Sveiki, norėjau pasiteirauti ar neįgalumo pensija prisipliusuoja apskaičiuojant socialinę pašalpą?
Dėkui
Dėkui
QUOTE(Mamukas30 @ 2013 10 07, 20:39)
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar neįgalumo pensija prisipliusuoja apskaičiuojant socialinę pašalpą?
Dėkui
Dėkui
taip, soc darbuotoja mato duomenu bazeje
Sveiki,
Mane seniunija siunčia dirbti viešuosius darbus, bet ar tikrai man jie priklauso? Mano mamai nustatytas II grupes neigalumas, tai kaip suprantu esu atleidžiama nuo tokių darbu? Ar teisingai supratau?
Mane seniunija siunčia dirbti viešuosius darbus, bet ar tikrai man jie priklauso? Mano mamai nustatytas II grupes neigalumas, tai kaip suprantu esu atleidžiama nuo tokių darbu? Ar teisingai supratau?
QUOTE(bagyra9 @ 2013 10 09, 14:32)
Sveiki,
O prie ko cia jus ir mama? Nebent esat iforminusi slauga ar globa.
QUOTE(lod @ 2013 10 09, 17:56)
uzsiregistravus DB ,kada galima kreiptis soc pasalpos?
Iskart,nebent buvot issiregistravusi savo noru ir dabar vel prisiregistravot,tai tada po 3-ju menesiu.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 09, 18:02)
Iskart,nebent buvot issiregistravusi savo noru ir dabar vel prisiregistravot,tai tada po 3-ju menesiu.
Aciu.
isbrauke is DB be teises registruotis puse metu.bet jau praejo puse metu tai galvoju vel stot i DB.
Ar teisingai supratau, kad norint gauti kompensacija, vienam seimos nariui turi gautis iki 525 lt?
QUOTE(Bonpari @ 2013 10 11, 19:15)
Ar teisingai supratau, kad norint gauti kompensacija, vienam seimos nariui turi gautis iki 525 lt?
Gali buti ir daugiau,tiesiog kuo didesnes pajamos tuo maziau kompensuos.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 11, 20:06)
Gali buti ir daugiau,tiesiog kuo didesnes pajamos tuo maziau kompensuos.
O kokia max suma vienam nariui?
QUOTE(Bonpari @ 2013 10 11, 20:07)
O kokia max suma vienam nariui?
Maximalios nezinau.