Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 06 25, 12:14)
Pati visai esu pasimetus unsure.gif  kuo toliau, tuo ryškesnes spalvas bandau, ir rezultatas nuo to tik geresnis...

Tai jeigu kuo ryskesnes tuo geriau tinka, ir siltumo truputi prasosi, gal vis delto galetumet buti koks clear tipas?
O kokia jusu siuo metu plauku spalva? Kokio tamsumo, atspalvio? Ar dazot juos ar naturalus?

QUOTE(bytte @ 2013 06 25, 12:59)
nežinau ar tikrai turi tokia spalva tikroms vasaroms tikti, bet kažkaip aš su ja šiaip sau...

jei ji man per blausi, sako gal esu žiema... einu į true winter... ieškau geltonos žieminės... randu... su ja atrodu irgi ne kaip

bandau bright spring... na čia viena iš man labai tinkančių spalvų... dar bandžiau soft summer ir light summer... tiko light summer variantas

great color lyg ir light summer nekliuvo... tik nesuprantu kas ten per pirma spalva???

bet true irgi nekliūna, tik mėlyna netinka visgi doh.gif

Va... visada sakiau kad mano spalvos yra išblukusios bright winter spalvos... radau va tokį paveikslėlį... jame jos įvardintos kaip light summer  g.gif
http://truecolour.co...g.-06-14.58.jpg

Sita mint mano galva soft vasaroms geriausiai. 4u.gif As ja vadinu salaviju spalva (arba galima ir pelesio smile.gif ).

Is light summer great color ta pirmoji sakyciau is offwhite serijos, vadinama bone (drobes, balto lino, galima dar kaip kitaip pavadinti) mano viena geidziamiausiu vasariniu spalvu vietoj baltos (jeigu tik randu ka nors pirkt) salia light beige ir light taupe. ax.gif
toj lentelej kur inc idejo ji yra http://media-cache-e...8410f4c2b3d.jpg

Man tai is true melyna (pirmoji) irgi ne, is light ta alyvine vidurine irgi siaip sau.

Tikrai, light summer primena isblukusias bright winter spalvas drinks_cheers.gif kaip ir soft summer - isblukusias dark winter. ax.gif Logiskai galvojant turetu buti sasaju ir tarp soft autumn - light spring bei dark autumn - bright spring. g.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 25, 13:23)
sezonų ratas pagal matyt tinkamiausias spalvas:
user posted image

Imciau is cia cool winter, cool summer ir soft autumn spalvas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 birželio 2013 - 09:53
Budas kaip pasitikrinti akis, kokiam potipiui priklauso: susirandam savo akies spalva sioj skalej, pasiziurim kokiam skaiciukui priklauso http://s580.photobuc...chart2.jpg.html
tada sioje lenteleje ziurim koks skaiciuko atitikmens pavadinimas, light, dark, bright, soft ar kt. http://s580.photobuc...chart1.jpg.html

ten pat radau ir tokia nuotrauka http://s580.photobuc...ia/002.jpg.html Sios merginos visos apsirengusios su tinkamomis spalvomis ar ne? As manau ant manes graziausiai ziuretusi ta vidurine suknele. ax.gif O desinioji abrikosine manau man visai netiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 birželio 2013 - 15:05
Hiver neteko pagal tą pačią sistemą užmatyti panašios elipsės su spalvų pavadinimais ar spalvomis, dedi paukštukus prie tinkančių spalvų ir paskui skaičiuoji kuris tipas daugiausiai surinko?
esu mačius nufotkintą tokią iš knygos, bet labai prastai matėsi užrašai
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 26, 16:29)
Hiver neteko pagal tą pačią sistemą užmatyti panašios elipsės su spalvų pavadinimais ar spalvomis, dedi paukštukus prie tinkančių spalvų ir paskui skaičiuoji kuris tipas daugiausiai surinko?
esu mačius nufotkintą tokią iš knygos, bet labai prastai matėsi užrašai

Zinau tik sita bet cia turbut ne tas http://www.styleandi...uk/our_colours#
Atsakyti
Kazkaip uzejo noras ziemas panagrinet, jauciuosi mazokai jas issistudijavusi. smile.gif

Viena ispudingiausiu man aktoriu, Izabelle Adjani... Kaip manot kuris tipas? Ziema?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kazin kuri cool, bright?

