Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Erszebeth, nius? biggrin.gif Ir kaip tau šitos gražuolės paletės? Nesugundėm? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:20)
O kontrastas ir sviesumas cia ne vienas ir tas pats? unsure.gif

Kad gal ne unsure.gif O koks tada trečias parametras būtų? Nes jie lyg ir trys turi būti.

QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:23)
Erszebeth, nius?  biggrin.gif Ir kaip tau šitos gražuolės paletės? Nesugundėm?  biggrin.gif

Neblogos, bet abiejose labai trūksta mano mylimiausios (kurią tik visai neseniai atradau) geltonos. Nesidažiau nė gramo schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 liepos 2013 - 18:36
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 16:26)
lotuliukas.gif Geras  biggrin.gif Pasirodo, net prisimena žmonės.

galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje
būk gera, pakartok nuorodos adresą, nes šita neveikia  mirksiukas.gif

blush2.gif net labai gerai atsimenu mirksiukas.gif aš gi apačioj tyliai tupiu blush2.gif viską stebiu ir kraunu į smegeninę

o su tom spalvom man laaabai gražu

QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 19:34)

man pvz su šviesiai rožine labai gražiai ir su geltona, bet vienas dalykas man atrodo kad čia kažkas jūsų fotikui negerai g.gif kažkaip man atrodo jog iškraipo visas spalvas 4u.gif
Atsakyti
Erszebeth, o tu ją pasilaikyk kaip tinkamą, bet ramiai gali matuotis ir kitas geltonas. Man eilinį kartą ji vos per šilta tau atrodo tongue.gif lotuliukas.gif

Prisiminiau visai gerą patarimą. Osinkoj viena padarė taip kai visai buvo pasimetus. Nusifotkino dienos šviesoje visus jai geriausiai tinkamus rūbus, iškirpo po kvadaračiuką ir susiklijavo į paletę. Na o tada jau buvo visai nesunku palyginti tą suklijuotą su gatava. Taip ji atsirinko,jog yra vasara.

Aš ant savęs , tai matau, jog galiu kai kurias iš soft autumn ir kai kurias iš true autumn sau pritaikyti. Suabejoju ir aš dažnai tongue.gif

Atsakyti
Tiesa, aną dieną pamiršau parašyti apie knygas. Kažkuri gi klausėt, ane?

Ritter Irene elektroninę knygą turiu nusipirkusi

Šitas turiu popierines
user posted image

user posted image

Lyg ir parsisiuntus šio to buvau. Galėčiau pasiknist jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 07 05, 18:38)
man pvz su šviesiai rožine labai gražiai ir su geltona, bet vienas dalykas man atrodo kad čia kažkas jūsų fotikui negerai  g.gif kažkaip man atrodo jog iškraipo visas spalvas  4u.gif

Taip, man su juo sunku susikalbėti, jis mėgsta užmesti pilką, žalsvą, melsvą atspalvį ant viršaus doh.gif Bet galvoju, kai visos nuotraukos kartu, vienu metu fotkintos, įmanoma pasakyti, kur geresnis vaizdas, kur blogesnis.

QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:42)
Erszebeth, o tu ją pasilaikyk kaip tinkamą, bet ramiai gali matuotis ir kitas geltonas. Man eilinį kartą ji vos per šilta tau atrodo  tongue.gif  lotuliukas.gif

Prisiminiau visai gerą patarimą. Osinkoj viena padarė taip kai visai buvo pasimetus. Nusifotkino dienos šviesoje visus jai geriausiai tinkamus rūbus, iškirpo po kvadaračiuką ir susiklijavo į paletę. Na o tada jau buvo visai nesunku palyginti tą suklijuotą su gatava. Taip ji atsirinko,jog yra vasara.

Aš ant savęs , tai matau, jog galiu kai kurias iš soft autumn ir kai kurias iš true autumn sau pritaikyti. Suabejoju ir aš dažnai  tongue.gif

Vargu ar man taip išeitų, nes aš kaip tinkančius drabužius imi matyti tuos, kuriuo spalviniu tipu tuo metu save laikau doh.gif

Na, dar testas su mėlynom. Buvau 100 proc. tikra, kad visos mėlynos ant manęs nerealiai. Čia kai laikiau, kad esu vasara. O dabar mano akys rodo, kad tinka tiktai nr. 1 ir nr. 4. O kaip pasižiūrėti be išankstinės nuostatos?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Erszebeth, sakyčiau tik paskutinė tau per sunki, o kitos visai neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 20:31)

Vargu ar man taip išeitų, nes aš kaip tinkančius drabužius imi matyti tuos, kuriuo spalviniu tipu tuo metu save laikau  doh.gif

va va ir man taip buna, kad norima spalva pradeda graziai isrodyti 4u.gif o dar buna, kad man tinkancios/patinkancios spalvos pradeda "tikti" ir kitiems zmonems doh.gif

as darau taip: :nufotkinu ir palieku nuotraukas ramybeje. minimum savaitei laiko. kad smegenys vaizda pamirstu. o po savaites atsiverciu ir visas nuotraukas perziuriu. tada is karto matosi: kurios spalvos tinka , o kurios ne.
o dar variantas: turiu kelis "etalonus" ty daiktus, kurie 100 proc tinka. pasimatuoju su tinkama spalva, tada su testuojama ir matau ar taip pat graziai, ar prasciau atrodau.
Atsakyti
hi.gif šiek tiek dar noriu Jūsų dėmesio smile.gif
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 10:06)
Jeigu su tuo grieztu juoda/balta atrodot blogiau nei su prislopintu tada kazin ar ziema.

tikrai nežinau, kaip geriau, nematau pati. Pradžioj lyg ir matau, kad vienas geriau, paskui pradedu abejot, ir jau atvirkščiai atrodo smile.gif

su giežtu juoda/balta

dar sykį su smulkiai juoda/balta

QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 12:11)
Mauve netinka pavasariams ir žiemoms 4u.gif
Šiaip vasaroms true red nelabai tinka, nekalbant apie didžiosios britanijos vėliavos spalvas...
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva g.gif , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...

su raudona

su panašia į mauve

turbūt irgi vasariškos spalvos?

QUOTE(inc @ 2013 07 05, 16:26)
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje

labai labai gražiai.

o čia derinys labai tamsiai mėlyna/ryškaii žydra, turbūt labiau žieminis , ar ne?

ir dar su oranžiniu, žiemai ji tikrai netinka? man atrodo, man netinka
Atsakyti
aš renkuosi kaip patinkančias ant tavęs mirksiukas.gif

su giežtu juoda/balta

su raudona

o čia derinys labai tamsiai mėlyna/ryškaii žydra, turbūt labiau žieminis , ar ne?

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 06, 21:57)

PEAR,pritariu inc, visiskai.Ant jusu nuostabiai atrodo sitie deriniai.O vasariski man ant jusu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 07 liepos 2013 - 05:41
QUOTE(pear @ 2013 07 06, 20:41)
hi.gif  šiek tiek dar noriu Jūsų dėmesio smile.gif

Aš patretinsiu - vasaros spalvos ne ne g.gif Inc nurodytos žyyyymiai gražiau 4u.gif
Atsakyti