Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Lutė @ 2013 07 03, 20:35)
4u.gif  4u.gif  4u.gif ačiū, mano akelės tokios pilkos kažkokios  g.gif kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios
user posted image

Panašu į vasarą g.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 11:42)
o ji kažkuo panaši į mane, gal aš šiek tiek šiltesnė  g.gif  Kiek besidaryčiau testų - tai gaunasi skirtingai - kai kur warm,kai kur cool  blink.gif . L. priklauos nuo foto. Aš pasimetusi. Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta  doh.gif
Įmetu nuorodą, kas man ten gaunasi My Webpage
Prašau kometarų smile.gif
Kažkada buvo siūlytas soft autumn. Aš iš jo niekur neišėjau, bet vis dar abejoju, na kad man visia žiūrisi ir pošaltės spalvos.

Galir tikrai soft autumn - arba soft summer, šitie tipai beveik persidengia. Chaki gerai tinka? Jeigu taip, tada visgi ruduo, o jeigu ne, tada gal vasara.

Išvis aš dabar, po tų ilgų paieškų, galvoju, kad nelabai įmanoma nustatyti spalvinį tipą vertinant vien akis/plaukus/odą pačius savaime, o ypač juos vertinant pagal nuotrauką. Įmanoma atsirinkti tik pagal tinkančias ir netinkančias spalvas. Žiūrėdama į garsenybių - vasarų čia įmestas foto, aš nelabai suprantu, kuo esmingai skiriasi mano tipas, atrodo, galiu puikiai būti ir vasara. Bet joms greičiausiai netiktų tos spalvos, kurios tinka man, ir priešingai.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 12:42)
Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta  doh.gif
Įmetu nuorodą, kas man ten gaunasi My Webpage

hi.gif

kas ten per programėlė? , nerandu

man vis dar rūpi "pasimatuoti" vasariškas spalvas. Gal savaitgalį paieškosiu.

merginos, o kokias spalvas pasiūlytumėt, kad atskirti žiemą nuo vasaros? juoda tinka tik žiemai? vasarai turėtų netikti?
o vasarai kokia ta tikroji spalva, kuri kitiems netinka?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 11:42)
Kažkada buvo siūlytas soft autumn. Aš iš jo niekur neišėjau, bet vis dar abejoju, na kad man visia žiūrisi ir pošaltės spalvos.

Bet pas soft autumn yra ir posalciu spalvu nemazai mirksiukas.gif
user posted image
Yra dvi bordo spalvos viena siltesne labiau plytine, kita labiau i uogas nueinanti... rozines, viena i koraline puse, kita salia saltesne, su petuniju atspalviu, raudonos irgi viena ugnine, o kita salta rozinio atspalviu, zalia ir silta zoles atspalvio ir salteniu yra. Tik melynu saltu nesimato, bet uztai yra violetiniu (ketvirta nuo desines apacioj kazin labiau melyna ar violetine g.gif ) Ir pilka salta yra. smile.gif

QUOTE(pear @ 2013 07 05, 07:24)
merginos, o kokias spalvas pasiūlytumėt, kad atskirti žiemą nuo vasaros? juoda tinka tik žiemai? vasarai turėtų netikti?

Nei vien tik juoda ir nei vien tik balta o baltos ir juodos derinys. 4u.gif Ir ne toks kad tarkim juoda bliuske ir baltos kelnes o konkreciai abi spalvos prie veido. Man visa gyvenima labai neblogai tiko juoda (charcoal arba soft black ziurisi geriau negu juoda bet tai supratau tik kai jas palyginau), ypac kol oda skaistesne buvo, o balta siaip sau. Tai buciau galejusi itarti kad gal esu ziema, jei vien tik juoda imant. O kai jos abi tada ir aisku. Ir turi buti ne smulkus rasciukas (nes is toli susilieja i pilka o tai jau ir vasarai tinka).
Ziemai turetu tikti:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o vasaru juoda/balta

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Rastai gali buti ir kitokie, cia tik spalvu efekta rodau.
Jeigu su tuo grieztu juoda/balta atrodot blogiau nei su prislopintu tada kazin ar ziema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 liepos 2013 - 09:10
Ačiū, mergaitės. 4u.gif Įtikino Hiver įdėtos spalvytės -yra keletas iš jų man neblogai atrodančių. Abejojau dėl soft autumn dėl to, kad dažniausiai jos šviesiaplaukės, bent jau tarp celebričių.
Atsakyti
O as kazkaip prisiminiau savo viena vaikysteje tureta drabuzi. smile.gif Kai man buvo 10 metu mama nupirko man tokius polo marskinelius, kuriu spalvos buvo labai tamsi navy, raudona ir balta. Raudona tokia ryski bet ne kaip gaisrines ar pomidoro o kaip kaledu senio drabuziai gal. Kaip man tiko tie marskineliai! Turbut visu laiku vienas geriausiai tikusiu drabuziu. wub.gif Prisimenu apsirengiau i kazkokia svente tada ir negalejau atsiziuret ir as ir mama komplimentu prisake, ir dar dabar abi atsimenam ta drabuzeli. biggrin.gif Ir kaip as gailejau kai ji tuoj pat isaugau.... verysad.gif Prisimenu dar ilgai ilgai laikiau spintoje, kaip prisiminima apie viena geriausiai tikusiu spalviniu deriniu. Nerandu dabar nieko panasaus parodyt bet bendras ispudis gal kazkiek panasus tik pas mane raudonos buvo daugiau o dark navy ir baltos maziau.
Ir sitas prisiminimas dar labiau tolina mane nuo galimybes buti soft summer, kaip ir netinkanti violetiskai dusty mauve spalva. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 liepos 2013 - 10:13
Mauve netinka pavasariams ir žiemoms 4u.gif
Šiaip vasaroms true red nelabai tinka, nekalbant apie didžiosios britanijos vėliavos spalvas... šitas variantas žiemoms, na dar pavasariai kažkaip ištempia jas... beja true red ir ta dark navy derinyje su balta (tarkim apykaklaitė balta ar žirneliai) irgi buvo mano mėgiami vaikystės suknelių variantai blush2.gif .
Kalbant žiema ar vasara raudona, kaip ir juoda irgi yra testinė spalva. Vasaroms visada geriau bus avietinė spalva, o jai dar derinyje su pilka... tada išvis atkrenta bet koks kitas spalvinis tipas. Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva g.gif , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...
user posted imageuser posted image
raspberry lyginant tarp kitų panašių spalvų
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 12:11)

bigsmile.gif ačiū, man to ir tereikėjo, nes turiu daug bliuzių tokios spalvos atrodau gražiai su jomis, bet nepagalvojau kad vasaroms jos tinka mislijau per ryškios, tada aš tikrai vasara yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 05, 11:11)
Avietinė gal ir yra ta super testinė vasarų spalva g.gif , žiemoms ji per blausi, kitiems per šalta...

Mano mažoji turi marškinukus panašių spalvų, kaip pavyzdyje. Nusifotografavau iš smalsumo, ir po to su oranžine palyginimui. Tai jeigu aš spring, ir dar warm, man ta su langeliais turėtų netikti? O ar netinka? Gal netinka, bet aš pati kuo toliau, tuo labiau nebesuprantu, kas tinka, kas ne doh.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 liepos 2013 - 14:48
QUOTE(Lutė @ 2013 07 04, 12:52)
g.gif laaaabai aš abejoju ar cool, o tos lentikės kur muted ir tram pam tai pastebėkit kad nuo fono priklauso ir veido tonuso spalva, man kažkas link rūdens ir psio, bet vėl gi reikia labai ieškoti, apmenu inc, kai užsidėjo tą balos dumblių žaliai juodą - tai buvo kažkas tokio waw  bigsmile.gif spėju kad reik dėtis ir išekotis savos spalvos

lotuliukas.gif Geras biggrin.gif Pasirodo, net prisimena žmonės. Nešioju aš ir toliau tas visokias dumblines tik darbar dar tobuliau atspalvius atrinkinėju. Tik paskutiniu metu stebiu, kad kaip ir alyvuogių taip ir žalios man neutralios atrodo ant manęs ... ir šiaip visos spalvos , apie kurias anksčiau galvodvau, kad ant manęs "niekas", tai ir yra mano "gerosios" lotuliukas.gif

galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje

QUOTE(bytte @ 2013 07 04, 13:26)

būk gera, pakartok nuorodos adresą, nes šita neveikia mirksiukas.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 14:46)
Mano mažoji turi marškinukus panašių spalvų, kaip pavyzdyje. Nusifotografavau iš smalsumo, ir po to su oranžine palyginimui. Tai jeigu aš spring, ir dar warm, man ta su langeliais turėtų netikti? O ar netinka? Gal netinka, bet aš pati kuo toliau, tuo labiau nebesuprantu, kas tinka, kas ne  doh.gif

man abi nepatinka tongue.gif

Hiver, o nepanašu į tokį derinuką? Čia prieš kelias dienas savo vidurinėlę pafotkinau

user posted image

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 13:26)
...
galiu parodyti va tokią "niekinę"(anksčiau apie ją labai prastai galvodavau) spalvą ant savęs
artvilnius'13 parodoje

labai gražu

man abi nepatinka  tongue.gif

man irgi

Inc, vidurinėlė tavo nuostabi 4u.gif Kitos dukrytės - tai pat
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 05, 15:26)
Čia prieš kelias dienas savo vidurinėlę pafotkinau

Kokia damutė thumbup.gif

Jeigu abi nepatinka, tai gal tiesiog aš nepatinku? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 07 05, 14:46)
Kokia damutė  thumbup.gif

Jeigu abi nepatinka, tai gal tiesiog aš nepatinku?  blush2.gif  biggrin.gif

ne.... su violetine ir geltonu sijonu pamenu - puikiai buvo. Jei jau iš šitų dviejų tai man su ta persikine ar oranžine gražiau. Vat jei ten būtų ne vienspalvė ta oranž, o su kuo nors "pagaivinta", būtų l gražu. Na turiu galvoje pamarginta smulkiai, lengvai.
Atsakyti