QUOTE(Lutė @ 2013 07 03, 20:35)
ačiū, mano akelės tokios pilkos kažkokios kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios
Panašu į vasarą
QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 11:42)
o ji kažkuo panaši į mane, gal aš šiek tiek šiltesnė Kiek besidaryčiau testų - tai gaunasi skirtingai - kai kur warm,kai kur cool . L. priklauos nuo foto. Aš pasimetusi. Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta
Įmetu nuorodą, kas man ten gaunasi My Webpage
Prašau kometarų
Kažkada buvo siūlytas soft autumn. Aš iš jo niekur neišėjau, bet vis dar abejoju, na kad man visia žiūrisi ir pošaltės spalvos.
Įmetu nuorodą, kas man ten gaunasi My Webpage
Prašau kometarų
Kažkada buvo siūlytas soft autumn. Aš iš jo niekur neišėjau, bet vis dar abejoju, na kad man visia žiūrisi ir pošaltės spalvos.
Galir tikrai soft autumn - arba soft summer, šitie tipai beveik persidengia. Chaki gerai tinka? Jeigu taip, tada visgi ruduo, o jeigu ne, tada gal vasara.
Išvis aš dabar, po tų ilgų paieškų, galvoju, kad nelabai įmanoma nustatyti spalvinį tipą vertinant vien akis/plaukus/odą pačius savaime, o ypač juos vertinant pagal nuotrauką. Įmanoma atsirinkti tik pagal tinkančias ir netinkančias spalvas. Žiūrėdama į garsenybių - vasarų čia įmestas foto, aš nelabai suprantu, kuo esmingai skiriasi mano tipas, atrodo, galiu puikiai būti ir vasara. Bet joms greičiausiai netiktų tos spalvos, kurios tinka man, ir priešingai.