QUOTE(bytte @ 2013 06 18, 12:43)
stipriosios 3 spalvos
Is vasaru bloko imciau:
light - pirma ir trecia
true - trecia
soft - pirma ir antra
Isvada? Esu light summer ir soft summer misinys su cool summer itaka.
QUOTE(pear @ 2013 06 21, 12:17)
o tai tas elementas pas rusus, vadinamas - priroda, tai čia kaip cool summer potipis?
Taip toks potipis, atitinka kaip suprantu vidutinio kontrastingumo lygi true pagal BFAS.
Toliau sekanciai
ogon - vivid
voda - contrasting
vozduch - light
atrodo taip...
Bet kiek jus prisimenu tai sviesi oda kontraste su labai tamsiais plaukais, tikrai buciau linkusi galvoti apie ogon arba voda... keista
Bet ziuriu pas juos graziausiai aprasytos vasaros, jau taip pateikta kad cia vos ne visu siekiamybe turetu buti vasarom, va , visos manekenes vasaros ir taip toliau... Manau jie bus is tos kategorijos konsultantu kur visiems sako kad pas mus dominuoja vien vasaros, o vos vienas kitas kitoks.
http://shopion.ru/no...tsvetotip-leto/
Apie pavasarius isvis parase kad pats reciausias tipas, ju yra Airijoj, Anglijoj ir dar Australijoj.
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 21, 16:32)
as irgi just for fun uzisregstravau, bet toliau jokiu lsk is to psl negavau.
Ai bet po registraciujos pagalvojau, reiks njotrauka siusti. neaisku kur po to snukelis gali nukeliauti
dar pakabins tam savo psl, kokioj rubrikoj
As irgi is pradziu uzsiregistravau o dabar kai perskaiciau kad ir aina ir pear nustate kaip vasaras tai kazkaip ir entuziazmas pribleso, nezinau ar besiust.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 22, 19:12)
Tuo pačiu norėčiau paklausti, ar ta pirmoji oranžinė (gėlėta) pavasario, ar labiau rudens?
Rudens.
As tai taip ziuriu, pavasario oranzine - tai sviezios mazos morkytes is darzo. Rudens oranzine - keptuvej apkeptos morkos, paskrudusios.
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 22, 20:58)
nusipirkau bliuskę geltonos spalvos (aš vasara kol neįrodyta kitaip) mano pilkai melsvos akys kaip šviečia su ta geltona
taip pat šviečia tik su tam tikro atspalvio mėlyna.
Galimai del to kad geltona isryskina melyna ir atvirksciai.
Ale ir man siemet geltona vasara, visko taip noriu geltono, pradedant nagu laku, baigiant rankine ir basutemis.
QUOTE(aina1979 @ 2013 06 23, 11:49)
Papildziau savo pries tai demonstruota fotosesija
Gal kam kils kokiu minciu ir nuomoniu apie tai visgi ar silta ar salta
Nes vis dar esu dvejonese
Mano nuomone linksta prie light spring
Taip galvoju del to kad: jusu akys skaidrios ir vaiskios, mano akimis lyg ir silto atspalvio, o tai pavasariams budinga; jusu oda graziau, skaisciau atrodo su siltais atspalviais negu su saltais; Jusu kontrastingumas nedidelis, todel svelnios sviesios spalvos ziurisi graziau uz ryskesnes tamsias (P.S. Del pastarojo punkto manau kad tai gali itakoti uzdengti plaukai. Jeigu nuotraukose butu pavyzdziui dar ir tamsus plaukai, ispudis galimai keistusi. Taciau jeigu jus esate/norite buti blondine, tuomet niekas nesikeicia.)
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 23, 21:55)
Tos pilkintos žalios išryškina veido defektus, jis net dėmėtas kartais atrodo, o šiltos spalvos išlygina.