Na o iš šitų raudonų/rausvų kuri geriausiai tinka? (blyn, aš vėl pradėjau abejoti ne tik dėl potipių, bet ir tipų).
Atrodo, kad užsidedu šaltą atspavį - ir pati atrodau šalta, ir visai nieko. Užsidedu šiltą - tada ir pati šilta, irgi nieko... Bet ar taip gali būti?
QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 11:11)
Mauve netinka pavasariams ir žiemoms
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...
As konkrecia tokia mauve omeny turejau, kai i violetuma eina
O i ruduma mauve man geriau.
O cool summer, light summer irgi turi tikti tokia mauve? As kazkaip maniau kad cia grynai soft summer nuosavybe, i anas dar tikejausi pakliut.
Raspberry man gerai ziurisi, Nu ta sodri raspberry, tokia
Ypac va tokia nedanokusi aviete labai graziai man tinka.
Su pilka derinyje manau irgi tiktu.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 14:46)
Mano mažoji turi marškinukus panašių spalvų, kaip pavyzdyje. Nusifotografavau iš smalsumo, ir po to su oranžine palyginimui.
Zinokit man abi kazkaip panasiai, neblogai. Bet uzdengiau drabuzius su ranka - veidas skirtingai isejes, to su oranzine seseliai tamsesni, oda tamsesne.
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 15:26)
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
Hiver, o nepanašu į tokį derinuką? Čia prieš kelias dienas savo vidurinėlę pafotkinau
Hiver, o nepanašu į tokį derinuką? Čia prieš kelias dienas savo vidurinėlę pafotkinau
Jums tas kepuriukas labai graziai.
Oi kokia grazuolyte
I ta mano bliuskiuka? Nea, to melyna labai tamsi beveik juoda, ir raudona maziau geltonos turejo. nu kaip ir rodziau kazkas panasaus http://ecx.images-am...41xL+mGocfL.jpg
Nu arba kaip tas vidurinis megstinis:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 15:09)
Na o iš šitų raudonų/rausvų kuri geriausiai tinka? (blyn, aš vėl pradėjau abejoti ne tik dėl potipių, bet ir tipų).
Atrodo, kad užsidedu šaltą atspavį - ir pati atrodau šalta, ir visai nieko. Užsidedu šiltą - tada ir pati šilta, irgi nieko... Bet ar taip gali būti?
man irgi panašiai,t.y. atv - ką besidėčiau, vis ne to.
O iš šitų rasvųjų man antras ir trečias. Labiausia antras tinka
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 17:09)
Su rozine man antra nuotrauka.
Ir vel man - su rozine oda sviesesne, su raudona tamsesne.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 16:46)
ne ne, nesakyk taip negražiai jau seniai spėjau pamilt nors ir asmeniškai nepažystu, bet kartu su tavim trykštu noru, jog rastum teisingą kelią
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 17:09)
2 ir 3 man visai patinka, o pirmoji sakyčiau sunkoka spalva tau
O tos rožinės yra vasarų arba kitų pavasarių, išsyrus warm, taip?
Na, visi sezonai (jeigu teisingai parinkau). Kuris iš 4 geriausiai? Blogiausiai?
Na, visi sezonai (jeigu teisingai parinkau). Kuris iš 4 geriausiai? Blogiausiai?
Nors man ir ta raudona neblogai, veidas su ja ideges atrodo.
Bet tokia kaip antra ar ne is pavasario spalvu?
warm spring palete
warm spring palete
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:02)
Nors man ir ta raudona neblogai, veidas su ja ideges atrodo.
warm spring palete
warm spring palete
Warm turi tokią rožinę, kaip 4 iš dešinės viršuje? Nebuvau atkreipusi dėmesio, geras.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 18:01)
Violetine labai grazu, sviesi beige su margumu irgi bet cia gal del to margumo, nes pati spalva blankoka jums, juoda balta ne visai jusu bet nieko, paskutinej vietoj bordo man, veidas neatrodo toks pailsejes, gaivus kaip tarkim su violetine.
Hiver, gal gali tokių palečių parnešt skirtų kitiems pavasariams?
QUOTE(Hiver @ 2013 07 05, 18:09)
Violetine labai grazu, sviesi beige su margumu irgi bet cia gal del to margumo, nes pati spalva blankoka jums, juoda balta ne visai jusu bet nieko, paskutinej vietoj bordo man, veidas neatrodo toks pailsejes, gaivus kaip tarkim su violetine.
Na, tą violetinę dėjau kaip pavasario pavyzdį, bordo - rudens, arafatkė žiemos, o gėlėta vasaros...
Aš pati, kai ilgai galvoju ir visaip nagrinėju, savo tipą galbūt įvardinčiau kaip deep spring arba warm contrasting summer, žodžiu, apskritas kvadratas. Jeigu vertint pagal tuos klasikinius parametrus, tai sakyčiau, kontrastas aukštas, šiltumas vidutinis (nei tas, nei anas), šviesumas vidutinis arba link tamsesnio. Bet gal klystu.
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 18:09)
Hiver, gal gali tokių palečių parnešt skirtų kitiems pavasariams?
liuosiai
light spring
clear spring
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 18:16)
Na, tą violetinę dėjau kaip pavasario pavyzdį, bordo - rudens, arafatkė žiemos, o gėlėta vasaros...
Aš pati, kai ilgai galvoju ir visaip nagrinėju, savo tipą galbūt įvardinčiau kaip deep spring arba warm contrasting summer, žodžiu, apskritas kvadratas. Jeigu vertint pagal tuos klasikinius parametrus, tai sakyčiau, kontrastas aukštas, šiltumas vidutinis (nei tas, nei anas), šviesumas vidutinis arba link tamsesnio. Bet gal klystu.
O kontrastas ir sviesumas cia ne vienas ir tas pats?