Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

galbut zinot,kaip kompensuoja vaikams akinius? IR KOKIU DOKUMENTU REIKES?
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar neįgalumo pensija prisipliusuoja apskaičiuojant socialinę pašalpą?

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Mamukas30 @ 2013 10 07, 20:39)
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar neįgalumo pensija prisipliusuoja apskaičiuojant socialinę pašalpą?

Dėkui

taip, soc darbuotoja mato duomenu bazeje
Atsakyti
Sveiki,

Mane seniunija siunčia dirbti viešuosius darbus, bet ar tikrai man jie priklauso? Mano mamai nustatytas II grupes neigalumas, tai kaip suprantu esu atleidžiama nuo tokių darbu? Ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2013 10 09, 14:32)
Sveiki,

Mane seniunija siunčia dirbti viešuosius darbus, bet ar tikrai man jie priklauso? Mano mamai nustatytas II grupes neigalumas, tai kaip suprantu esu atleidžiama nuo tokių darbu? Ar teisingai supratau?

O prie ko cia jus ir mama? Nebent esat iforminusi slauga ar globa.
Atsakyti
uzsiregistravus DB ,kada galima kreiptis soc pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2013 10 09, 17:56)
uzsiregistravus DB ,kada galima kreiptis soc pasalpos?

Iskart,nebent buvot issiregistravusi savo noru ir dabar vel prisiregistravot,tai tada po 3-ju menesiu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 09, 18:02)
Iskart,nebent buvot issiregistravusi savo noru ir dabar vel prisiregistravot,tai tada po 3-ju menesiu.

Aciu.
isbrauke is DB be teises registruotis puse metu.bet jau praejo puse metu tai galvoju vel stot i DB.
Atsakyti
Ar teisingai supratau, kad norint gauti kompensacija, vienam seimos nariui turi gautis iki 525 lt?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 10 11, 19:15)
Ar teisingai supratau, kad norint gauti kompensacija, vienam seimos nariui turi gautis iki 525 lt?

Gali buti ir daugiau,tiesiog kuo didesnes pajamos tuo maziau kompensuos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 11, 20:06)
Gali buti ir daugiau,tiesiog kuo didesnes pajamos tuo maziau kompensuos.

O kokia max suma vienam nariui?
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2013 10 11, 20:07)
O kokia max suma vienam nariui?

Maximalios nezinau.
Atsakyti