Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Na o iš šitų raudonų/rausvų kuri geriausiai tinka? (blyn, aš vėl pradėjau abejoti ne tik dėl potipių, bet ir tipų).

user posted image user posted image user posted image

Atrodo, kad užsidedu šaltą atspavį - ir pati atrodau šalta, ir visai nieko. Užsidedu šiltą - tada ir pati šilta, irgi nieko... Bet ar taip gali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 liepos 2013 - 17:12
QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 11:11)
Mauve netinka pavasariams ir žiemoms 4u.gif

Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva g.gif , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...

As konkrecia tokia mauve omeny turejau, kai i violetuma eina 4u.gif
user posted image
user posted image
O i ruduma mauve man geriau. ax.gif

O cool summer, light summer irgi turi tikti tokia mauve? unsure.gif As kazkaip maniau kad cia grynai soft summer nuosavybe, i anas dar tikejausi pakliut. blush2.gif

Raspberry man gerai ziurisi, Nu ta sodri raspberry, tokia
user posted image

Ypac va tokia nedanokusi aviete labai graziai man tinka.
Su pilka derinyje manau irgi tiktu. ax.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 14:46)
Mano mažoji turi marškinukus panašių spalvų, kaip pavyzdyje. Nusifotografavau iš smalsumo, ir po to su oranžine palyginimui.

Zinokit man abi kazkaip panasiai, neblogai. unsure.gif Bet uzdengiau drabuzius su ranka - veidas skirtingai isejes, to su oranzine seseliai tamsesni, oda tamsesne. g.gif

QUOTE(inc @ 2013 07 05, 15:26)
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs

Hiver, o nepanašu į tokį derinuką? Čia prieš kelias dienas savo vidurinėlę pafotkinau

Jums tas kepuriukas labai graziai. 4u.gif

Oi kokia grazuolyte bigsmile.gif
I ta mano bliuskiuka? smile.gif Nea, to melyna labai tamsi beveik juoda, ir raudona maziau geltonos turejo. nu kaip ir rodziau kazkas panasaus http://ecx.images-am...41xL+mGocfL.jpg
Nu arba kaip tas vidurinis megstinis:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 15:09)
Na o iš šitų raudonų/rausvų kuri geriausiai tinka? (blyn, aš vėl pradėjau abejoti ne tik dėl potipių, bet ir tipų).

Atrodo, kad užsidedu šaltą atspavį - ir pati atrodau šalta, ir visai nieko. Užsidedu šiltą - tada ir pati šilta, irgi nieko... Bet ar taip gali būti?

man irgi panašiai,t.y. atv - ką besidėčiau, vis ne to.
O iš šitų rasvųjų man antras ir trečias. Labiausia antras tinka
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 17:09)
Na o iš šitų raudonų/rausvų kuri geriausiai tinka?

Su rozine man g.gif antra nuotrauka.
Ir vel man - su rozine oda sviesesne, su raudona tamsesne. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 liepos 2013 - 17:28
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 16:46)

Jeigu abi nepatinka, tai gal tiesiog aš nepatinku?  blush2.gif  biggrin.gif

ne ne, nesakyk taip negražiai biggrin.gif jau seniai spėjau pamilt nors ir asmeniškai nepažystu, bet kartu su tavim trykštu noru, jog rastum teisingą kelią mirksiukas.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 17:09)

2 ir 3 man visai patinka, o pirmoji sakyčiau sunkoka spalva tau smile.gif
Atsakyti
O tos rožinės yra vasarų arba kitų pavasarių, išsyrus warm, taip?

Na, visi sezonai (jeigu teisingai parinkau). Kuris iš 4 geriausiai? Blogiausiai?

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Nors man ir ta raudona neblogai, veidas su ja ideges atrodo.

Bet tokia kaip antra ar ne is pavasario spalvu? g.gif
warm spring palete
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:02)
Nors man ir ta raudona neblogai, veidas su ja ideges atrodo.

Bet tokia kaip antra ar ne is pavasario spalvu? g.gif
warm spring palete

Warm turi tokią rožinę, kaip 4 iš dešinės viršuje? Nebuvau atkreipusi dėmesio, geras.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 18:01)

Na, visi sezonai (jeigu teisingai parinkau). Kuris iš 4 geriausiai? Blogiausiai?

Violetine labai grazu, sviesi beige su margumu irgi bet cia gal del to margumo, nes pati spalva blankoka jums, juoda balta ne visai jusu bet nieko, paskutinej vietoj bordo man, veidas neatrodo toks pailsejes, gaivus kaip tarkim su violetine.
Atsakyti
Hiver, gal gali tokių palečių parnešt skirtų kitiems pavasariams?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:09)
Violetine labai grazu, sviesi beige su margumu irgi bet cia gal del to margumo, nes pati spalva blankoka jums, juoda balta ne visai jusu bet nieko, paskutinej vietoj bordo man, veidas neatrodo toks pailsejes, gaivus kaip tarkim su violetine.

Na, tą violetinę dėjau kaip pavasario pavyzdį, bordo - rudens, arafatkė žiemos, o gėlėta vasaros...

Aš pati, kai ilgai galvoju ir visaip nagrinėju, savo tipą galbūt įvardinčiau kaip deep spring arba warm contrasting summer, žodžiu, apskritas kvadratas. Jeigu vertint pagal tuos klasikinius parametrus, tai sakyčiau, kontrastas aukštas, šiltumas vidutinis (nei tas, nei anas), šviesumas vidutinis arba link tamsesnio. Bet gal klystu.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:09)
Hiver, gal gali tokių palečių parnešt skirtų kitiems pavasariams?

liuosiai

light spring
user posted image

clear spring
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 18:16)
Na, tą violetinę dėjau kaip pavasario pavyzdį, bordo - rudens, arafatkė žiemos, o gėlėta vasaros...

Aš pati, kai ilgai galvoju ir visaip nagrinėju, savo tipą galbūt įvardinčiau kaip deep spring arba warm contrasting summer, žodžiu, apskritas kvadratas. Jeigu vertint pagal tuos klasikinius parametrus, tai sakyčiau, kontrastas aukštas, šiltumas vidutinis (nei tas, nei anas), šviesumas vidutinis arba link tamsesnio. Bet gal klystu.

O kontrastas ir sviesumas cia ne vienas ir tas pats? unsure.gif
Atsakyti