Hiver, man, žinok, irgi vos netinka pavaizduota plaukų spalva. Man labiau iš žiemos tiktų, bet esminis atspalvis vis tiek toks tik tamsesnio reikia .
O Gaudos taip ir negavau Man suveikė manikiūrininkė užsakyt bandė, bet gavo tik Shnaps, bet jis man kiek "silpnas" ir ant manęs beveik nematomas Tu Kaune ją matei, ane?
QUOTE(inc @ 2013 07 10, 19:20)
O Gaudos taip ir negavau Man suveikė manikiūrininkė užsakyt bandė, bet gavo tik Shnaps, bet jis man kiek "silpnas" ir ant manęs beveik nematomas Tu Kaune ją matei, ane?
Aha Kaune.Bet internetu nerodo, neikelta. Reikia jiems skambint uz uzsakyt telefonu, pasakyt koda ir viskas bus tvarkoj, nes tikrai yra.
Juokingai nuskambejo kad Schnaps per silpnas Nu jis toks ryzesnis yra.
QUOTE(Hiver @ 2013 07 10, 19:29)
Aha Kaune.Bet internetu nerodo, neikelta. Reikia jiems skambint uz uzsakyt telefonu, pasakyt koda ir viskas bus tvarkoj, nes tikrai yra.
Aga, šnapsas jo jo, jis ryžas gerokai
Primink, kuri jų internetinė, ok?
Mes taip neseniai apie violetinę kalbėjom kaip suderinti, bet man nelabai rūpėjo, tai dabar pati vargstu su saviške. Ieškausi derinių, tai ir čia mestelėsiu. Mano tokia labiau į fuksiją mano suknelė. Reikia parinkt papuošalus ir kokį švarkelį arba šalį
QUOTE(inc @ 2013 07 12, 09:58)
Aga, šnapsas jo jo, jis ryžas gerokai
Mes taip neseniai apie violetinę kalbėjom kaip suderinti, bet man nelabai rūpėjo, tai dabar pati vargstu su saviške. Ieškausi derinių, tai ir čia mestelėsiu. Mano tokia labiau į fuksiją
Mes taip neseniai apie violetinę kalbėjom kaip suderinti, bet man nelabai rūpėjo, tai dabar pati vargstu su saviške. Ieškausi derinių, tai ir čia mestelėsiu. Mano tokia labiau į fuksiją
Grazi suknele. O as kiek matuojuosi man netinka tokios sukeiciamos per krutine.... o ant jusu graziai. O prie jos man kazkodel prasosi tokios siltos geltonos, arba ryzai gintarines kokios.
internetine
QUOTE(rytojryta @ 2013 07 09, 13:41)
man regis nesamone pirkti uz 75$ net ne personaline, o tik bendra spalvinio tipo palete ji net ideliai netiks nebent tip top viskas atitinka
as pries ismesdama tinkamos spalvos drabuzi atkerpu gabaleli. va taip galima susikluoti savo palete
nors suprantu tave, ir as noreciau po ranka turetu tokia veduokle, labai patogu pastikrinti esant reikalui
as pries ismesdama tinkamos spalvos drabuzi atkerpu gabaleli. va taip galima susikluoti savo palete
nors suprantu tave, ir as noreciau po ranka turetu tokia veduokle, labai patogu pastikrinti esant reikalui
Bet kuo toliau tuo labiau matau, kad ir ne personalinė beveik ideali naudojimui. Personalinė , manau , gerokai brangesnė gautųsi
Vat su medžiagėlėm ir aš buvau sugalvojusi, bet laukti kol sunešiosiu, tai netiks - kantrybės neteksiu belaukdama Aš jau kuris laikas kaupiu kokius gabaliukus, o dabar esu pas tėvus, tai prašiau sesių, kad gerai "praššluotų" spintose rūbus, o aš pasirankiosiu ką sukarpyti. Dar sakiau aplankysiu pažystamas siuvėjas. Gal ten ko pasirankiočiau tinkamo
QUOTE(Hiver @ 2013 07 12, 21:42)
Grazi suknele. O as kiek matuojuosi man netinka tokios sukeiciamos per krutine.... o ant jusu graziai. O prie jos man kazkodel prasosi tokios siltos geltonos, arba ryzai gintarines kokios.
internetine
internetine
Dėkui
Apie geltoną ir aš galvojau, tik su ja man sunkoka. Galiu nebent kokią garstyčių arba mažom dozėm kaip aksesuarus. Reiks eit matuotis. Dar ir batelius reikia susiorganizuoti O dabar tokiam miestelyje atostogauju, kad pardžių praktiškai nulis
Papildyta:
Pamiršau, kad norėjau dar viena nuoroda pasidalinti. Čia rašoma kaip susidaryti garderobą http://color-harmony....com/93550.html
QUOTE(inc @ 2013 07 13, 08:06)
Bet kuo toliau tuo labiau matau, kad ir ne personalinė beveik ideali naudojimui. Personalinė , manau , gerokai brangesnė gautųsi
Vat su medžiagėlėm ir aš buvau sugalvojusi, bet laukti kol sunešiosiu, tai netiks - kantrybės neteksiu belaukdama Aš jau kuris laikas kaupiu kokius gabaliukus, o dabar esu pas tėvus, tai prašiau sesių, kad gerai "praššluotų" spintose rūbus, o aš pasirankiosiu ką sukarpyti. Dar sakiau aplankysiu pažystamas siuvėjas. Gal ten ko pasirankiočiau tinkamo
Dėkui
Apie geltoną ir aš galvojau, tik su ja man sunkoka. Galiu nebent kokią garstyčių arba mažom dozėm kaip aksesuarus. Reiks eit matuotis. Dar ir batelius reikia susiorganizuoti O dabar tokiam miestelyje atostogauju, kad pardžių praktiškai nulis
Papildyta:
Pamiršau, kad norėjau dar viena nuoroda pasidalinti. Čia rašoma kaip susidaryti garderobą http://color-harmony....com/93550.html
Dėkui
Papildyta:
Jo jo, as apie tokia garstyciu ir galvojau tik ant liezuvio galo neuzlipo
O tokiam derinyje man jau garstycios su rozine negrazu, rozine per svari, per salta per gaivi , garstycios purvinos gaunasi.
Aciu uz nuoroda, labai idomu reikes pasistudijuot atsidejus.
Kol kas sugalvojau, kad gal bandyčiau taip:
violetine+ mėlyna ir va šitas variantas man paprasčiausiai suderinamas su mano vyru ir mažulėm, nes vienos suknelė mėlyna , o kitos bordo į violetinumą lyg. Na o vyrui arba pariščiau mėlyną arba bordo kaklaraištį
violetinė+ružava+žalsva (arba geltona)
Hiver, garstyčių sunku , jaučiu, man bus rasti, bet galvoj turėsiu Dėkui
violetine+ mėlyna ir va šitas variantas man paprasčiausiai suderinamas su mano vyru ir mažulėm, nes vienos suknelė mėlyna , o kitos bordo į violetinumą lyg. Na o vyrui arba pariščiau mėlyną arba bordo kaklaraištį
violetinė+ružava+žalsva (arba geltona)
Hiver, garstyčių sunku , jaučiu, man bus rasti, bet galvoj turėsiu Dėkui
inc man visai ne violetinė ten... ir netgi prie purpurinių taip vos vos... sakyčiau iš rožinių grupės jin... tokia spanguolių rausva pavadinčiau , iš mėlynų įsivaizduoju kokia mėlynių mėlyną.
dar panašių rausvų/violetinių
dar panašių rausvų/violetinių
O ta inc fuksija (man irgi visai ne violetine), rudens spalva? Aš turiu tokius marškinius, bet atidėjau šonan, kaip ne "mano". Nešiodavau su pilka. Bet toks derinys tikrai per šaltas rudenio tipui sakyč.
QUOTE(inc @ 2013 07 13, 09:06)
tai jau taip, personaline turetu buti brangesne. Konsulatantas turi dirbti atrinkineti. o cia jau gatavos. bet jei tinka bendra nes man is SA bendros paletes tikrai ne visos spalvos tinka (yra kelios mano odai per saltos).
o idomu,ar isvis LT imanoma asmenine palete uzsisakyti ? IS Noa pasakojimu, supratau,kad konsultante jai nustate tipa ir dave jau isanksto paruosta bendra tipo palete
QUOTE(Tynka @ 2013 07 15, 14:59)
O ta inc fuksija (man irgi visai ne violetine), rudens spalva? Aš turiu tokius marškinius, bet atidėjau šonan, kaip ne "mano". Nešiodavau su pilka. Bet toks derinys tikrai per šaltas rudenio tipui sakyč.
Man, rudeniui, taip pat tokia spalva niekaip netiktu (net ir nuemus ryskuma ir blizguma). Bet inc DA ,pati rase, kad labai artima DW, gal todel ir istraukia.
Kažkokia yra tamsiam rudeniui, bet IMHO man inc bent jau nuotraukoja nelabai su ta spalva... tai jai dar derint su mėlyna, visai kažkaip... per daug. Vat jei prigesint su kokia pažaliavusių garstyčių, tai gal