Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

va tokia neįtikėtina paletė vasarai. Šeimininkės žodžiais:
Меня определили в холодный приглушенный с повышенной контрастностью тип  biggrin.gif  Имен в этой системе нет.
Atsakyti
merginos, skaitau tyliai analizuoju, bet jau panika man darosi, jūs būkit draugės įmeskit man vasaros cool moterų, nes aš jau pradedu panikuot nes nerandu nieko panašaus į save. doh.gif nors dabar kaip Erszebeth pradėjau savęs paiešką, man nustatėt cool summer tipą, bet g.gif bet ant manęs labai gražiai žiūrisi man nenurodytos paletėj spalvos va tokia arba arba tokia tai dabar aš ir mėtausi kaip šalna patvoriais g.gif aš cool summer su kažkieno intarpais? Ar man fotkintis ir kelt čia savo feisą kad nustatinėt naujai???
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 13:00)
kažkur prie visaip  biggrin.gif , o čia temoj link žiemos kažkaip sutarėm  blush2.gif

Oho smile.gif nu man aisku iki ziemos tai kaip iki debesu turbut, taciau matyt busiu kazkuris is kontrastingesniu tipu... gal ta pati cool vasara.

QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 14:54)

Nieko sau, as cia pagalvociau kad gal netgi kokio silto tipo palete... silto i saltuma. unsure.gif
O Daugelaite, cia jusu pussese? ax.gif

QUOTE(Lutė @ 2013 07 03, 18:49)
merginos, skaitau tyliai analizuoju, bet jau panika man darosi, jūs būkit draugės įmeskit man vasaros cool moterų

Radau tokia persona, man lyg ir panasi i cool summer g.gif
Amanda Peet
http://www.imagozone...pg?m=1299247822
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

su zalia

su raudona

su taupe/beige

su juodai zydrai marga suknele

kazkiek spalvinio panasumo man pas ja su hercogiene Kate, tik si taip nenusiryzina odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 liepos 2013 - 19:23
Siaip, Kimberly Williams prie cool vasaru priskirta g.gif

user posted image
user posted image

su teal spalvos svarkeliu

su violetines spalvos svarkeliu

su marga mint

Papildyta:
Dar Alison Williams, irgi raso kad cool summer

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Cia jeigu kalbant apie tas kurios turi melynas akis. Nes buna ir kitokiom akim cool summer.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 03, 20:54)

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū, mano akelės tokios pilkos kažkokios g.gif kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 03 liepos 2013 - 21:01
QUOTE(Lutė @ 2013 07 03, 20:35)
mano akelės tokios pilkos kažkokios  g.gif kaip paimu su pipete va tokios bet nuotraukoj atrodo bendram vaizde tokios

Tos su pipete nerodo... O nuotraukoj tai labai budinga vasaru spalva, labiausiai light arba cool, gal soft maziau. Vien is akiu sprendziant sakyciau light, bet neaisku kokie plaukai, jeigu tamsus tai galit but ir cool.
O del tinkancios spalvos, ji kaip ir neturetu tikt cool summer. g.gif Jeigu su oda reaguoja gerai, gal tada jus isvis net ne vasara? Nes mano akys panasios tai prie akiu tinka, isryskina melynuma, o veido oda lyg ir papilkejus pasidaro.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 liepos 2013 - 08:16
ten akis pilka su pipete, tai vat ir mąstau šeip man tinka cool summer paletės spalvos: pilka melynos, tos rausvos tamsios, bet prie ko ta tokia žalia? Šeip ir jaučiuos cool, plaukai tamsūs, ale dabar nusidažiau ir gavaus tamsiai ryža blush2.gif doh.gif , manau kad aš kai pasikeisiu spalvą į savo normalią plaukų ateisiu kaip inc ( kuri super kaip patiko su savo atradimais) ir Erszebeth (verta bagarbos tiek ieškoti) ir tada su jūsų pagalba aš suprasiu kas per spalvos man tinka ir kas do personažas esu doh.gif nes tarkim mėlyna atrodo tinka odai, netinka akim, plaukam, jei tinka akim, tai kitur košmaras g.gif mirksiukas.gif

tundra, gi galiu plaukus dabar pasikavoti ir fotkintis be jų cool.gif einu ieškoti elementų fotikui thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Amanda visko gali būt... bet šiaip IMHO cool vasara labai ne holivudinis spalvinis tipas. Kadangi migruot begalo sudėtinga, gi jis šaltas... kontrastingas... ir dar prigesintas... nu tai nei į softus, nei į žiemas, nei į dar ką migruosi. Labai nepatogus variantas. Daug paprasčiau kokią žiemą nuvasarint jai reik pagal personažą.
Kitas reikalas manekenės, dabar kažkaip ant bangos vasaros tipažas madoje blush2.gif Išvis buvo labai madoje tas tipažas, tai daug aktorių jį sau bandė biggrin.gif . Tik retai kam gražiai gaunas, kažkokios senos k gaunas, vietoj nekaltų švelnių subtilių vasarėlių įvaizdžio cool.gif
Man labai patinka Bojarskaja cool summer tipaže, gal tokia ir yra blush2.gif
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Liza bojarskaja be grimo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 12:54)
va tokia neįtikėtina paletė vasarai. Šeimininkės žodžiais:

o ji kažkuo panaši į mane, gal aš šiek tiek šiltesnė g.gif Kiek besidaryčiau testų - tai gaunasi skirtingai - kai kur warm,kai kur cool blink.gif . L. priklauos nuo foto. Aš pasimetusi. Ar darėt kas nors ta programėle (buvo čia nuoroda), kur su baltu lapu reik nusifotografuoti? Man taip skirtingai meta doh.gif
Įmetu nuorodą, kas man ten gaunasi My Webpage
Prašau kometarų smile.gif
Kažkada buvo siūlytas soft autumn. Aš iš jo niekur neišėjau, bet vis dar abejoju, na kad man visia žiūrisi ir pošaltės spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 04 liepos 2013 - 11:51
QUOTE(Tynka @ 2013 07 04, 12:42)

g.gif laaaabai aš abejoju ar cool, o tos lentikės kur muted ir tram pam tai pastebėkit kad nuo fono priklauso ir veido tonuso spalva, man kažkas link rūdens ir psio, bet vėl gi reikia labai ieškoti, apmenu inc, kai užsidėjo tą balos dumblių žaliai juodą - tai buvo kažkas tokio waw bigsmile.gif spėju kad reik dėtis ir išekotis savos spalvos
Atsakyti
Tynka man visgi soft autumn rodosi... nu taip kažkaip labiau warm muted, nei cool muted blush2.gif
O aš vat prie žalios pristojau... mano supratimu žalia tokia neutrali visgi spalva, ir net labiau šalta nei šilta
tačiau dažniausiai vasaros paletėse jos nėra... na tarkim žalia per ryški, bet kodėl nėra jos blausesneme variante? kodėl būna tik pilkai mėlynai žalia, jei jau blukint, galim ir tiesiog žalią imt. Juolab kad teigiama kad vasara yra tik vėsi, o ne šalta kaip PVZ kaip žiema. Dar radau tokį parašymą (tiksliai nepamenu galiu klysti)... kad vasaroms trūksta žalio pigmento (na logiška: neutrali ruda susidaro iš visų tų RGB vienodo kiekio spalvų, o vasarų oda turi rausvai mėlsvą atspalvį, analogiškai rudenėliams raudonos trūksta, o pavasariams mėlynos lyg tais unsure.gif ) todėl patariama prie veido dėvėt žalią... aha, o kur žalia jų paletėj?
Vat radau tokį dalyka
user posted image
Pagal jį manau kad čia žalia cool abiems potipiams, warm irgi abiems ir t.t.
Paskui yra toks ratas
user posted image
ir tokia teorija:
user posted image
user posted image
belieka išsirinkt spalvas g.gif
čia šiaip tokia munsell,io sistema cool.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti