Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 07 15, 16:36)
Kažkokia yra tamsiam rudeniui, bet IMHO man inc bent jau nuotraukoja nelabai su ta spalva... tai jai dar derint su mėlyna, visai kažkaip... per daug.  Vat jei prigesint su kokia pažaliavusių garstyčių, tai gal  unsure.gif

pritariu, reik ją "šildyti"
Atsakyti
Laba:) imetu savo vaikystes foto, kol dar nedaziau plauku:) kaip manot koks tai spalvinis tipas ir potipis is pirmo zvilgsnio:) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 15, 18:36)
Kažkokia yra tamsiam rudeniui, bet IMHO man inc bent jau nuotraukoja nelabai su ta spalva... tai jai dar derint su mėlyna, visai kažkaip... per daug.  Vat jei prigesint su kokia pažaliavusių garstyčių, tai gal  unsure.gif
user posted image
http://www.brandigir...banner-copy.png[/img]

Mano ta suknelė būtų iš tos dark paletės tokia tarpinė tarp 4 ir 3 rutuliuko nuo dešinės apačioje. Šiaip pirkdama nežinojau , kad yra mano paletėje, bet tik supratau, jog šilta ir sudėtinga spalva, o kadangi tiko fasonas, tai ir griebiau, nes retai man taip pasitaiko lotuliukas.gif

Beje, vakar bastėmės po pardes ir pamačiau skarelę iš raudonos, kuri antra nuo kairės tavo antram įkeltam paveiksliuke. Aš jau seniai jos ieškau, nes pagal kai kurias rekomendacijas turėtų būt mano ideali raudona ir ką sau galvojat lotuliukas.gif Aš sau užsirišau, o tolumoje sėdi mano tėtis ir sesers vyras, tai tetukas mano net aikčiot pradėjo, o tas sesės irgi iš paskos lotuliukas.gif Nei aš jų klausiau nei ką, o pasirodo mato lotuliukas.gif Tuo labiau kai aš ten daug ko prisimatavau. Man tai tiesiog gražu ir tiek buvo... ir dar jiedu sakė man pavojinga yra ją turėt lotuliukas.gif Nu tai aš kukūška ir nenusipirkau. Aišku , reikėjo būtinai pasiimt. Jei į tą pardę nenuvažiuosiu, tai turėsiu omeny, kad reik tokia įsitaisyt biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 07 15, 13:53)
inc man visai ne violetinė ten... ir netgi prie purpurinių taip vos vos... sakyčiau iš rožinių grupės jin... tokia spanguolių rausva pavadinčiau  ax.gif , iš mėlynų įsivaizduoju kokia mėlynių mėlyną.

dar panašių rausvų/violetinių
http://www.runwaydai...fall_runway.jpg[/img][img]http://plussize.my-efashion.com/wp-content/uploads/store/products/images/3013700270480574.jpg

Nu jo, violetinė su nemažai raudono pigmento, tai kaip ir šilta gaunas biggrin.gif bet ne tokia kaip purpurinė. Šitos jau bais ružavos.

QUOTE(Tynka @ 2013 07 15, 13:59)
O ta inc fuksija (man irgi visai ne violetine), rudens spalva? Aš turiu tokius marškinius, bet atidėjau šonan, kaip ne "mano". Nešiodavau su pilka. Bet toks derinys tikrai per šaltas rudenio tipui sakyč.

yra yra paletėje pas dark autumn wink.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 07 15, 18:46)
pritariu, reik ją "šildyti"

beveik baigiu sukomplektuoti su aukso spalva, tai pažiūrėsim kas čia geriau gausis mirksiukas.gif Turiu dar nepilną savaitę derinimams lotuliukas.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 15, 22:09)
Laba:) imetu savo vaikystes foto, kol dar nedaziau plauku:) kaip manot koks tai spalvinis tipas ir potipis is pirmo zvilgsnio:) 4u.gif

http://S33-temporary...c/-88693455.jpg

plaukai šilti, tai pavasaris arba ruduo gali būti mirksiukas.gif

radau praktiškai identišką suknelę pas Natalie Portman... Beje, šitos violetinės bais sunkiai fotiku perduodamos jau senokai pastebėjau. Mat mikliai arba pamėlynuoja arba ružavos pasidaro lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 16 liepos 2013 - 15:31
QUOTE(inc @ 2013 07 16, 03:01)
Mano ta suknelė būtų iš tos dark paletės tokia tarpinė tarp 4 ir 3 rutuliuko nuo dešinės apačioje.
....
radau praktiškai identišką suknelę pas Natalie Portman... Beje, šitos violetinės bais sunkiai fotiku perduodamos jau senokai pastebėjau. Mat mikliai arba pamėlynuoja arba ružavos pasidaro 

Tada atsiprašau už abejones, nes tavo suknelės foto visai kt spalvą matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 16 liepos 2013 - 07:26
Aha pastebėjau kad su tom violetinėm velniava - arba paruduoja,arba paružavuoja. Šita pas portman tai tikrai šilta. O nuotraukoje kažkaip visai kitaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 15, 22:09)

Jai nuotrauka nepageltus tai turėtų būt pavasaris - šviesus šiltas potipis ax.gif . Nes kaip SA per šilta, o kaip WA per šviesi. Kadangi geltoni plaukai dabar netinka (nors vaikystės foto man jie visai tokie medaus atspalvio), tai kažkas iš neutralesnių pavasarių. Gal clear/bright , nes antakiai tamsūs. Bet čia būrimas iš kavos tirščių 4u.gif .
user posted image
Best Colors include: Clear Red, Hot Turquoise, Black, Lime Green, Hot Pink, Mint
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
kurio tipo šitokia žalia g.gif
user posted image
Atsakyti
marlyn monroe spring?
user posted image

reikes pabandyt pasidaryt siltu spalvu makiaza. Anksciau antakiai buvo sviesus, bet nutamsejo doh.gif pastebejau kad clear spring spalvos siek tiek panasios i ziemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 16, 12:59)
kurio tipo šitokia žalia g.gif
user posted image

rudens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 16, 08:52)
Aha pastebėjau kad su tom violetinėm velniava - arba paruduoja,arba paružavuoja. Šita pas portman tai tikrai šilta.

Aha. drinks_cheers.gif Silta violetine. O violetines fotkint tikrai sunku, gaunasi arba vos ne melynos arba kokios burokines doh.gif Kai pamaciau inc suknele nuotraukoj tai irgi mintis buvo kad cia rozine.

Kai as taip svarstau ar cia violetine ar rozine, tai visada suvokiu, kad tai i kuria puse nusvers svarstykles apspres ar spalva silta ar salta. Jeigu vis del to cia rozine, o ne violetine, reiskia cia salta rozine. Jeigu cia labiau violetine nei rozine, reiskias cia silta violetine. Tas pats ir su spalvom tarp zalios ir melynos. Man tai labai padeda kai noriu nustatyt ar spalva silta ar salta. Todel i inc suknele pradzioj irgi kaip i salta rozine paziurejau. smile.gif Nors kita vertus idomu kad ji neblogai atrode derinyje su garstyciu geltona (tie mano is interneto ikelti derinukai). Gal kad prislopinta tokia? ax.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 16, 10:59)

Man irgi idomu , nes turiu tokios spalvos sijona. Pirkau su mintimi kad cool summer tokia turetu tikti. Siaip manau saltam tipui, vasarai arba ziemai. g.gif

Ziemos bendra
user posted image

Vasaros bendra
user posted image

Rudens bendra
user posted image

Pavasario bendra
user posted image

is cia http://www.newstarta...color-analysis/

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 07 16, 11:47)
pastebejau kad clear spring spalvos siek tiek panasios i ziemu smile.gif

Panasios, ir tai naturalu, todel kad bright spring yra pavasaris maisytas su ziema. 4u.gif

As vel pasikartosiu, kaip jau pavasari sakiau, kad jus galit buti bright spring. blush2.gif Ir goldfish_ ir inc ta pati sake. smile.gif
Akies rastas irgi sake kad jus spring. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 liepos 2013 - 15:37
ta žalia ir man šalta atrodo, iš vasarų spėju nebent cool summer, o gal labiau žieminė ji, gan ryški g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 16, 15:37)
ta žalia ir man šalta atrodo, iš vasarų spėju nebent cool summer

panasi yra g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 liepos 2013 - 15:48