Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

vasaroms violetinės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 02, 09:14)
O kaip manai kieno čia ta violetinė? aš sau su ja labai patinku...

gal ji kokia iš universalių? mat aš tokią violetinę ir keli kiti mano pažystami "šilti" neblogai perneša g.gif va ta žalia, tai kur šalia, tai sakyčiau šalta, ne?

va tarkim pas mane paletėj irgi panaši yra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 02 liepos 2013 - 14:12
dar violetiniu:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 02 liepos 2013 - 16:41
QUOTE(bytte @ 2013 07 02, 09:14)
O kaip manai kieno čia ta violetinė? aš sau su ja labai patinku...

As ja vadinu vynuogiu violetine. ax.gif Mano galva, cia silta violetine g.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 07 02, 16:40)
dar violetiniu:

Cia alyvines smile.gif

Siaip, labai idomus tas tekstas, kur tie paveiksliukai sudeti: http://lookcolor.ru/...nuyushhie-tona/

isversiu siek tiek, gal kam pravers:

user posted image
"Alyvine spalva - tai sviesiai violetiniai arba melsvi atspalviai ivairiomis proporcijomis sumaisyti su rozine. Ji gali buti ir sviesesne ir tamsesne bet dazniausiai svari ir skambi. Alyvine spalva labiausiai is visu tinka pavasario tipui. Ja galima laikyti papildancia pavasario odos gelsvuma. Todel kiekviena pavasario atstove tiesiog privalo tureti savo garderobe alyviniu drabuziu. Is kitos puses sia spalva galima laikyti indikatorium nustatant spalvini tipa: jeigu jus abejojate ar esat pavasaris ar vasara pridekite prie veido aiskiai isreiksta alyvini audini, jeigu jusu veidas jums pasirodys neiprastai patrauklus, reiskia jus pavasaris. Nors alyvine ir laikoma salta spalva, vasaroms sie atspalviai netinka, isskyrus sudetingas ir silpniau isreikstas alyvines tokias kaip blankiai alyvine, pilkai alyvine, melynai alyvine.
Rudens tipas siai spalvai lojalesnis bet jam aktualios vidutinio sodrumo ir intensyvumo alyvines.
Ziemai alyvine gama tinka neblogiau negu pavasariui bet skirtigai nuo pavasario vis del to yra tam tikti apribojimai: ziemai netinka prislopinti, sudetingi alyvines stspalviai, tokie kaip gliciniju alyvine arba pilkai alyvine."
(Gliciniju alyvine pvz.)
user posted image
user posted image

I tos pacios alyvines savoka siame straipsnyje italpinta ir ametisto spalva, ir miskines naslaites, ir lavandos spalva. http://lookcolor.ru/...-chast-vtoraya/

Manau kad anglakalbese salyse tokius atspalvius vadina periwinkle arba lavender. ax.gif Lilac kazkaip maziau paplites pavadinimas. g.gif

Cia atitinkamai apie koralo spalvos sukneles visiems tipams: http://lookcolor.ru/...-chast-pervaya/

Turkio spalvos sukneles visiems tipams http://lookcolor.ru/...-chast-vtoraya/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 02 liepos 2013 - 22:51
Hiver, dėkui tau wink.gif 4u.gif Norisi "like" paspausti ant tavo posto biggrin.gif

Pamenat, gal kažkada klausiau pas kokią paletę daugiausiai violetinių, nes mano viena pana bais jas įsimylėjusi. Pasirodo, pavasarį net identifikuot galima būtų pagal ją bigsmile.gif Nors aš jau ir taip ją neblogai nustačiau. Kuo toliau tuo ji man gražiau atrodo su savo bright spring spalvom, o tokia atrodydavo "nabagėlė" su visų kitų sezonų rūbeliais doh.gif
Atsakyti
Hiver man ta baklažano atspalvio violetinė irgi link šiltos, arba bent neutralios traukia... nes labai gerai su visom šiltom spalvom dera g.gif
QUOTE(inc @ 2013 07 03, 05:14)
[b][/b], dėkui tau wink.gif 4u.gif Norisi "like" paspausti ant tavo posto  biggrin.gif

Pamenat, gal kažkada klausiau pas kokią paletę daugiausiai violetinių, nes mano viena pana bais jas įsimylėjusi. Pasirodo, pavasarį net identifikuot galima būtų pagal ją  bigsmile.gif Nors aš jau ir taip ją neblogai nustačiau. Kuo toliau tuo ji man gražiau atrodo su savo bright spring spalvom, o tokia atrodydavo "nabagėlė" su visų kitų sezonų rūbeliais  doh.gif

Vyresnioji blush2.gif ? sakiau panaši į Eglę labo ryto vedėję smile.gif

Aš tai visai susibalamutyjau doh.gif , radau foto... nu juokais tokia foto daryta buvo ... apdėjo visokiom nesamonėm vaikai... tai negaliu dėt... bet esmė kad buvau užsiklojus tokiu šlykščiai ryškiu sintetiniu oranžiniu su ružavom gėlėm pledu... ir nors makiažas minimalus (blakstienos tik perbrauktos), labai jau gerai atrodau... Vat tokis tas pledas
user posted image

O vat dėl alyvinių irgi man amžinas klaustukas... nes kai testavausi su spalvomis caro maro bimbalo laikais visos merginos paminėjo alyvines spalvas... nu apskritai alyvines. Atseit veidas atsigauna, akys iškart kaip padažytos...
Atsakyti
...ir dar... Milla Jovovich į bright spring perkrikštijo iš cool summer... po vat tokių jos garderobo spalvų...
ir sidabrinė bei auksinė
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 07 03, 05:14)
Pamenat, gal kažkada klausiau pas kokią paletę daugiausiai violetinių, nes mano viena pana bais jas įsimylėjusi. Pasirodo, pavasarį net identifikuot galima būtų pagal ją  bigsmile.gif Nors aš jau ir taip ją neblogai nustačiau. Kuo toliau tuo ji man gražiau atrodo su savo bright spring spalvom, o tokia atrodydavo "nabagėlė" su visų kitų sezonų rūbeliais  doh.gif

aha pamenu drinks_cheers.gif tai turbut kad pavasaris jeigu tokios tinka. smile.gif O man va ta subtili alyva tinka, tokia kaip laukiniu alyvu buna, ta mineta balzganai blankiai svelni. Ir geriausia derinyje su kazkuo sodresniu.

QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 08:47)
Aš tai visai susibalamutyjau doh.gif , radau foto... nu juokais tokia foto daryta buvo ... apdėjo visokiom nesamonėm vaikai... tai negaliu dėt... bet esmė kad buvau užsiklojus tokiu šlykščiai ryškiu sintetiniu oranžiniu su ružavom gėlėm pledu... ir nors makiažas minimalus (blakstienos tik perbrauktos), labai jau gerai atrodau... Vat tokis tas pledas

Labai pavasarinis derinys, jau tokia mango geltonai oranzine vasarai tikrai kad neuzdesi. ax.gif
QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 09:05)
...ir dar... Milla Jovovich į bright spring perkrikštijo iš cool summer...

Ji turi siltumo, ir akys kazkokios ne coolsumeriskos.
Siaip Elizabeth Hurley atrodo pripazinta kaip cool vasara (jeigu kazkas dar neperkrikstijo),
user posted image

ir jai kiek vis ziuriu labai tinka rozine

o cia su raudona

O tokia violetine jau nezinau g.gif
user posted image

O as va savo pussesere kaip ir susiradau. blush2.gif Buvau kazkada kaip ir ji pasisviesinus ir lygiai taip pat netiko kaip ir jai kad netinka. O atrodo prie akiu turetu tikt. Tai tik prie akiu ir tiko, o prie odos ne. Buvo laikas kai su tokio atspalvio plaukais vaiksciojau ir tada sau patikau ir matau kad ir jai tinka, harmoningai ziurisi. Kaip ir va cia ir cia. Bet kaip bebutu keista, daugiausia komplimentu esu sulaukus kai kazkada trumpam nusitamsinau plaukus stai taip. Dabar manieji sviesesni, kazkaip nedristu taip tamsiai, bet yra zmoniu kurie dar ir dabar pasako kad man labai tiko tada taip nutamsinti plaukai.
O kam priskirta L.Evagelista, gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 liepos 2013 - 12:13
QUOTE(Hiver @ 2013 07 03, 11:59)
O as va savo pussesere kaip ir susiradau. blush2.gif  Buvau kazkada kaip ir ji pasisviesinus ir lygiai taip pat netiko kaip ir jai kad netinka. O atrodo prie akiu turetu tikt. Tai tik prie akiu ir tiko, o prie odos ne. Buvo laikas kai su tokio atspalvio plaukais vaiksciojau ir tada sau patikau ir matau kad ir jai tinka, harmoningai ziurisi. Kaip ir va cia ir cia. Bet kaip bebutu keista, daugiausia komplimentu esu sulaukus kai kazkada trumpam nusitamsinau plaukus stai taip. Dabar manieji sviesesni, kazkaip nedristu taip tamsiai, bet yra zmoniu kurie dar ir dabar pasako kad man labai tiko tada taip nutamsinti plaukai.
O kam priskirta L.Evagelista, gal zinot? 4u.gif

kažkur prie visaip biggrin.gif , o čia temoj link žiemos kažkaip sutarėm blush2.gif , tik taip ir nesupratom į kokias žiemas dėt... jai peržiūrėt jaunos lindos foto, kur tarkim nespalvotos su kitais super modeliais net, tai kažkaip kontrastas žieminis, ir daug ryškesnis nei šalia esančių (o visgi vienodai ryškus makiažas). Be to ją lygino su Milla, mol panašūs modeliai... tai Millos kontrastas žemesnis. O šiaip temperatūriųkai abi taip ne ledinės... ir kadangi Milla jau patapo pavasariu, tai galim manyt kad visgi Linda yra bright winter. IMHO ji iš nesekmingai migravusių į vasaras tikslu sušvelninti kontrastą, kad jauniau atrodyt. Mes čia irgi diskutavom, ką daryt žiemom, kai jos su amžiumi blanksta ir pilkėja, ir ar jos tuomet migruoja į vasaras 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Elizabeth Hurley žiūrėjau... kažkaip visur baisiai atrodo, išsidažiusi nenormaliai ar ką g.gif tik visai jaunutė tokia nieko, bet į vasarą, bent cool kažkaip nelabai man neša, bent jau foto
user posted image

va radau kur gražiai šiaip taip...
user posted image

Imu galvoti kad cool summer pats rečiausias tipas... ir gal jo visai nėra, bent jau ekrane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 07 03, 08:47)
Vyresnioji  blush2.gif ? sakiau panaši į Eglę labo ryto vedėję smile.gif

http://img.ehowcdn.c...1.1-800x800.jpg

O vat dėl alyvinių irgi man amžinas klaustukas... nes kai testavausi su spalvomis caro maro bimbalo laikais visos merginos paminėjo alyvines spalvas... nu apskritai alyvines. Atseit veidas atsigauna, akys iškart kaip padažytos...

Ryškiai teks tau kito prieglobsčio ieškotis biggrin.gif
Tos spalvos kaip ledo, kur sakai, tai mano ryškiaspalvė bright oj kaip mėgsta šitą derinuką biggrin.gif Alyvinės jai irgi gerai labai mirksiukas.gif

Ne ne, ne vyresnioji, o vidurinioji mirksiukas.gif Nors ir dičkei reikia greičiausiai kokio spring potipio. Man prie chebros rudeninės nieko nepalikau. Vidurinioji bright spring, vyras su mažiuke true spring, o va dičkės dar nenutariau kur priderinti. Ji arba true arba light bus. O Eglę stebiu kas rytą ir galvoju, kad vargsta ji bais, nes kartais oj kaip neina jai apsirengti. Šiandien ar vakar ji su tokiu smėliniu švarkeliu man visai patiko. O kokiam potipiui tu ją priskyrei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 03 liepos 2013 - 14:01
QUOTE(inc @ 2013 07 03, 13:57)
Ryškiai teks tau kito prieglobsčio ieškotis biggrin.gif
Tos spalvos kaip ledo, kur sakai, tai mano ryškiaspalvė bright oj kaip mėgsta šitą derinuką  biggrin.gif Alyvinės jai irgi gerai labai  mirksiukas.gif

Ne ne, ne vyresnioji, o vidurinioji  mirksiukas.gif Nors ir dičkei reikia greičiausiai kokio spring potipio. Man prie chebros rudeninės nieko nepalikau. Vidurinioji bright spring, vyras su mažiuke  true spring, o va dičkės dar nenutariau kur priderinti. Ji arba true arba light bus. O Eglę stebiu kas rytą ir galvoju, kad vargsta ji bais, nes kartais oj kaip neina jai apsirengti. Šiandien ar vakar ji su tokiu smėliniu švarkeliu man visai patiko. O kokiam potipiui tu ją priskyrei?

ai velnias žino, šiaip į pavasarius g.gif ... bet kartais imu galvot gal čia vizgi koks paslaptingas vasaros tipas lotuliukas.gif (juolab kad radau moterį su tokiom persikinėm ir citrininėm spalvom vasaros paletė, merginos įtarė kad žiemos paletė, bo mol pas jas pasitaiko tokių čiudų, nu bet kad pas vasaras unsure.gif ) telike ją visada į bright spring arba bright winter daro. Kai ką žiemiško uždeda, iškart subobėja merga, pasensta 10-čia metų nekitaip. Bet šiaip jin šiltas tipas, akys pas ją žalsvos, plaukai šiltai rudi (naturalūs)... oda šilta... vat rudeninės spalvos ją purvina, tai lieka pavasaris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti