QUOTE(Hiver @ 2013 06 07, 08:58)
Beje Erszebeth, žaliai geltonai flomasterinė kur minejot, tai man rodos ar tik ne clear spring puosia... Buvo ten tokios rekomendacijos kiekvienam tipui kokia suknele rinktis vietoj juodos, kuri graziausiai isryskintu ju grozi. Tai atrodo clear winter buvo siuloma labai ryski fuksija, o clear spring ryski salotine.
O del to aukso sidabro nesiojimo as jusu vietoj nesukciau sau galvos.
Va buvau ikelusi savo letena (neidegusia) su auksiniu ir sidabriniu ziedais ir merginos nubalsavo kad auksas geriau ziurisi, bet as vistiek nesioju ir sidabra, nes turiu nemazai megstamu papuosalu is sio metalo.
O jus kai kelet prisimenu kad sidabras gerai jums ziurejosi.
Man iš principo nei viena iš tų elektrinių spalvų nėra graži, ir abejoju, ar jos iš viso ką nors gali puošti, bet jeigu jau reikia rinktis, tai ant manęs geriau atrodo elektrinė oranžinė, nei fuksija ar geltonas markeris. Pastarasis visai prastai, o fuksija duoda paršelio raudonumo.
Aš kol kas negalvoju atsisakyti sidabro, ypač žiedų. Prie veido dabar jau gana dažnai renkuosi geltonus auskarus, bet auksinius išvis tik vienus turiu, man žiauriai nepatikdavo geltonas metalas
QUOTE(Hiver @ 2013 06 07, 12:40)
Nu kazin kaip sureaguotu pardavejos jeigu Erszebeth islektu su matuojamu rubu i lauka nusifotkint.
Na ne, aš parduotuvėje nesifotografuoju
Bet po šitų ryškiųjų "testo" jau matau aiškiai, kas ir kaip, daugiau nebeverta man čia demonstruotis, laukiam naujų veidų
QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 12:53)
Teks ieškot ezoterinių argumentų
dėl geltonos pritariu Hiver, cleariukai ją puikiai gali dėvėt
tokios neištraukia
, bet turėtų tikt tokia persikinio truputi atspalvio, kur su našlaitėm dėjau
.
Arba tokio sunokusio, saulėto pomidoro. Ta turbūt išvis pati pačiausia spalva. Elektrinės nebent kurortui, "padurniavimui", na ir testui labai gerai.
Labai ačiū visoms, kas netingėjote analizuoti mano nuotraukas ir patarinėti. Per visą šį laiką pabuvau visuose 4 tipuose. Buvau clear winter (kai dar buvo juodi plaukai), tada soft summer, soft autumn, ir galiausai warm/clear spring, kol elektrinių fuksijos/oranžinės testas padėjo nustatyti aiškiausiai.
Vasarą/pavasarį padėjo nustatyti camel/kakavinės testas.
Tokia santrauka