pear, pritariu, kad vasaros tipe jums neverta savęs ieškoti. Jeigu ne žiema, tada jau į rudenį dairyčiausi (oda atrodo šviesoka, šaltoka, bet gal ji tiesiog neįdegusi?), bet tik ne į vasarą
į rudenius aš jos jokiais būdais nepriimsiu ... sugadintų visą jos grožį
Ačiū, merginos.
aš irgi linkstu prie tų ryškių grynų spalvų, rudenį jau kaip ir atmetus buvau nors laikiau save rudens tipu ilgai ilgai..
Žiema tai žiema, neabejoju, kad dar ne sykį suabejosiu. Vakar buvau pamiršus įdėt:
visiškai balta
gal reikėtų su žieminėm spalvom ir bendro vaizdo, na, plaukai, makiažo nors šiek tiek. Beje, pas mane kosmetikos visos spalvos iš rudų, reik kokių pilkų paieškot.
Papildyta:
Inc, tai man tokį dryžuotą juoda/balta švarkelį siūt? nes čia medžiagos gabalas.
dar spėčiau kokį mėnesį panešiot. Nu vis gražesnė
aš irgi linkstu prie tų ryškių grynų spalvų, rudenį jau kaip ir atmetus buvau nors laikiau save rudens tipu ilgai ilgai..
Žiema tai žiema, neabejoju, kad dar ne sykį suabejosiu. Vakar buvau pamiršus įdėt:
visiškai balta
gal reikėtų su žieminėm spalvom ir bendro vaizdo, na, plaukai, makiažo nors šiek tiek. Beje, pas mane kosmetikos visos spalvos iš rudų, reik kokių pilkų paieškot.
Papildyta:
Inc, tai man tokį dryžuotą juoda/balta švarkelį siūt? nes čia medžiagos gabalas.
O aš daug metų galvojau, kad žiema esu Ta riba pas mane labai nedidelė, bet labai aiškiai matau, kad tavo oda nuo maniškės gerokai šaltesnė
O aš papasakosiu savo patyrimus atradus savo sezoną. Visad visi mane laikė vos ne pačia balčiausia pasaulyje, o va šiemet atvažiavau pas tėvus apsirengusi tik rudeniškai, tai visi man tik šneka ir šneka kokia aš nudegusi Nors nifiga ne rudesnė nei ankstesniais metais
Plius koks džiaugsmas buvo kai kroviausi lagaminą ilgoms atostogoms pas tėvus. Rinkausi ką dėtis ir bandžiau susidėti komplektėliais kaip anksčiau, kad paskui nebūtų taip jog kokias kelnes ar sijoną turiu , o palaidinės nėr tinkamos, tai mano nuostabai ką bedėjau į lagaminą viskas tarpusavyje miksuojasi Nors spalvų skirtingų milijonas. Va čia tai gėris Gi ne šiaip sau yra toks patarimas kai dvejoji dėl spalvos ar tau tinka ar ne, tai reikia pridėti tą daiktą prie savo gerai tinkančių ir pamatysi ar jis harmoningai įsipaišo
Papildyta:
O kas ten per audinys? Gal visai verta ir apie palaidinę pagalvot? Turėtum tokią gražuolę kiaurus metus pritaikomą
o kas dėl kosmetikos, tai lyg pas žiemas paletėje yra ruda. Neišbrokyk tu jos dar labai
O aš papasakosiu savo patyrimus atradus savo sezoną. Visad visi mane laikė vos ne pačia balčiausia pasaulyje, o va šiemet atvažiavau pas tėvus apsirengusi tik rudeniškai, tai visi man tik šneka ir šneka kokia aš nudegusi Nors nifiga ne rudesnė nei ankstesniais metais
Plius koks džiaugsmas buvo kai kroviausi lagaminą ilgoms atostogoms pas tėvus. Rinkausi ką dėtis ir bandžiau susidėti komplektėliais kaip anksčiau, kad paskui nebūtų taip jog kokias kelnes ar sijoną turiu , o palaidinės nėr tinkamos, tai mano nuostabai ką bedėjau į lagaminą viskas tarpusavyje miksuojasi Nors spalvų skirtingų milijonas. Va čia tai gėris Gi ne šiaip sau yra toks patarimas kai dvejoji dėl spalvos ar tau tinka ar ne, tai reikia pridėti tą daiktą prie savo gerai tinkančių ir pamatysi ar jis harmoningai įsipaišo
Papildyta:
QUOTE(pear @ 2013 07 07, 09:14)
Ačiū, merginos.