Papildyta:
Man i ja panasios
Monica Bellucci, tik neprisimenu kuri ji ziema (ziema ar ne?) Tik ji tamsesnes odos, ir akys aisku...
user posted image
user posted image

Ir Megan Fox, ji tai lygtai clear winter? ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ar gali buti kad Megan clear, adjani cool, o Bellucci deep winter? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 birželio 2013 - 21:58
Man Monica labai jau su klaustuku dėl žiemos blush2.gif , ypač deep
O Megan skaičiau kad iš clear/bright spring migravo į žiemą 4u.gif

Izabelle Adjani tai matyt žiema, tiesa kažkodėl jaunystėj jos akys nebuvo tokios ryškios... ar tai ne fotošopintos... ar tai su lindzėm dabar... o šiaip ji man į Liv Tyler panaši, ją vieni prie clear deda, kiti prie cool... mes čia lyg ir nusprendėm kad gal visgi cool jin blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 26, 17:28)
Zinau tik sita bet cia turbut ne tas http://www.styleandi...uk/our_colours#

nea ne tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 27, 11:00)
Man Monica labai jau su klaustuku dėl žiemos blush2.gif , ypač deep
O Megan skaičiau kad iš clear/bright spring migravo į žiemą 4u.gif

Isabelle man tai grynai cool winter ir tikrai, panasi i Liv. smile.gif Man ji tiktu vaidint Snieguole. ax.gif

O kodel jums neatrodo kad Bellucci winter, tuo labiau deep? g.gif Gal galetu buti ir deep autumn? Ar gal net vasara? g.gif As paziurejau, jos oda sviesi (na, lyginant su Adjani ir Liv ne tokia sviesi zinoma), pati oda plona, sudaro toki trapu porcelianini ispudi (ne "plotnaya tekstura" kaip rusai vadina), oda nera silta, panasu i neutralia arba salta, nors galiu ir klysti... plaukai grynai salti tamsus, o del akiu siltumo saltumo klaustukas. Pagalvojau kad gal ji dark winter, nes akis siltumo turi... lygtai... blush2.gif
user posted image

Nors vat neapsisprendziu, ar jos akys saltos light brown, ar siltos hazel g.gif

O i kokia ziema migravo Megan? I bright? ax.gif
Atsakyti
Įsigijau bėdą. Savo bene nekenčiamiausios spalvos palaidinę, tokią bjauriai violetinę, ir dabar nežinau, su kokia spalva derinti. Vienintelis į galvą ateinantis padorus (ne rėkiantis) variantas - su balta ar kokia kremine. Va tokia maždaug spalva:

user posted image

Matavausi daug įvairių savo paletės (ir ne tik savo) spalvų (išpardavimas...), šita violetinė prie veido atrodė puikiai, išlygino net raudonas apsvilusias dėmes ant nosies galo, ir pasiuvimas neblogas, tai nesusilaikiau, nors nemėgstu tos spalvos.

Beje, šįryt mane su ja pamatė mama. Pradžioj sako, tu gal kirpykloj buvai? Ne? Bet kokia įdegus, gal saulėj, gal soliariume? Na irgi ne... Bet kažkas jai atrodė itin efektingai, tik nežinojo, kas. Teko paaiškinti apie spalvinius tipus ax.gif Žodžiu, būtina man ją nešioti, pribūrėt tipą, tai dabar gelbėkit ir siūlykit apačios spalvą, nebūtinai iš warm spring paletės, nes kelnėms ne taip svarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 28, 09:39)
Įsigijau bėdą. Savo bene nekenčiamiausios spalvos palaidinę, tokią bjauriai violetinę, ir dabar nežinau, su kokia spalva derinti. Vienintelis į galvą ateinantis padorus (ne rėkiantis) variantas - su balta ar kokia kremine. Va tokia maždaug spalva:

Nekenciamiausios spalvos gana greitai pasidaro labai megstamos kai pamatom kaip jos mums tinka biggrin.gif

Man grazu tokia spalva su ivairiomis auksaspalvemis slapio smelio, camel, karameles, net svelniai ryzomis spalvomis. 4u.gif
Panasiuose deriniuose kaip sis http://2.bp.blogspot...PurpleCamel.jpg

manau dar neblogai ziuretusi su tamsiai rasaline melyna. ax.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 28 birželio 2013 - 10:44
Monicos nelabai nagrinėjau, bet jin man kažkokia chameleoninė g.gif bet visur jin man kažkaip ne deep atrodo... man jin vienur labai gražiai atrodo su visiškai šaltomis cool winter spalvomis, kitur nelabai efektingai su juoda... o mano supratimu deep winter geriausiai iš visų su juoda atrodo... dar mačiau su pilka tokia labai efektingai... tai sakyčiau true/cool winter turėtų būt... bet buvo kur gerai žiūrisi ir su tokiom neutralesnėm, ne šaltom spalvom. Tai ir neaišku... pagal kontrastą lyg ir į naturalnaja arba nekontrastnaja zyma gautusi, bet temperatūriškai nepasakyčiau kad visai šalta... osinkoj kaip ir neabejoja dėl jos žiemiškumo, aptarinėjo kažkada... o kur ją kišt neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti