Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

O aš Kristynkai siulau pasiskambinti i Socialines apsaugos ir darbo ministerija,o ten tai tikrai pasakys ,kaip daryti reikia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 06 16, 19:31)
o nebutu paprasciau tiesiog atlikti pavedima internetu, nurodant, kad grazinate permoka? zinoma, pries tai susitarus su soc.darbuotoja, kuri turetu nurodyti, i kokia saskaita pinigus turite grazinti

nieko cia baisaus nera, pasiimkit pinigus su savim ir atiduosit kiek reikia. turi israsyti kasos kvita , kad prieme , kitaip aisku nepalikit.
siaip man buvo permokeje, kazkaip patys apsiskaiciavo, tai ir liepe atnest. nunesiau israse kvita ir viskas o.k. jokiu problemu, juk nebe akmens amzius, jokiu kriminalu cia nera.
Atsakyti
Uzejau siandien i miesto savaivaldybes socialines. sake kai gausiu pervesti i saskaita.
uzrase visus rekvizitus, ka rasyti.
pries pervedant paskambyti.
nereiks vykti iki kaimumo biggrin.gif
Atsakyti
Buvau šiandien soc.skyriuje,sužinojau naujieną,bet aišku ten man visko nepaaiškino,gal jūs padėsit blush2.gif
1.Esu neakivaizdinio skyriaus studentė,stoviu biržoje,nuo birželio 1 mums nubraukė pašalpas (350lt) ir priskyrė prie tėvų iki 24 metų?
2.Tuomet jei taip,mamai nebelieka jokios galimybės kreiptis dėl jokios pašalpos,jei gauna minimumą į rankas? tėvai išsituokę
3. Ir trečias klausimas blush2.gif kaip dabar su soc.stipendiją? Ją mokėjo jei gauni arba turi teisę gauti pašalpą iki 24metų,tai kaip čia prasilenkia įstatymai du? Pašalpą mokės ,kai nebestudijuosiu,o soc.stipendija moka,kai studijuoji,bet gauni soc.pašalpą.

Ačiū kas nepatingės atsakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 06 17, 16:29)
Buvau šiandien soc.skyriuje,sužinojau naujieną,bet aišku ten man visko nepaaiškino,gal jūs padėsit  blush2.gif
1.Esu neakivaizdinio skyriaus studentė,stoviu biržoje,nuo birželio 1 mums nubraukė pašalpas (350lt) ir priskyrė prie tėvų iki 24 metų? 
2.Tuomet jei taip,mamai nebelieka jokios galimybės kreiptis dėl jokios pašalpos,jei gauna minimumą į rankas? tėvai išsituokę
3. Ir trečias klausimas  blush2.gif kaip dabar su soc.stipendiją? Ją mokėjo jei gauni arba turi teisę gauti pašalpą iki 24metų,tai kaip čia prasilenkia įstatymai du? Pašalpą mokės ,kai nebestudijuosiu,o soc.stipendija moka,kai studijuoji,bet gauni soc.pašalpą.

Ačiū kas nepatingės atsakyt  unsure.gif

1. Taip.
2. Taip.
3. Jums soc.stependija jau nebepriklausys,nes negaudinesit soc.pasalpos.
Atsakyti
Susitvarkiau visus galus siandien del socialines pasalpos tos doh.gif
pervedziau i ju pasakyta saskaita thumbup.gif
po pietu skambina kaimuko soc.. iskart klausimas "kada atvaziuosi" blink.gif
pasakiau, kad pavedima padariau i ju saskaita, rekvizitus gavau visus is miesto soc, darbuotoju.
tai ji "tai gerai tada"
tai galvoju, ko tu man iskart nesakiai, kad taip galima padaryti g.gif zino kad likus viena su vaiku (vyras uzsieni) kad esu nestuke, ir dar tolimas kelias iki kaimuko g.gif
bent zinau, kad turiu rankose kvita ir galiu buti rami smile.gif

Dekoju visoms uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 18 birželio 2013 - 19:33
sakykit,jai vyras stovi darbo birzoj gaus apie 500lt,as auginu vaikus,eisim tvarkytis socialines pasalpos,ar reiks uz ja atidirbti?aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2013 06 19, 21:20)
sakykit,jai vyras stovi darbo birzoj gaus apie 500lt,as auginu vaikus,eisim tvarkytis socialines pasalpos,ar reiks uz ja atidirbti?aciu is anksto 4u.gif

Vat as rytoj eisiu,pas mus tokia pati situacija,tik kad vyras negauna bedarbio ismokos ir galesiu jums parasyti.Vieni sako nereikes,kiti sako,kad jeigu vyras birzoj,tai gali duoti,tai nezinia kaip is tiesu.
Atsakyti

Šiaip nuo rajono priklauso.Pvz pas mus Raseiniu raj,atidirbinejam.Kitur sako nereikia. biggrin.gif
Atsakyti

Nereikia atidirbineti,cia Vilniuj.
Atsakyti
Ar tiesa kad panaikino lengvatas darzeliuose?
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 06 20, 22:22)
Ar tiesa kad panaikino lengvatas darzeliuose?

Kokias?
Atsakyti