Erszebeth, nius? Ir kaip tau šitos gražuolės paletės? Nesugundėm?
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:20)
O kontrastas ir sviesumas cia ne vienas ir tas pats?
Kad gal ne O koks tada trečias parametras būtų? Nes jie lyg ir trys turi būti.
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:23)
Erszebeth, nius? Ir kaip tau šitos gražuolės paletės? Nesugundėm?
Neblogos, bet abiejose labai trūksta mano mylimiausios (kurią tik visai neseniai atradau) geltonos. Nesidažiau nė gramo
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 16:26)
Geras Pasirodo, net prisimena žmonės.
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje
būk gera, pakartok nuorodos adresą, nes šita neveikia
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje
būk gera, pakartok nuorodos adresą, nes šita neveikia
net labai gerai atsimenu aš gi apačioj tyliai tupiu viską stebiu ir kraunu į smegeninę
o su tom spalvom man laaabai gražu
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 19:34)
man pvz su šviesiai rožine labai gražiai ir su geltona, bet vienas dalykas man atrodo kad čia kažkas jūsų fotikui negerai kažkaip man atrodo jog iškraipo visas spalvas
Erszebeth, o tu ją pasilaikyk kaip tinkamą, bet ramiai gali matuotis ir kitas geltonas. Man eilinį kartą ji vos per šilta tau atrodo
Prisiminiau visai gerą patarimą. Osinkoj viena padarė taip kai visai buvo pasimetus. Nusifotkino dienos šviesoje visus jai geriausiai tinkamus rūbus, iškirpo po kvadaračiuką ir susiklijavo į paletę. Na o tada jau buvo visai nesunku palyginti tą suklijuotą su gatava. Taip ji atsirinko,jog yra vasara.
Aš ant savęs , tai matau, jog galiu kai kurias iš soft autumn ir kai kurias iš true autumn sau pritaikyti. Suabejoju ir aš dažnai
Prisiminiau visai gerą patarimą. Osinkoj viena padarė taip kai visai buvo pasimetus. Nusifotkino dienos šviesoje visus jai geriausiai tinkamus rūbus, iškirpo po kvadaračiuką ir susiklijavo į paletę. Na o tada jau buvo visai nesunku palyginti tą suklijuotą su gatava. Taip ji atsirinko,jog yra vasara.
Aš ant savęs , tai matau, jog galiu kai kurias iš soft autumn ir kai kurias iš true autumn sau pritaikyti. Suabejoju ir aš dažnai
Tiesa, aną dieną pamiršau parašyti apie knygas. Kažkuri gi klausėt, ane?
Ritter Irene elektroninę knygą turiu nusipirkusi
Šitas turiu popierines
Lyg ir parsisiuntus šio to buvau. Galėčiau pasiknist jei ką
Ritter Irene elektroninę knygą turiu nusipirkusi
Šitas turiu popierines
Lyg ir parsisiuntus šio to buvau. Galėčiau pasiknist jei ką
QUOTE(Lutė @ 2013 07 05, 18:38)
man pvz su šviesiai rožine labai gražiai ir su geltona, bet vienas dalykas man atrodo kad čia kažkas jūsų fotikui negerai kažkaip man atrodo jog iškraipo visas spalvas
Taip, man su juo sunku susikalbėti, jis mėgsta užmesti pilką, žalsvą, melsvą atspalvį ant viršaus Bet galvoju, kai visos nuotraukos kartu, vienu metu fotkintos, įmanoma pasakyti, kur geresnis vaizdas, kur blogesnis.
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:42)
Erszebeth, o tu ją pasilaikyk kaip tinkamą, bet ramiai gali matuotis ir kitas geltonas. Man eilinį kartą ji vos per šilta tau atrodo
Vargu ar man taip išeitų, nes aš kaip tinkančius drabužius imi matyti tuos, kuriuo spalviniu tipu tuo metu save laikau
Na, dar testas su mėlynom. Buvau 100 proc. tikra, kad visos mėlynos ant manęs nerealiai. Čia kai laikiau, kad esu vasara. O dabar mano akys rodo, kad tinka tiktai nr. 1 ir nr. 4. O kaip pasižiūrėti be išankstinės nuostatos?
Erszebeth, sakyčiau tik paskutinė tau per sunki, o kitos visai neblogai
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 20:31)
Vargu ar man taip išeitų, nes aš kaip tinkančius drabužius imi matyti tuos, kuriuo spalviniu tipu tuo metu save laikau
va va ir man taip buna, kad norima spalva pradeda graziai isrodyti o dar buna, kad man tinkancios/patinkancios spalvos pradeda "tikti" ir kitiems zmonems
as darau taip: :nufotkinu ir palieku nuotraukas ramybeje. minimum savaitei laiko. kad smegenys vaizda pamirstu. o po savaites atsiverciu ir visas nuotraukas perziuriu. tada is karto matosi: kurios spalvos tinka , o kurios ne.
o dar variantas: turiu kelis "etalonus" ty daiktus, kurie 100 proc tinka. pasimatuoju su tinkama spalva, tada su testuojama ir matau ar taip pat graziai, ar prasciau atrodau.
šiek tiek dar noriu Jūsų dėmesio
tikrai nežinau, kaip geriau, nematau pati. Pradžioj lyg ir matau, kad vienas geriau, paskui pradedu abejot, ir jau atvirkščiai atrodo
su giežtu juoda/balta
dar sykį su smulkiai juoda/balta
su raudona
su panašia į mauve
turbūt irgi vasariškos spalvos?
labai labai gražiai.
o čia derinys labai tamsiai mėlyna/ryškaii žydra, turbūt labiau žieminis , ar ne?
ir dar su oranžiniu, žiemai ji tikrai netinka? man atrodo, man netinka
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 10:06)
Jeigu su tuo grieztu juoda/balta atrodot blogiau nei su prislopintu tada kazin ar ziema.
tikrai nežinau, kaip geriau, nematau pati. Pradžioj lyg ir matau, kad vienas geriau, paskui pradedu abejot, ir jau atvirkščiai atrodo
su giežtu juoda/balta
dar sykį su smulkiai juoda/balta
QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 12:11)
Mauve netinka pavasariams ir žiemoms
Šiaip vasaroms true red nelabai tinka, nekalbant apie didžiosios britanijos vėliavos spalvas...
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...
Šiaip vasaroms true red nelabai tinka, nekalbant apie didžiosios britanijos vėliavos spalvas...
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...
su raudona
su panašia į mauve
turbūt irgi vasariškos spalvos?
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 16:26)
artvilnius'13 parodoje
artvilnius'13 parodoje
labai labai gražiai.
o čia derinys labai tamsiai mėlyna/ryškaii žydra, turbūt labiau žieminis , ar ne?
ir dar su oranžiniu, žiemai ji tikrai netinka? man atrodo, man netinka
aš renkuosi kaip patinkančias ant tavęs
su giežtu juoda/balta
su raudona
su giežtu juoda/balta
su raudona
QUOTE(inc @ 2013 07 06, 21:57)
aš renkuosi kaip patinkančias ant tavęs
su giežtu juoda/balta
su raudona
su giežtu juoda/balta
su raudona
PEAR,pritariu inc, visiskai.Ant jusu nuostabiai atrodo sitie deriniai.O vasariski man ant jusu
QUOTE(pear @ 2013 07 06, 20:41)
šiek tiek dar noriu Jūsų dėmesio
Aš patretinsiu - vasaros spalvos ne ne Inc nurodytos žyyyymiai gražiau