Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 11, 19:52)
Vyrui tada reikes dar ir birzoj papildomai stoveti.

bet delto sociaine nenukentes?
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2013 11 11, 20:12)
bet delto sociaine nenukentes?

Kaip tik padides smile.gif nes sumazes pajamos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 11, 20:20)
Kaip tik padides smile.gif nes sumazes pajamos.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Kaip yra su tuo įstatymu nuo birželio pirmos, kad kažkaip įsidarbinus mokama dar pusė pašalpos. Nelabai suprantu, kokius reikalavimus turi atitikti.
Kažin ar gaučiau papildomų pinigėlių jei soc. paramą gaunu beveik metus, įsidarbinu pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 12, 13:08)
Kaip yra su tuo įstatymu nuo birželio pirmos, kad kažkaip įsidarbinus mokama dar pusė pašalpos. Nelabai suprantu, kokius reikalavimus turi atitikti.
Kažin ar gaučiau papildomų pinigėlių jei soc. paramą gaunu beveik metus, įsidarbinu pirmą kartą  blush2.gif

Turit metus laiko prastoveti birzoj,tada jeigu isidarbinat,gaunat papildoma 50% pasalpa,o kiek laiko gaudinesit ja menesi,tris ar 6 menesius jau spres soc.centre.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 12, 12:26)
Turit metus laiko prastoveti birzoj,tada jeigu isidarbinat,gaunat papildoma 50% pasalpa,o kiek laiko gaudinesit ja menesi,tris ar 6 menesius jau spres soc.centre.

O jei buvau išsibraukusi iš biržos ir vėl įstojau, tai įdomu kaip skaičiuos. Pavyždziui elektorniniuose valdžios vartuose man rodo nepertraukiamą bedarbio statusą.
Bet kažkaip atrodo kad man skaičiuos tik kaip pusmetį biržoj, nes stojau praėjusią vasarą, po to mėnesį ar du nestovėjau biržoj ir vėl esu registruota apie pusmetį
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 12, 13:32)
O jei buvau išsibraukusi iš biržos ir vėl įstojau, tai įdomu kaip skaičiuos. Pavyždziui elektorniniuose valdžios vartuose man rodo nepertraukiamą bedarbio statusą.
Bet kažkaip atrodo kad man skaičiuos tik kaip pusmetį biržoj, nes stojau praėjusią vasarą,  po to mėnesį ar du nestovėjau biržoj ir vėl esu registruota apie pusmetį

Neturi but pertrauku,be to jeigu esat ne viena,tai ir vyras turi stovet birzoj.
Atsakyti
Gal kas paaiškintų kuo skiriasi išeitinė pašalpa ir išeitinė kompensacija?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 11 12, 20:26)
Gal kas paaiškintų kuo skiriasi išeitinė pašalpa ir išeitinė kompensacija?
Ačiū

Iseitine ismoka mokama uz staza.
Kompensacija uz nepanaudotas atostogas ismokama uz nepanaudotas sukauptas atostogas.
Atsakyti
Man buvo išmokėta kompensacija atleidžiant abipusiu susitarimu ir kompensacija už nepanaudotas atostogas,ar ta kompensacija ne tas pats kas išeitinė pašalpa,ji vieno mėnesinio atlyginimo dydžio
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti