Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 06 23, 16:31)
Labai graži tavo natūrali plaukų spalva  mirksiukas.gif O dabar kokie jie? Manau, verta paieškas susiaurinti tik tarp pavasario palečių ir labai nenustebčiau jei būsi bright spring  bigsmile.gif

Aciu ax.gif Dabar tai as blondine visiska, nes labai norejau bigsmile.gif
aina1979 atveju aš irgi statau už pavasarį, bet reikėtų patestuoti tas spalvas, kuriomis skiriasi pavasariai ir vasaros, kad galutinai atsikratyt abejonių 4u.gif

beje papildziau savo fotosesija geltonom, oranzinem ir murzinom zaliom spalvom.Ka manot dabar?Labiau murzinu neradau pas save spalvu rolleyes.gif
My Webpage
Ir dar norejau paklausti kodel manot kad as siltas tipas?Pagal ka sprendziate? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 23 birželio 2013 - 21:48
QUOTE(inc @ 2013 06 23, 16:59)
Pirmoji tikrai "sunkoka" ir greičiausiai rudenio. Antroji irgi tau nėr ideali. Aš vis dar mirtinai prieš, kad būtum true  tongue.gif Toks jausmas, kad tau reikia minimaliai šiltos, jog būtų spalvoje. Tas melsvai violetinis neblogai man žiūrisi. Nėra jis "ledinis", bet patinka. Gal ir faktūra dar tinkama tau? Veide su juo atsiranda "šviežumos", o tose pirmose fotkėse man jos trūksta  g.gif

O už ką esi mirtinai už? biggrin.gif Už clear?

Mano akimis žiūrint, tas šviesus melsvai violetinis pradangina veidą, išblukina bruožus - kita vertus, gal ne visada tai blogai. Bet ten sumaišytos spalvos gali būti ir vasarinės, ir pavasarinės.

Ar blogu spalvos poveikiu reikia laikyti, jeigu veidas tampa baltas su ryškiu rausvu atspalviu? Būtent taip mane veikia bordo, šalta rožinė. Anksčiau (kai laikiau save vasara), galvojau, kad tai geras poveikis - veidas gaivus, raustelėjęs, ne bespalvis. Ir akys su tomis spalvomis būna ryškios.

Geltona (ypač su švelniu oranžiniu tonu) arba oranžinė į rausvumą veido spalvą padaro lygią, šiek tiek auksinę, akys irgi sublizga, bet dingsta jų "gaivus" mėlynas atspalvis, jos tampa ryškios, bet iš pirmo žvilgsnio nenusakomos spalvos.

Kai žiūriu į tas "3 great colors", iš visų 9 pavasarinių pasipuošti rinkčiausi sodrią žalią, pomidoro raudoną ir teal. Dvi iš warm ir vieną iš bright, ir būtų idealu. Bet jeigu reikia imti pakuotėmis po tris, ir jų ardyti neleidžiama, tuomet tektų imti antrąją pakuotę. Gal tai ir yra atsakymas?
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2013 06 23, 21:47)
Aciu ax.gif Dabar tai as blondine visiska, nes labai norejau bigsmile.gif

beje papildziau savo fotosesija geltonom, oranzinem ir murzinom zaliom spalvom.Ka manot dabar?Labiau murzinu neradau pas save spalvu rolleyes.gif
My Webpage
Ir dar norejau paklausti kodel manot kad as siltas tipas?Pagal ka sprendziate? blink.gif

Man oda šilta atrodo, akys tinkamos bet kam.

Tos pilkintos žalios išryškina veido defektus, jis net dėmėtas kartais atrodo, o šiltos spalvos išlygina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 23 birželio 2013 - 21:56
gal zinot kokiu nors geru knygu apie spalvinius tipus? (lietuviu ar anglu kalbom) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 24, 11:22)
gal zinot kokiu nors geru knygu apie spalvinius tipus? (lietuviu ar anglu kalbom)  4u.gif

