pagaliau atradau savo tipa aciuka uz pagalba panarsius internete, pastebejau kad nemazai izimybiu clear spring lb graziai atrodo platininiais blond plaukais (bet ne ash ar silver).
cia apie akiu rastus, piesinukas ir nuotrauka nuoroda
saltinis http://expressingyou...is-type-is.html
QUOTE(Hiver @ 2013 07 16, 15:42)
apženijus dvi kairiąsias žalias gal ir gautųsi kas nors panašaus
čia irgi ta lyg
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 16, 20:39)
apženijus dvi kairiąsias žalias gal ir gautųsi kas nors panašaus
o cia ne teal spalva? man atrodo ji priskiriama siltam tipui.(pavasariui arba rudeniui)
Šitą dar įmesiu nors ta spalva labai jau pas daug ką panaši egzistuoja
Aš tik ką tokią panašią suknelę tik šviesesnę savo dičkei baliui ruošiau. Čiut didelę, tai teko mažint
Aš tik ką tokią panašią suknelę tik šviesesnę savo dičkei baliui ruošiau. Čiut didelę, tai teko mažint
QUOTE(inc @ 2013 07 16, 18:56)
Aha, pas light spring - sea green pas soft summer jau nebe tas, jos jau blankesnes spalvos.
Is tu kitu paleciu panasia matau pas warm spring (light spring jau zalesne), light ir cool summer, ir pas soft summer su autum panasi matosi bet garantuotai bus labiau muted. Ziemose nesimato...
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 16, 19:07)
o cia ne teal spalva? man atrodo ji priskiriama siltam tipui.(pavasariui arba rudeniui)
Rudeniui ir pavasariui kiek pastebejau taikomas atspalvis - zaliai melyna, teal blue:
As pati butent taip teal dazniausiai ir isivaizduoju. Paprastai ukiskai tariant tai yra tiesiog tamsi turkio spalva (tamsiai zydra).
O sitas batas yra melynai zalia, taip vadinama sea green. Bet dar ji ivardijama kaip teal green, (kas inesa nemazai painiavos ivardijant teal atspalvi). Tai va ta zalioji teal kiek supratau tinka saltiems tipams.
(bus geras kai ryt per kita kompa visi tie atspalviai naujai susirodys. )
negaliu neįdėt šių paveiksliukų
QUOTE(inc @ 2013 07 17, 06:11)
Inc, o iš kur šis paveikslėlis? gal yra ir daugiau spalvų taip suskirstyta?
QUOTE(pear @ 2013 07 17, 07:38)
Inc, o iš kur šis paveikslėlis? gal yra ir daugiau spalvų taip suskirstyta?
daugiau nerandu , bet va čia http://12blueprints....for-12-seasons/
inc, aciu uz neutralus, labai naudinga akis paganyt Mano megstamiausios saltojo sezono tamsiosios kaip pas cool summer.
Sitos labai geros su turkio spalvom, prisimenu jas.
Bet matau teal jie priskyre dark autumn.... "Dark Autumns turquoises are dark enough to be teal."
Siandien maciau pavyzdi koks gali gautis rezultatas kai kazkokios spalvos labai ateina i mada ir kam nors labai patinka: Ziuriu, eina mergina, apsirengusi va tokiom panasiom spalvom kaip ir sios paletes: kelnes kaip dark autumn, bateliai kaip light spring, palaidinuke kaip light summer, o svarkelis kaip bright winter. Tik rankinukas nespejau suziuret koks buvo.
QUOTE(inc @ 2013 07 17, 05:11)
Sitos labai geros su turkio spalvom, prisimenu jas.
Bet matau teal jie priskyre dark autumn.... "Dark Autumns turquoises are dark enough to be teal."
Siandien maciau pavyzdi koks gali gautis rezultatas kai kazkokios spalvos labai ateina i mada ir kam nors labai patinka: Ziuriu, eina mergina, apsirengusi va tokiom panasiom spalvom kaip ir sios paletes: kelnes kaip dark autumn, bateliai kaip light spring, palaidinuke kaip light summer, o svarkelis kaip bright winter. Tik rankinukas nespejau suziuret koks buvo.
vis tiek paletėse kur prikėlėt nematau grynai tokios spalvos kaip tas batas visos arba prigesintos, arba šiltesnės arba dar kokios
beje ar nesat užmatę apie natūralius plaukų pigmentus kokios info (underlying pigment). Mano plauko vyraujantis pigmentas tikrai žalias yra esu iš vienos kirpėjos užsimenant girdėjusi, bet va surišto su spalvų teorijom nieko nesu mačius
beje ar nesat užmatę apie natūralius plaukų pigmentus kokios info (underlying pigment). Mano plauko vyraujantis pigmentas tikrai žalias yra esu iš vienos kirpėjos užsimenant girdėjusi, bet va surišto su spalvų teorijom nieko nesu mačius