Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

Turiu tokia situacija, ka daryti?
gaudavome soc pasalpa, vyras ja tvarkydavo ir maniau kad geguze jau buvo mums paskutine uz balandi.
Vyras insidarbino geguzes pradzioj.
Jis man pranesa si menesi, kad reikejo pranesti soc darbuotojai kad jis insidarbino ir gaus normale alga (soc turetu nepriklausyti uz geguze, nes vyro didele alga)

tai dar kita savaite turetu pravesti soc pasalpa, tai kaip man grazinti tuos pinigelius soc darbuotojai, nuimti pinigelius ir nunesti i ten kur tvarkausi/priduodu dokumentus ? g.gif ar padarys koki grazinima, kokius gal dokumentus grazinimo uzpildyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 14 birželio 2013 - 21:09
Skubiai praneškit, nes nutrauks nuo 06 mėn., už gegužę dar gausit.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 14, 22:07)
Turiu tokia situacija, ka daryti?
gaudavome soc pasalpa, vyras ja tvarkydavo ir maniau kad geguze jau buvo mums paskutine uz balandi.
Vyras insidarbino geguzes pradzioj.
Jis man pranesa si menesi, kad reikejo pranesti soc darbuotojai kad jis insidarbino ir gaus normale alga (soc turetu nepriklausyti uz geguze, nes vyro didele alga)

tai dar kita savaite turetu pravesti soc pasalpa, tai kaip man grazinti tuos pinigelius soc darbuotojai, nuimti pinigelius ir nunesti i ten kur tvarkausi/priduodu dokumentus ? g.gif ar padarys koki grazinima, kokius gal dokumentus grazinimo uzpildyti g.gif

Eikit pas soc.darbuotoja,reikes grazinima daryti.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2013 06 14, 23:44)
Skubiai praneškit, nes nutrauks nuo 06 mėn., už gegužę dar gausit.

jau nera ka pranesti. uz geguze gausiu, bet mums jau nepriklauso uz geguze, nes vyras gavo alga uz geguze normale.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 15, 10:01)
Eikit pas soc.darbuotoja,reikes grazinima daryti.

o pinigelius vestis kartu ? nes as mieste gyvenu o soc tvarko kaimuki, tad man vazineti pirmyn atgal brangu gaunasi
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 15, 16:13)
jau nera ka pranesti. uz geguze gausiu, bet mums jau nepriklauso uz geguze, nes vyras gavo alga uz geguze normale.
o pinigelius vestis kartu ? nes as mieste gyvenu o soc tvarko kaimuki, tad man vazineti pirmyn atgal brangu gaunasi

Nenuiminekit pinigus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 15, 22:17)
Nenuiminekit pinigus.

susisiekiau seip ne taip su kaimuko soc darbuotoja, ji sake atsivesti pinigus kartu su savimi g.gif
tai juos vestis ar ne? bijau kad soc darbuotoja ju sau nepasisavintu (nes jos pas mus neaiskios tokios)
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 16, 14:24)
susisiekiau seip ne taip su kaimuko soc darbuotoja, ji sake atsivesti pinigus kartu su savimi  g.gif 
tai juos vestis ar ne? bijau kad soc darbuotoja ju sau nepasisavintu (nes jos pas mus neaiskios tokios)

As nesivesciau ,nebent kartu jus nueitumet pas kasininke{o tokia turi but} ir kazkoki perdavima padarytumet ,o paskui pasirasai kad grazini pinigus pasirasot ant lapelio ji pasilieka orginala ,Tau kopija ,viskas po parasu mirksiukas.gif
Taip n a u ra neduok pinigu maza kas ,visokiu gi yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ministre @ 2013 06 16, 19:38)
As nesivesciau ,nebent kartu jus nueitumet pas kasininke{o tokia turi but} ir kazkoki perdavima padarytumet ,o paskui pasirasai kad grazini pinigus pasirasot ant lapelio ji pasilieka orginala ,Tau kopija ,viskas po parasu mirksiukas.gif
Taip n a u ra neduok pinigu maza kas ,visokiu gi yra 4u.gif

tam kaimuki jokiu kasu nera. dirba viena soc darbuotoja (seniune, zemetvarkininkas) kuri priiima dokumentus su soc pasalpomis ir kitokias.
Sakau gal pirma pries vykstant reiktu uzeiti i miesto seniunija, kur patvirtina soc, ir cia pasikonsultuoti, tada zinociau kaip elgtis paskui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 16 birželio 2013 - 18:46
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 16, 19:46)
tam kaimuki jokiu kasu nera. dirba viena soc darbuotoja (seniune, zemetvarkininkas) kuri priiima dokumentus su soc pasalpomis ir kitokias.
Sakau gal pirma pries vykstant reiktu uzeiti i miesto seniunija, kur patvirtina soc, ir cia pasikonsultuoti, tada zinociau kaip elgtis paskui g.gif

o nebutu paprasciau tiesiog atlikti pavedima internetu, nurodant, kad grazinate permoka? zinoma, pries tai susitarus su soc.darbuotoja, kuri turetu nurodyti, i kokia saskaita pinigus turite grazinti
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 06 16, 20:31)
o nebutu paprasciau tiesiog atlikti pavedima internetu, nurodant, kad grazinate permoka? zinoma, pries tai susitarus su soc.darbuotoja, kuri turetu nurodyti, i kokia saskaita pinigus turite grazinti

Man tai butu zymiai patogiau. Bet soc darbuotoja sake atvesti tuos pinigelius iki jos.
tai cia vieni sako neimti, tai dar nebezinau ka ir bedaryti g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kuri zinot jai padaviau vyra i teisma del vaiku islaikimo kovo men o teismas baiges birzeli tai kada as galiu kreiptis i vaiku islaiko fonda kad man nemoka pinigu?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 16, 20:43)
Man tai butu zymiai patogiau. Bet soc darbuotoja sake atvesti tuos pinigelius iki jos.
tai cia vieni sako neimti, tai dar nebezinau ka ir bedaryti g.gif

as tikslios tvarkos siuo atveju nezinau, bet tikriausiai daryciau taip - nusiimciau pinigus, jei jau juos reikia tureti realiai rankose, o jei vistik ju neprireiks palikti, gryzusi i miesta vel inesciau i saskaita (bankomate tiesiog) ir padaryciau pavedima. Jei jau pinigus paliksite, bukite apdairi ir butinai paimkite koki nors kvita, pinigu priemimo orderi ar pan. (atsizvelgiu i tai, kad minejote, jog darbuotojos ten neatrodo patikimos, o ir siaip pacios ramybei, kad viskas bus tvarkoje)
Atsakyti