visiškai balta
Papildyta:
visiškai balta
Papildyta:
O kas ten per audinys? Gal visai verta ir apie palaidinę pagalvot? Turėtum tokią gražuolę kiaurus metus pritaikomą
o kas dėl kosmetikos, tai lyg pas žiemas paletėje yra ruda. Neišbrokyk tu jos dar labai
QUOTE(inc @ 2013 07 07, 10:29)
viskozė ten, bet tokia standesnė, palaidinė negražiai kristų, marškinių tipo nemėgstu visai, kažkaip man kaklas visai pradingsta tarp tų apykaklių
o prie juodos apačios ir palaidinės po apačia, manau, visai neblogas švarkiukas gautųsi.
pear aš siūlyčiau pasidairyt į Demi Moore makiažą, nes man kažkaip akys labai panašaus kolorito... oda tai jaunystėj tik šviesi, dabar ana tokia gerai įdegus, bet akis vis vien gi galim taip pat dažyt
QUOTE(inc @ 2013 07 07, 10:29)
taip taip, su netinkamais drabuziais galima "isbalti"
dauguma to pacio spalvinio tipo spalvu dera tarpusavyje, bet reikia, kad dar stilistiskai tiktu drabuziai vienas prie kito
QUOTE(pear @ 2013 07 07, 09:56)
viskozė ten, bet tokia standesnė, palaidinė negražiai kristų, marškinių tipo nemėgstu visai, kažkaip man kaklas visai pradingsta tarp tų apykaklių
o prie juodos apačios ir palaidinės po apačia, manau, visai neblogas švarkiukas gautųsi.
Aš irgi marškinukų nemėgstu. Galiu nebent tas tokias stačias apykakles nešiot
Sunku man įsivaizduoti švarkiuką, bet bandyk paskui būtinai pasirodyk kaip gavosi, ok?
QUOTE(rytojryta @ 2013 07 07, 14:23)
taip taip, su netinkamais drabuziais galima "isbalti"
dauguma to pacio spalvinio tipo spalvu dera tarpusavyje, bet reikia, kad dar stilistiskai tiktu drabuziai vienas prie kito
Va va, stilistiškai taip jau kas be ko Nu bet stropiai dirbu šioj srity dabar
munselio sistema, kai spalvas suskirsto maišytas su pilka,balta arba juoda
Merginos nereikėtų maišyti avietinės su pavasario rausvom
pavasario paletė
O mauve gal ir yra ta super soft tipų variantas , bet kaip ypač vengtina spalva dedama žiemoms ir pavasariams. pagal Wikipedia mauve is a pale lavender-lilac color, o pavadinimas pagal gėlytę, kurios žiedas tokios spalvos. Lietuviškai dedešva
Merginos nereikėtų maišyti avietinės su pavasario rausvom
pavasario paletė
O mauve gal ir yra ta super soft tipų variantas , bet kaip ypač vengtina spalva dedama žiemoms ir pavasariams. pagal Wikipedia mauve is a pale lavender-lilac color, o pavadinimas pagal gėlytę, kurios žiedas tokios spalvos. Lietuviškai dedešva
Ką rengtis light/soft summer į metalo festivalį???
QUOTE(goldfish_ @ 2013 07 07, 18:30)
Ką rengtis light/soft summer į metalo festivalį???
Jeigu neprisirišus prie kokio black metal stiliaus, tai juk mėlynas džinsas visai nešiotinas, toks oldschool stiliukas, o jeigu dar antsiuvų ant rankovių, tai išvis O Ir juodas džinsas, manau, visai tinkamas summer variantas, nes jis nėra grynai juodas.
Vat warm spring tai jau tikra bėda šituo atveju, jeigu nori pagal spalvinį tipą rengtis Net juvelyrika ir užtrauktukų spalva turi būti fyfinė geltona