Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Merginos nereikėtų maišyti avietinės su pavasario rausvom
pavasario paletė
user posted image

Bytte
, is kur gavote sita palete?Gal tokia yra ir kitu sezonu?Gal galite imesti nuoroda?Aciu 4u.gif
Atsakyti
Bytte, o ta poppy red pavasariams netinka kiba a ar ką tu nori pasakyt? Aš vyrui nupirkau tokią maikę, tai eik tu sau koks gražuolis smile.gif O jis pas amne pavasarėlis, kaip aš galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 07, 21:23)
Bytte, o ta poppy red pavasariams netinka kiba a ar ką tu nori pasakyt? Aš vyrui nupirkau tokią maikę, tai eik tu sau koks gražuolis  smile.gif O jis pas amne pavasarėlis, kaip aš galvoju  smile.gif

Tai aš ją kaip pavasarių ir įdėjau, nes ji ne avietinė...
Jin man irgi labai tinka... blush2.gif
kalbant apie metalo festivalį ... kaip tik įsitaisiau skarelę su kaukuliukais tokią lotuliukas.gif ir prie juodos gerai thumbup.gif
Erszebeth vietoj fyfiniu imk spalvotus papuošalus biggrin.gif
O vasarėlėms tai tikrai oldshoolinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Va prisiminiau dar tokį ne metalistą, bet irgi warminį tipą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 07, 20:19)
Bytte[/b], is kur gavote sita palete?Gal tokia yra ir kitu sezonu?Gal galite imesti nuoroda?Aciu 4u.gif

osinkos, bet yra tik pavasariams tokia ax.gif

Dar pavasariams į metalinį festivalį
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 08, 00:02)
Tai aš ją kaip pavasarių ir įdėjau, nes ji ne avietinė...

Bytte, o soft summeriams šitoji poppy red gali tikti? Man tokia spalva arba be galo panaši veidą labai atgaivina bigsmile.gif
Atsakyti
tas metalistas koks geras bigsmile.gif
ir žydras kaukoliukas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 18:34)
O koks tada trečias parametras būtų? Nes jie lyg ir trys turi būti.

Lyg ir... sviesios-tamsios, siltos-saltos ir prislopintos-grynos(ryskios, svarios ar kaip kitaip)

QUOTE(inc @ 2013 07 05, 19:06)
Ritter Irene elektroninę knygą turiu nusipirkusi
Šitas turiu popierines
Lyg ir parsisiuntus šio to buvau.

Idomios knygos bigsmile.gif Gal galima po trumpa anotacija?

QUOTE(inc @ 2013 07 06, 20:57)

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 07 07, 08:36)
Aš patretinsiu - vasaros spalvos ne ne  g.gif Inc nurodytos žyyyymiai gražiau 4u.gif

As paketvirtinsiu biggrin.gif tikrai butent tos graziausiai kur inc pazymejo. 4u.gif

O kad grynai balta gerai tiktu ziemos turi idegt mano nuomone, nes neidegus kontrastas tarp odos ir plauku padideja ir tuomet prasosi ir drabuziu - ryskiu arba kontrastingu.

QUOTE(inc @ 2013 07 07, 09:29)
O aš papasakosiu savo patyrimus atradus savo sezoną. Visad visi mane laikė vos ne pačia balčiausia pasaulyje, o va šiemet atvažiavau pas tėvus apsirengusi tik rudeniškai, tai visi man tik šneka ir šneka kokia aš nudegusi  lotuliukas.gif Nors nifiga ne rudesnė nei ankstesniais metais  lotuliukas.gif

Nu va kaip cia ir man atradus tas spalvas kad taip atrodyt. ax.gif Nes man irgi nuolat prikaisioja kad ko nenudegus, ko nesidegini, va paziurek drauge kaip graziai nudegus ruda kaip vovere, o tu... daugmaz luzere tongue.gif

QUOTE(bytte @ 2013 07 07, 17:31)
O mauve gal ir yra ta super soft tipų variantas  g.gif , bet kaip ypač vengtina spalva dedama žiemoms ir pavasariams. pagal Wikipedia mauve is a pale lavender-lilac color, o pavadinimas pagal gėlytę, kurios žiedas tokios spalvos. Lietuviškai dedešva

QUOTE(bytte @ 2013 07 07, 17:54)

user posted image
Aisku, aciu 4u.gif kiek ziurejau tu dedesvu (cia turbut tos miskines) tai visur ivardinciau spalva taip - rozine su violetiniu atspalviu.

Poppy red nustebino, as visad aguonu raudona isivaizdavau kaip ta tikraja klasikine ugninga raudona, va kaip cia ax.gif
user posted image
user posted image

O tokia as vadindavau nedanokusios avietes, isblukusios avietes arba arbuzo spalva tokia .
user posted image
http://thumbs.ifood....aspberry(1).jpg
Tai vat nezinau sios spalvos atitikmens, nes kaip suprantu raspberry ivardijama ne taip. Raspberry matyt bus tos kurios labai smarkiai sunokusios ir jau sultis paleidusios. O cia tikriausiai ir bus ta taip vadinama watermelon ar ne? Bet paziurejau google ta watermelon meta... nuo fuksijos iki persikines doh.gif biggrin.gif

Nu va sita watermelon dress, kazkas per viduriuka gal butu
user posted image

Uztad arbuzas visur panasus biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 08 liepos 2013 - 09:56
QUOTE(kuti kuti @ 2013 07 08, 10:06)
Bytte,  o soft summeriams šitoji poppy red gali tikti? Man tokia spalva arba be galo panaši veidą labai atgaivina  bigsmile.gif

as SA. Turiu tokios spalvos vasarini svarkiuka/striuke. Na ir nelabai jis man spalviskai tinka, ne pats baisiausias variantas, bet kai zinai, kaip atrodai su tinkamais, tai ne kazka. Vis noriu ismesti, bet pagailiu nes modelis prie figuros tinka. Bet butinai salika reikia risti.
Tai jei SA nelabai, tai SS turetu dar prasciau buti.
Atsakyti
Hiver, na tada bandau trumpai apibūdinti mirksiukas.gif

Ritter Irene elektroninę knygą turiu nusipirkusi
Šitos knygelės autorės internetinis psl. http://thescienceofpersonaldress.com/ Autorė vos ne viską visaip susiteminus turi pagal sezonus. Dar visko neperskaičiau , bet vis pažiūriu gabaliukais biggrin.gif

Šitas turiu popierines
user posted image
Čia dėdės David Zyla knyga. Jis turi savo sistemą sudaręs. Sezonai ten irgi figūruoja, bet jis daugiau remiasi kiekvieno žmogaus asmeninėmis spalvomis pagal odą , akis ir plaukus. Dar labai smagiai siūlo kiekvienam sezonui po lyg 6 tipažus. Ten ir tam tikri stiliaus pasiūlymai yra ir apskritai aprašyti būdo bruožai. Jo puslapis http://www.davidzyla...color-of-style/

user posted image
Šitos knygos puslapiai vis būna šmėsteli pas mus po puslapiuką. Ji labiausiai sezonais sudalinti. Yra pasiūlymai ir makiažui ir kaip rūbus suderinti.
Pabandysiu paieškoti tų lapiukų, kur po internetą klajoja iš tos knygos bendram vaizdeliui susidaryti apie ją.
štai jie http://colorconnecti...NT#.Udr5g6zNR_M

o gal bandėt kuri ieškot palečių nusipirkti? aš va čia vis užmetu akį ir galvoju imt ar ne g.gif http://truecolour.co..._shop_shop.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 08 liepos 2013 - 20:05
man regis nesamone pirkti uz 75$ net ne personaline, o tik bendra spalvinio tipo palete g.gif ji net ideliai netiks g.gif nebent tip top viskas atitinka g.gif
as pries ismesdama tinkamos spalvos drabuzi atkerpu gabaleli. va taip galima susikluoti savo palete

nors suprantu tave, ir as noreciau po ranka turetu tokia veduokle, labai patogu pastikrinti esant reikalui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 08, 19:38)
Hiver, na tada bandau trumpai apibūdinti  mirksiukas.gif

Aciu inc 4u.gif
Ritter Irene labai matyti paveiksleliai, vis laikas nuo laiko ka nors is jos ikelia. biggrin.gif Nors man kai kurie suabsoliutinimai gal ir ne visai realus, bet siaip yra tokiu neblogu schematiniu pateikimu.
Buvo kazkas ikeles tas akis atskirai o plaukus atskirai, o cia ziuriu viskas kartu.
Kazin, jeigu mano akys priklauso kategorijai dusty tai reiskias kad as tureciau rinktis ir salia esancius plaukus tokius auksaspalvius blond, kad butu garmoningas derinys? g.gif Nes realiai iseina kad ir plaukai priskirti toms pacioms kategorijoms. O mano plaukai is summer tamsesnes eilutes. Bet as plaukus persidazyt galiu, jei reikia, ne beda. bigsmile.gif
user posted image

Zylos metodas man labai idomus, pats naturaliausias is visu turbut. Man toks jausmas kad jo knyga labai grazi, graziom iliustracijom. O ta paskutine tai gerai kad paletes yra, ir tokios spalvos jose malonios, kiek uzmeciau aki tai labai charakteringos spalvos visiems tipams, tokios testines vos ne, itariu gerai ja turet vien del savo tipo testavimo.

Del paletes nesigundziau nes nezinau tikrojo savo tipo. Vat kad vasara zinau kaip ir (jeigu tiket ta nustatinetoja is Vilniaus) bet kas is to kad nezinau kuri. unsure.gif Paletes asmenines tai nedave, zinau tik kontrastinguma savo ir vsio. verysad.gif

Tiesa, inc, ar nusipirkot tada ta Gouda? biggrin.gif Vakar buvau, tai maciau kad yra.

QUOTE(rytojryta @ 2013 07 09, 13:41)
as pries ismesdama tinkamos spalvos drabuzi atkerpu gabaleli. va taip galima susikluoti savo palete

O cia tai mintis thumbup.gif kaip as anksciau nedasiprotejau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 liepos 2013 - 19:07