Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

as irgi just for fun uzisregstravau, bet toliau jokiu lsk is to psl negavau.
Ai bet po registraciujos pagalvojau, reiks njotrauka siusti. neaisku kur po to snukelis gali nukeliauti g.gif dar pakabins tam savo psl, kokioj rubrikoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 21, 17:32)
as irgi just for fun uzisregstravau, bet toliau jokiu lsk is to psl negavau.
Ai bet po registraciujos pagalvojau, reiks njotrauka siusti. neaisku kur po to snukelis gali nukeliauti  g.gif   dar pakabins tam savo psl, kokioj rubrikoj  g.gif

as ta laiska su 3 nuorodymu gavau i spam'us, tai bandykit pasitikrint 4u.gif Man nustate kad esu light summer smile.gif O sitame forume merginos nustate spring'a.Tai esu pasimetusi... ? g.gif Vasaros spalvos tokios kaip mauve ir daug violetiniu bei ruzavu man netinka.Pavasario spalvos tokios kaip oranzine, raudona ir geltona irgi kazkaip...nebsuprantu i kuri sezona benusiplakt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 22 birželio 2013 - 11:27
QUOTE(aina1979 @ 2013 06 22, 11:24)
as ta laiska su 3 nuorodymu gavau i spam'us, tai bandykit pasitikrint 4u.gif Man nustate kad esu light summer smile.gif O sitame forume merginos nustate spring'a.Tai esu pasimetusi... ? g.gif Vasaros spalvos tokios kaip mauve ir daug violetiniu bei ruzavu man netinka.Pavasario spalvos tokios kaip oranzine, raudona ir geltona irgi kazkaip...nebsuprantu i kuri sezona benusiplakt doh.gif

O kiek patikimas to puslapio nustatinėjimas? Kodėl jo ekspertais galima pasitikėti labiau, nei SM eksperčių "kolegija"? Kelių nuotraukų jie prašo, kokias sąlygas nuotraukoms kelia? Man atrodo, kad čia mes nagrinėjame daugiau to paties žmogaus nuotraukų, padiskutuojame ir apie apšvietimo įtaką, ir apie fotoaparato nustatymus - labai abejoju, kad to puslapio "stilistai", gaunantys kalnus prašymų ir nagrinėjantys konvejeriu, įsigilina labiau.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 22, 14:16)
O kiek patikimas to puslapio nustatinėjimas? Kodėl jo ekspertais galima pasitikėti labiau, nei SM eksperčių "kolegija"? Kelių nuotraukų jie prašo, kokias sąlygas nuotraukoms kelia? Man atrodo, kad čia mes nagrinėjame daugiau to paties žmogaus nuotraukų, padiskutuojame ir apie apšvietimo įtaką, ir apie fotoaparato nustatymus - labai abejoju, kad to puslapio "stilistai", gaunantys kalnus prašymų ir nagrinėjantys konvejeriu, įsigilina labiau.

As tai visiskai neabejoju musu merginu kompetencija. mirksiukas.gif Tik va karts nuo kartu susibalamutinu. doh.gif Todel vis ir ilendu i tarpeli ko nors vel paklaust, nes vis kas nors mane apipila abejonemis su tom vasarom ir pavasariais doh.gif biggrin.gif
O ten praso visokiu foto: pilnu planu veidas su kaklu ir pridengtais plaukais.Jei turi taiideti reiktu ir su spalvotom medzigom(o as ju sukaipiau per laika laaabai daug lotuliukas.gif ),apsvietimo nori kad butu naturalus, veidas be makiazo...
O apie konvejerio mechanizma as irgi pagalvojau...nu bet ir vel esu abejonese ir dvejojimuose doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 06 22, 13:43)
As tai visiskai neabejoju musu merginu kompetencija. mirksiukas.gif Tik va karts nuo kartu susibalamutinu. doh.gif Todel vis ir ilendu i tarpeli ko nors vel paklaust, nes vis kas nors mane apipila abejonemis su tom vasarom ir pavasariais doh.gif  biggrin.gif
O ten praso visokiu foto: pilnu planu veidas su kaklu ir pridengtais plaukais.Jei turi taiideti reiktu ir su spalvotom medzigom(o as ju sukaipiau per laika laaabai daug lotuliukas.gif ),apsvietimo nori kad butu naturalus, veidas be makiazo...
O apie konvejerio mechanizma as irgi pagalvojau...nu bet ir vel esu abejonese ir dvejojimuose doh.gif  ax.gif

Kadangi mano tipo paieškos truko labai ilgai (ar ne dvejus metus?), tai galiu pasakyti, kad ateina tas momentas, kai abejonių nebelieka - ir tai, ko gero, reiškia, kad tipas nustatytas teisingai. O jeigu yra maždaug taip: "pagal viską esu soft summer, bet kažkodėl visai neblogai tinka chaki, nors turėtų netikti", arba "lyg ir vasara, bet murzina rožinė veidą padaro ligotu", arba "kodėl man tinka ir ryškesnės spalvos, o gal taip tik atrodo?" - reiškia, kad reikia ieškoti toliau. Išimčių šiaip sau nebūna. Po to, kai "atsiveria akys", imi suprasti, dėl ko galėjai save laikyti tais kitais tipais. Mano atveju pagrindinis sunkumas buvo nustatyti, šiltas ar šaltas tipas. Iš pirmo žvilgsnio, oda neįdegusi, sunkiai įdeganti - vadinasi, šalta. Nė velnio! Ir pats įdegis būna arba į auksinį, oranžinį, arba į kakavos atspalvį. Kai galiausiai bytte pasakė, kad esu warm spring, buvo šokas, nes šitas potipis ne šiaip sau šiltas, o kraštutinio šiltumo - vadinasi, blaškymosi tarp šilto ir šalto lyg ir negalėjo būti. Tačiau buvo - dėl neįdegusios odos, dėl mėlynų akių ir dėl plaukų, reaguojančių į apšvietimą ir, ypač žiemą, atrodančių nuotraukose gana pilkai, nors realiai tokie neatrodo. Bet dabar, ką besimatuočiau iš warm spring paletės, viskas maloniai nustebina. Spintoje daugėja geltonų ir oranžinių spalvų, kurias buvau visiškai nurašiusi kaip ne savo (ir vasarai jos jokiu būdu netiktų). Tačiau, kad tinka, pastebiu ir pati, ir aplinkiniai.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 22, 19:15)
Kadangi mano tipo paieškos truko labai ilgai (ar ne dvejus metus?), tai galiu pasakyti, kad ateina tas momentas, kai abejonių nebelieka - ir tai, ko gero, reiškia, kad tipas nustatytas teisingai. O jeigu yra maždaug taip: "pagal viską esu soft summer, bet kažkodėl visai neblogai tinka chaki, nors turėtų netikti", arba "lyg ir vasara, bet murzina rožinė veidą padaro ligotu", arba "kodėl man tinka ir ryškesnės spalvos, o gal taip tik atrodo?" - reiškia, kad reikia ieškoti toliau. Išimčių šiaip sau nebūna. Po to, kai "atsiveria akys", imi suprasti, dėl ko galėjai save laikyti tais kitais tipais. Mano atveju pagrindinis sunkumas buvo nustatyti, šiltas ar šaltas tipas. Iš pirmo žvilgsnio, oda neįdegusi, sunkiai įdeganti - vadinasi, šalta. Nė velnio! Ir pats įdegis būna arba į auksinį, oranžinį, arba į kakavos atspalvį. Kai galiausiai bytte pasakė, kad esu warm spring, buvo šokas, nes šitas potipis ne šiaip sau šiltas, o kraštutinio šiltumo - vadinasi, blaškymosi tarp šilto ir šalto lyg ir negalėjo būti. Tačiau buvo - dėl neįdegusios odos, dėl mėlynų akių ir dėl plaukų, reaguojančių į apšvietimą ir, ypač žiemą, atrodančių nuotraukose gana pilkai, nors realiai tokie neatrodo. Bet dabar, ką besimatuočiau iš warm spring paletės, viskas maloniai nustebina. Spintoje daugėja geltonų ir oranžinių spalvų, kurias buvau visiškai nurašiusi kaip ne savo (ir vasarai jos jokiu būdu netiktų). Tačiau, kad tinka, pastebiu ir pati, ir aplinkiniai.

Va va visiska tiesa.Man bytte taip pat sake, kad esu true spring.Po pamastymu pradejom galvot apie toned light spring.Osinkoj nusprendem kad lygtai light spring, bet buvo dvejoniu ir del light summer. doh.gif Tai se kad nori biggrin.gif As bent jau noreciau galutinai suprasti silta ar salta, o tada jau butu viskas aisku thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 22 birželio 2013 - 18:45
as rimtai neziuriu i tuos nustatinejimus. itariu, kad tipa nustatineja kokia programele g.gif negi sedi zmogus ir atsakineja i tukstancius nemokamu el lsk g.gif
Atsakyti
Reikėtų su "testinėm spalvom" pabandyti - kas gražiau, pvz. camel ar kakava mirksiukas.gif

Aš dabar keliu palyginimui. Nesu garantuota, ar tos melsvos ir pilkos turi labai bjauroti spring tipą, juolab, kai jo akys melsvai pilkos. Bet esu garantuota, kad summer tipą tos oranžinės subjaurotų neatpažįstamai. Tuo pačiu norėčiau paklausti, ar ta pirmoji oranžinė (gėlėta) pavasario, ar labiau rudens?

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
jei žiūrint uždengus rūbus tai viršutinėje eilėje akių baltymai baltesni, apačioje pilkšvesni tokie rolleyes.gif
tas juodas su smulkesniu man labai kaip rūbas nepatinka, tai kai žiūriu neuždengus tai subjektyvi darausi lotuliukas.gif

nusipirkau bliuskę geltonos spalvos (aš vasara kol neįrodyta kitaip) mano pilkai melsvos akys kaip šviečia su ta geltona bigsmile.gif taip pat šviečia tik su tam tikro atspalvio mėlyna. Geltona, nors ir link citrininės, neturėtų būti tarp vasaros "best of the best" spalvų g.gif
tai viso antras geltonas rūbas, kurį kada esu turėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 22 birželio 2013 - 21:03
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 22, 20:58)
jei žiūrint uždengus rūbus tai viršutinėje eilėje akių baltymai baltesni, apačioje pilkšvesni tokie rolleyes.gif
tas juodas su smulkesniu man labai kaip rūbas nepatinka, tai kai žiūriu neuždengus tai subjektyvi darausi lotuliukas.gif
nusipirkau bliuskę geltonos spalvos (aš vasara kol neįrodyta kitaip) mano pilkai melsvos akys kaip šviečia su ta geltona bigsmile.gif taip pat šviečia tik su tam tikro atspalvio mėlyna. Geltona, nors ir link citrininės, neturėtų būti tarp vasaros "best of the best" spalvų g.gif
tai viso antras geltonas rūbas, kurį kada esu turėjus

Vasara turi tokią gelsvą, panašią į nušviesintą citrininę, pvz. čia - soft summer.

Uždengus rūbus, pagal viską, baltymai turėtų visiškai vienodai šviesti. Tik rūbai turėtų sukurti vienokią ar kitokią optinę iliuziją. Bet eilinį kartą fotikas pagrybavęs, saviveiklą daro, pats spalvas, šviesumą/tamsumą pagal bendrą vaizdą pakoreguodamas... Nors tos korekcijos visai minimalios, bet vertinant spalvinius tipus labai nervina.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 22, 21:10)

Uždengus rūbus, pagal viską, baltymai turėtų visiškai vienodai šviesti. Tik rūbai turėtų sukurti vienokią ar kitokią optinę iliuziją.

nesutinku smile.gif ant, bet kurio daikto krenta spalvų atspindžiai nuo šalia esančių daiktų, ir nuotraukoje tai užfiksuojama.

Paėmus baltą vazą ir pastačius ant mėlynos staltiesės, ant jos apačios atsimuš mėlyna spalva, jei ant raudonos - raudona. Pastačius užtvarą, kad stebėtojas nematytų staltiesės, stebėtojas spalvos atspindį ant vazos vis tiek matys rolleyes.gif
kad ir čia, ant daiktų apačios raudona ir geltona spalva matosi, tas pats su veidu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 22, 22:02)
nesutinku smile.gif ant, bet kurio daikto krenta spalvų atspindžiai nuo šalia esančių daiktų, ir nuotraukoje tai užfiksuojama.

Paėmus baltą vazą ir pastačius ant mėlynos staltiesės, ant jos apačios atsimuš mėlyna spalva, jei ant raudonos - raudona. Pastačius užtvarą, kad stebėtojas nematytų staltiesės, stebėtojas spalvos atspindį ant vazos vis tiek matys rolleyes.gif
kad ir čia, ant daiktų apačios raudona ir geltona spalva matosi, tas pats su veidu

Atrodo logiška... Bet tokiu atveju reikia visiškai braukti lauk tuos spalvinio tipo nustatinėjimo būdus, kur aplink nuotrauką nutrinamas fonas ir užpeckiojamas skirtingomis spalvomis, lyginant, kaip jos tinka prie veido. Nes išeina, kad pagrindinį toną uždavė drabužis, kurį žmogus vilkėjo, kai fotografavosi... Arba aplink stovintys jo baldai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 22 birželio 2013 - 22:07