. balanced (cia gal bus clear winter su clear spring)

Vistiek tuomet nesuprantu kur dedasi light ir dark g.gif ar jie cia turi itilpti i tuos balanced unsure.gif Ar cia tiesiog reikia imti tamsiausias ir sviesiausias eiles is atitinkamu metu laiku?
Atsakyti
Pasiilgau biggrin.gif

Turėjau progos šiek tiek įdegti, tai specialiai atkreipiau dėmesį, kokia tada tampa mano oda - nes kai ji šviesi, sunkiausia nustatyti, šilta ji ar šalta. Na ir matosi, kad aiškiai šiltas tipas - įdegis bendras vaizdas oranžinis, permuša raudona, yra geltonos, "išlenda" auksinės strazdanos. Bet net šiek tiek suabejojau, ar aš tikrai clear tipas? Kai oda patamsėja, sumažėja kontrastas tarp plaukų, lūpų ir odos spalvos. Visgi liekam prie warm spring, ar verta svarstyti kokį rudens variantą?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 18 liepos 2013 - 23:12
Erszebeth, ne ne schmoll.gif Pas rudenius aš neįsileisiu dar tavęs tongue.gif

Pas mane, tai, žinok, ganėtinai oranžiškai rudos strazdanos lenda vasarą mirksiukas.gif

Mano irgi kontrastas čiut mažėja, bet aš daugiau iš light rudenio imu nei iš true, nes man per šilti atspalviai
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 18, 23:15)
Erszebeth, ne ne schmoll.gif Pas rudenius aš neįsileisiu dar tavęs  tongue.gif

Pas mane, tai, žinok, ganėtinai oranžiškai rudos strazdanos lenda vasarą  mirksiukas.gif

Mano irgi kontrastas čiut mažėja, bet aš daugiau iš light rudenio imu nei iš true, nes man per šilti atspalviai

Ot kokia, na ir sėdėk sau tongue.gif O taviškės strazdanos tamsesnės už mano?

Dar dėl tos teal žalios. Buvo man istorija su panašia spalva, kai aiškinausi, ar esu šiltas, ar šaltas tipas (pavasaris ar vasara). Ta spalva gana gražiai tiko, tai maniau, kad nustačius, kieno ji, paaiškės, ir kas aš. Bet niekas nepaaiškėjo, nes ji ir pavasariui, ir vasarai tinkama doh.gif

user posted image

user posted image

Manekenė nuotraukoje aiškiai ne to tipo, kuriam galėtų tikti ta spalva, bent jau man atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 18 liepos 2013 - 23:29
inc, nors ir ne visai prie tavo suknelės, bet atnešu kaip rudeniui biggrin.gif Mukaito akmuo labai gražiai suderinęs spalvas, turiu gabaliuką ir negaliu atsižiūrėti.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oj , koks fainuolis tas mokaitas wub.gif Reiks pažiūrinėt gyvai. Dėkui wink.gif

O aš iškilmingai pranešu, kad išvažiuoju į vestuves ir pagal jūsų patarimus pasistengiau sušiltinti tą suknytę smile.gif Parinkau smėlinį švarkelį, auksą su perlais, mėlynus aukštakulnius iš šokiams auksines basutes biggrin.gif Žiūrėsim kaip čia tas bendras vaizdelis atrodys g.gif
Atsakyti
Erszebeth, jūs nuostabus pavasaris smile.gif

Inc, lauksim vaizdų. Geros šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 19, 00:15)
ne ne schmoll.gif Pas rudenius aš neįsileisiu dar tavęs  tongue.gif

bet tikrai, ot kokia, nei manęs neįsileidžia, nei Erszebeth. tongue.gif

Ieškau mėlynų rūbų.
Misija nežinau, ar įmanoma (jei gatavų). Nes reikia ne tik spalvų ieškot, ir ir dydis mano ne standart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 19, 06:58)
Oj , koks fainuolis tas mokaitas  wub.gif Reiks pažiūrinėt gyvai. Dėkui wink.gif
O aš iškilmingai pranešu, kad išvažiuoju į vestuves ir pagal jūsų patarimus pasistengiau sušiltinti tą suknytę  smile.gif Parinkau smėlinį švarkelį, auksą su perlais, mėlynus aukštakulnius iš šokiams auksines basutes  biggrin.gif Žiūrėsim kaip čia tas bendras vaizdelis atrodys  g.gif

Skamba neblogai bigsmile.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 07 19, 07:25)
Erszebeth, jūs nuostabus pavasaris  smile.gif 

Na tebūnie ax.gif

QUOTE(pear @ 2013 07 19, 07:49)
bet tikrai, ot kokia, nei manęs neįsileidžia, nei Erszebeth. tongue.gif

Ieškau mėlynų rūbų.
Misija nežinau, ar įmanoma (jei gatavų). Nes reikia  ne tik spalvų ieškot, ir ir dydis mano ne standart smile.gif

Suprantama, nes turi susigrobusi pačias gražiausias spalvų paletes ir pavydi, kad kitos tų spalvų negautų beee.gif

O koks tas dydis? Va ASOS šiuo metu išpardavimas iki 70 proc. ir dar 10 proc. nuolaidos kodas bigsmile.gif Dydžiai nuo pačių mažiausių, žemaūgių iki didžiauisų, išsifiltruoja pagal spalvą, gal išeitų ką rasti?
Atsakyti