Kiek man teko matyti , tai ne daug kas yra lietuvių kalba.O anglų ir rusų tai manau yra pakankamai. g.gif
Merginos, dar norėčiau jus patrukdyti. ax.gif Padariau nuotraukų su raudonų spalvų gama.Gal galėtumėt pasakyti, kaip man jos?Nes man asmeniškai atrodo, kad gal nelabai tai ta bordo su langeliais? Ar liekam prie pavasario tipažo? biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 18, 12:43)
stipriosios 3 spalvos
user posted image

Is vasaru bloko imciau:
light - pirma ir trecia
true - trecia
soft - pirma ir antra
Isvada? Esu light summer ir soft summer misinys su cool summer itaka. lotuliukas.gif

QUOTE(pear @ 2013 06 21, 12:17)
o tai tas elementas pas rusus, vadinamas - priroda, tai čia kaip cool summer potipis?

Taip toks potipis, atitinka kaip suprantu vidutinio kontrastingumo lygi true pagal BFAS.
Toliau sekanciai
ogon - vivid
voda - contrasting
vozduch - light
atrodo taip...
Bet kiek jus prisimenu tai sviesi oda kontraste su labai tamsiais plaukais, tikrai buciau linkusi galvoti apie ogon arba voda... keista g.gif

Bet ziuriu pas juos graziausiai aprasytos vasaros, jau taip pateikta kad cia vos ne visu siekiamybe turetu buti vasarom, va , visos manekenes vasaros ir taip toliau... Manau jie bus is tos kategorijos konsultantu kur visiems sako kad pas mus dominuoja vien vasaros, o vos vienas kitas kitoks. rolleyes.gif
http://shopion.ru/no...tsvetotip-leto/
Apie pavasarius isvis parase kad pats reciausias tipas, ju yra Airijoj, Anglijoj ir dar Australijoj.

QUOTE(rytojryta @ 2013 06 21, 16:32)
as irgi just for fun uzisregstravau, bet toliau jokiu lsk is to psl negavau.
Ai bet po registraciujos pagalvojau, reiks njotrauka siusti. neaisku kur po to snukelis gali nukeliauti  g.gif   dar pakabins tam savo psl, kokioj rubrikoj  g.gif

As irgi is pradziu uzsiregistravau o dabar kai perskaiciau kad ir aina ir pear nustate kaip vasaras tai kazkaip ir entuziazmas pribleso, nezinau ar besiust. cool.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 22, 19:12)
Tuo pačiu norėčiau paklausti, ar ta pirmoji oranžinė (gėlėta) pavasario, ar labiau rudens?

Rudens. 4u.gif As tai taip ziuriu, pavasario oranzine - tai sviezios mazos morkytes is darzo. Rudens oranzine - keptuvej apkeptos morkos, paskrudusios. biggrin.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 22, 20:58)
nusipirkau bliuskę geltonos spalvos (aš vasara kol neįrodyta kitaip) mano pilkai melsvos akys kaip šviečia su ta geltona bigsmile.gif taip pat šviečia tik su tam tikro atspalvio mėlyna.

Galimai del to kad geltona isryskina melyna ir atvirksciai. smile.gif Ale ir man siemet geltona vasara, visko taip noriu geltono, pradedant nagu laku, baigiant rankine ir basutemis. biggrin.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 06 23, 11:49)
Papildziau savo pries tai demonstruota fotosesija ax.gif Gal kam kils kokiu minciu ir nuomoniu apie tai visgi ar silta ar salta blush2.gif Nes vis dar esu dvejonese g.gif

Mano nuomone linksta prie light spring 4u.gif Taip galvoju del to kad: jusu akys skaidrios ir vaiskios, mano akimis lyg ir silto atspalvio, o tai pavasariams budinga; jusu oda graziau, skaisciau atrodo su siltais atspalviais negu su saltais; Jusu kontrastingumas nedidelis, todel svelnios sviesios spalvos ziurisi graziau uz ryskesnes tamsias (P.S. Del pastarojo punkto manau kad tai gali itakoti uzdengti plaukai. Jeigu nuotraukose butu pavyzdziui dar ir tamsus plaukai, ispudis galimai keistusi. Taciau jeigu jus esate/norite buti blondine, tuomet niekas nesikeicia.)

QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 23, 21:55)
Tos pilkintos žalios išryškina veido defektus, jis net dėmėtas kartais atrodo, o šiltos spalvos išlygina.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 birželio 2013 - 20:52
apie akis ir odą
skaičiau, kad ta spalva, kuri labai išryškina akis nebūtinai tobulai tinka.
Reikia žiūrėti kaip su ta spalva atrodo ir oda, ar neįgauna nesveiko atspalvio, netamsėja paakiai ir tt. Žodžiu turi būti harmonija su visuma ne vien akys šviesti kaip prožektoriai.
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 24, 21:16)
apie akis ir odą
skaičiau, kad ta spalva, kuri labai išryškina akis nebūtinai tobulai tinka.
Reikia žiūrėti kaip su ta spalva atrodo ir oda, ar neįgauna nesveiko atspalvio, netamsėja paakiai ir tt. Žodžiu turi būti harmonija su visuma ne vien akys šviesti kaip prožektoriai.

teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau nebe pamenu kas, bet irgi buvo toks sumažinto kontrasto įspūdis pagal foto... ne tik nuotraukuose visi šaltesni atrodo, tiesiog pilkesni gal g.gif , nes žiemos irgi kartais vasariškai gali atrodyti.
Aš tai jai nebūčiau gyvai pamačius Erszebeth niekada nebūčiau priėjus prie tokios išvados blush2.gif , ji man nuotraukuose visai nepanaši į savo spalvas gyvai... tai apie kitus irgi todėl visada pabrėžiu, kad buriu iš kavos tirščių tuos tipus biggrin.gif

Pati visai esu pasimetus unsure.gif kuo toliau, tuo ryškesnes spalvas bandau, ir rezultatas nuo to tik geresnis...
Atsakyti

Mano nuomone linksta prie light spring 4u.gif Taip galvoju del to kad: jusu akys skaidrios ir vaiskios, mano akimis lyg ir silto atspalvio, o tai pavasariams budinga; jusu oda graziau, skaisciau atrodo su siltais atspalviais negu su saltais; Jusu kontrastingumas nedidelis, todel svelnios sviesios spalvos ziurisi graziau uz ryskesnes tamsias (P.S. Del pastarojo punkto manau kad tai gali itakoti uzdengti plaukai. Jeigu nuotraukose butu pavyzdziui dar ir tamsus plaukai, ispudis galimai keistusi. Taciau jeigu jus esate/norite buti blondine, tuomet niekas nesikeicia.)
drinks_cheers.gif
[/quote]
Aciu 4u.gif
Atsakyti
nežinau ar tikrai turi tokia spalva tikroms vasaroms tikti, bet kažkaip aš su ja šiaip sau...
A handful of the seasons have some sort of mint. True Summer's is not a pure, saturated mint that's close to aqua. Instead it's a delicate and slightly hazy mint. It's lovely with a delicate fuchsia lip.

If this feels all wrong to you, perhaps vivid mint is beter? You might be a Winter.

jei ji man per blausi, sako gal esu žiema... einu į true winter... ieškau geltonos žieminės... randu... su ja atrodu irgi ne kaip
Be careful applying this one. I'm not talking about a golden yellow, or a pastel yellow, or a yellow-orange. True Winter's few yellows don't show a bit of brown or orange or grey. They're the pure, clear complements of TW's vivid sapphire blues.

If you need a more moderated yellow that's still vivid, try Dark Winter.
Na dark winter net nebandau cool.gif
bandau bright winter, irgi ne kas...
bandau bright spring... na čia viena iš man labai tinkančių spalvų... dar bandžiau soft summer ir light summer... tiko light summer variantas
user posted image
great color lyg ir light summer nekliuvo... tik nesuprantu kas ten per pirma spalva???
bet true irgi nekliūna, tik mėlyna netinka visgi doh.gif
Papildyta:
Va... visada sakiau kad mano spalvos yra išblukusios bright winter spalvos... radau va tokį paveikslėlį... jame jos įvardintos kaip light summer g.gif
user posted image
Atsakyti
sezonų ratas pagal matyt tinkamiausias spalvas:
user posted image
Atsakyti
...ir širdžiai pasidžiaugti light summer spalvyčių:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti