Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 06, 22:07)
pvz cia siltas spalvinis tipas pasidaze saltom spalvom

Man kaip tik atrodo kad cia siltos teal-turkio melynos spalvos seseliai. Tokie kaip cia:
user posted image
user posted image
user posted image

As manau tokie seseliai nuostabiausiai atrodo tokioms gintarinems ar rudoms akims, wub.gif tokiu akiu savininkes vieninteles gali sau leisti juos naudoti viso voko padengimui, o ne akcentui kaip tarkim melynakes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 birželio 2013 - 08:08
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 07, 07:01)
Erszebeth, o kur jūs fotografuojatės?
Paskutinę foto palyginus su tom spalvų foto tai kaip diena ir naktis, anos užtamsėję tokios, plaukai tamsūs, oda užmurzinta, šešėliai visur juodi. O ta makiažo foto šviesi skaidri visa. Gal pamėginkit lauke pasifotkinti? Prieš tai norėjau siūlyti užsidengti plaukus, nes atrodė tie juodi galai dėmesį blaško unsure.gif

Tai suprantama, kad paskutinė kitokia, nes ji daryta profesionalo, su profesionaliu fotoaparatu. Aš su saviškiu nieko panašaus neišgausiu, kur befotografuočiau smile.gif
Atsakyti
Beje Erszebeth, žaliai geltonai flomasterinė kur minejot, tai man rodos ar tik ne clear spring puosia... Buvo ten tokios rekomendacijos kiekvienam tipui kokia suknele rinktis vietoj juodos, kuri graziausiai isryskintu ju grozi. Tai atrodo clear winter buvo siuloma labai ryski fuksija, o clear spring ryski salotine.

Va radau: http://blog.prettyyo...lack-dress.html

o cia maza suknele warm spring http://blog.prettyyo...lack-dress.html

O del to aukso sidabro nesiojimo as jusu vietoj nesukciau sau galvos. 4u.gif Va buvau ikelusi savo letena (neidegusia) su auksiniu ir sidabriniu ziedais ir merginos nubalsavo kad auksas geriau ziurisi, bet as vistiek nesioju ir sidabra, nes turiu nemazai megstamu papuosalu is sio metalo. blush2.gif O jus kai kelet prisimenu kad sidabras gerai jums ziurejosi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 birželio 2013 - 08:59
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 07, 08:21)
Tai suprantama, kad paskutinė kitokia, nes ji daryta profesionalo, su profesionaliu fotoaparatu. Aš su saviškiu nieko panašaus neišgausiu, kur befotografuočiau smile.gif

tai, kad ne fotoaparatas svarbiausia, o šviesa. Geram apšvietime ir su telefonu puikiausiai gaunasi nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 07, 11:01)
tai, kad ne fotoaparatas svarbiausia, o šviesa. Geram apšvietime ir su telefonu puikiausiai gaunasi nuotraukos smile.gif

Nu kazin kaip sureaguotu pardavejos jeigu Erszebeth islektu su matuojamu rubu i lauka nusifotkint. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 06 06, 07:11)
Tik vat toj dark winter paletėj geltonos tokios, kaip vakar fotkę įdėjau su geltonu šalikėliu, o  man jis kažkaip nelabai atrodo  g.gif  geltona

Aš matau cool summer geltoną blush2.gif , deep/dark tokia kaip amerikietiško aukso kaažkur... ne citrinos blukintos...
O kodėl visi chaki deda samaninę spalva, chaki gi tokia kažkokia link biežinės g.gif ... khaki

QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 06, 19:31)
Kiek mano akys rodo, ar tik neteks sidabro nešiojimui ezoterinių argumentų ieškoti  unsure.gif

Beje, pastebėjau, kad visiškai netinka ta flomasterinė geltona (žaliai geltonai elektrinė). Ar iš to galima padaryti kokią nors išvadą dėl tipo?  g.gif

Teks ieškot ezoterinių argumentų biggrin.gif
dėl geltonos pritariu Hiver, cleariukai ją puikiai gali dėvėt ax.gif

QUOTE(Shana @ 2013 06 06, 20:36)
Nezinau ar cia mano kompas ar nuomone, bet man Erszebeth oranzines spalvos "neistraukia" g.gif

tokios neištraukia drinks_cheers.gif , bet turėtų tikt tokia persikinio truputi atspalvio, kur su našlaitėm dėjau rolleyes.gif .

QUOTE(Hiver @ 2013 06 07, 08:58)
O del to aukso sidabro nesiojimo as jusu vietoj nesukciau sau galvos. 4u.gif  Va buvau ikelusi savo letena (neidegusia) su auksiniu ir sidabriniu ziedais ir merginos nubalsavo kad auksas geriau ziurisi, bet as vistiek nesioju ir sidabra, nes turiu nemazai megstamu papuosalu is sio metalo. blush2.gif  O jus kai kelet prisimenu kad sidabras gerai jums ziurejosi. smile.gif

Šiaip man gražu kai pavasariukai nešioja ne vienspalvio metalo papuošalus blush2.gif , arba bent su spalvota akute... tada jokio skirtumo kokis ten metalas biggrin.gif . Aš va pradėjau vestuvinį nešiot... kažkaip visai pradėjo gražiai jis man ant piršto atrodyt po n metų nenešiojimo lotuliukas.gif ... Noa ko man ten trūkti turi, kad auksa nešioti galėčiau 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 13:53)
Aš matau cool summer geltoną blush2.gif , deep/dark tokia kaip amerikietiško aukso kaažkur... ne citrinos blukintos...

tada mano kompas arba akys man skirtingai paletes rodo smile.gif

o kokia ta - amerikietiško aukso spalva? nelabai įsivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 12:53)

tokios neištraukia  drinks_cheers.gif , bet turėtų tikt tokia persikinio truputi atspalvio, kur su našlaitėm dėjau  rolleyes.gif .

O budama pavasaris turetu gal istraukti g.gif pavasariai vieninteliai ta spalva suvirskina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 07, 13:05)
O budama pavasaris turetu gal istraukti g.gif  pavasariai vieninteliai ta spalva suvirskina g.gif

Nebūtinai. Tarkim sūnus lyg ir suvirškina, bet akys "nedera" prie tos oranžinės... kažkokios murzinos atrodo g.gif O dukra kažkaip nepatinka man išvis su oranžine blush2.gif

Vuo kaip manot kas jin per tipas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 13:11)
Vuo kaip manot kas jin per tipas?

Sunkoka vertint is sios nuotraukos bet galetu buti kaip true spring taip ir true summer. Vidutinio kontrastingumo. O kaip su true summer spalvom draugauja? smile.gif
O kaip del soft autumn? g.gif

Del tos khaki, nevisai galbut aiskiai issireiskiau. Nenorejau nuneigti kad marskineliai pear nuotraukoje ne khaki, tiesiog toje pear idetoje nuotraukoje khaki atspalvis man labai primine taupe. Nu arba kompas kaltas.

Palyginkit:

QUOTE(pear @ 2013 06 05, 18:21)

drew barrymoor suknele

Todel norejau pasakyti kad aiskesnis rudens tipazo indikatorius butu ta zalios alyvuoges suknele, kadangi apart rudens ji daugiau vargu ar kam nors tiktu? g.gif Va tarkim man is bedos visai neblogai sueitu ir tu khaki marskineliu spalva ir tokia kaip barrymoor suknute, o va su alyvuogiu spalva butu stop. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 07 birželio 2013 - 15:08
Vuo kaip manot kas jin per tipas?------------

oda lyg ir silta atspalvi turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 07 birželio 2013 - 15:17
QUOTE(Hiver @ 2013 06 07, 08:58)
Beje Erszebeth, žaliai geltonai flomasterinė kur minejot, tai man rodos ar tik ne clear spring puosia... Buvo ten tokios rekomendacijos kiekvienam tipui kokia suknele rinktis vietoj juodos, kuri graziausiai isryskintu ju grozi. Tai atrodo clear winter buvo siuloma labai ryski fuksija, o clear spring ryski salotine.

O del to aukso sidabro nesiojimo as jusu vietoj nesukciau sau galvos. 4u.gif  Va buvau ikelusi savo letena (neidegusia) su auksiniu ir sidabriniu ziedais ir merginos nubalsavo kad auksas geriau ziurisi, bet as vistiek nesioju ir sidabra, nes turiu nemazai megstamu papuosalu is sio metalo. blush2.gif  O jus kai kelet prisimenu kad sidabras gerai jums ziurejosi. smile.gif

Man iš principo nei viena iš tų elektrinių spalvų nėra graži, ir abejoju, ar jos iš viso ką nors gali puošti, bet jeigu jau reikia rinktis, tai ant manęs geriau atrodo elektrinė oranžinė, nei fuksija ar geltonas markeris. Pastarasis visai prastai, o fuksija duoda paršelio raudonumo.

Aš kol kas negalvoju atsisakyti sidabro, ypač žiedų. Prie veido dabar jau gana dažnai renkuosi geltonus auskarus, bet auksinius išvis tik vienus turiu, man žiauriai nepatikdavo geltonas metalas doh.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 06 07, 12:40)
Nu kazin kaip sureaguotu pardavejos jeigu Erszebeth islektu su matuojamu rubu i lauka nusifotkint. biggrin.gif

Na ne, aš parduotuvėje nesifotografuoju blush2.gif Bet po šitų ryškiųjų "testo" jau matau aiškiai, kas ir kaip, daugiau nebeverta man čia demonstruotis, laukiam naujų veidų biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 07, 12:53)

Teks ieškot ezoterinių argumentų biggrin.gif
dėl geltonos pritariu Hiver, cleariukai ją puikiai gali dėvėt ax.gif
tokios neištraukia  drinks_cheers.gif , bet turėtų tikt tokia persikinio truputi atspalvio, kur su našlaitėm dėjau  rolleyes.gif .

Arba tokio sunokusio, saulėto pomidoro. Ta turbūt išvis pati pačiausia spalva. Elektrinės nebent kurortui, "padurniavimui", na ir testui labai gerai.

Labai ačiū visoms, kas netingėjote analizuoti mano nuotraukas ir patarinėti. Per visą šį laiką pabuvau visuose 4 tipuose. Buvau clear winter (kai dar buvo juodi plaukai), tada soft summer, soft autumn, ir galiausai warm/clear spring, kol elektrinių fuksijos/oranžinės testas padėjo nustatyti aiškiausiai.

Vasarą/pavasarį padėjo nustatyti camel/kakavinės testas.

Tokia santrauka biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti