Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(MeGusta @ 2013 09 30, 20:13)
na stovejo bet ir tada nk negavo db gali stoti gruodi lyg sake tai ko tada gali tiketis?

Na ju pajamos turi nevirsiti 1050 lt,jeigu vyras tikrai gauna i rankas tik 900 lt,plius vaiko pinigai 52 lt,tai jienevirsija 1050,todel gali tvakitis soc.pasalpa.Gal tada virsijo pajamos,todel ir nepriklause.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 30, 20:18)
Na ju pajamos turi nevirsiti 1050 lt,jeigu vyras tikrai gauna i rankas tik 900 lt,plius vaiko pinigai 52 lt,tai jienevirsija 1050,todel gali tvakitis soc.pasalpa.Gal tada virsijo pajamos,todel ir nepriklause.

kokio laikotarpio ziures pajamas? ir visus metus neturi virsyti?
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 09 30, 20:35)
kokio laikotarpio ziures pajamas? ir visus metus neturi virsyti?

3-ju paskutiniu menesiu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 30, 20:39)
3-ju paskutiniu menesiu.

o vaiko pinigus i pajamas skaiciuoja?
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 09 30, 20:59)
o vaiko pinigus i pajamas skaiciuoja?

Taip.
Atsakyti
Sveiki noreciau suzinuoti jei as gaunu vaiko prieziuros 2 metai is sodros kreipiantis del kompensaciju sildimui ar man reikia kokia pazyma is sodros del mano pajamu ar jie matis duomenu bazeje ir jei musu seima mes 2 su vyru ir du vaikai noretumeme gaut ta kompensacija ar ir as ir vyras tures pildit prasyma ar gali vienas is musu pildit, registruoti tame bute visi 4 mes , dekoju is anksto uz atsakima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnisko... @ 2013 10 01, 12:15)
Sveiki noreciau suzinuoti jei as gaunu vaiko prieziuros 2 metai is sodros kreipiantis del kompensaciju sildimui ar man reikia kokia pazyma is sodros del mano pajamu ar jie matis duomenu bazeje ir jei musu seima mes 2 su vyru ir du vaikai noretumeme gaut ta kompensacija ar ir as ir vyras tures pildit prasyma ar gali vienas is musu pildit, registruoti tame bute visi 4 mes , dekoju is anksto uz atsakima  4u.gif

Iš Sodros matys ,ka gaunate.
Pildote,kuris nors vienas iš jusu.
Atsakyti
Gal galite paaiškinti, šeimo0je yra trys vaikai, vyras paareigūnas pensininkas, vienam šeimos nariui išeina maždaug 510lt. vaikai gauna nemokamą maitinimą, plius paskirti vaiko pinigai po 52lt kiekvienam vaikui. Kaip su kompensacija už šildymą?
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimeli ax.gif
Tiesiog trumpai, pasiskaičius čia esančius pasisakymus ar gerai supratau, kad, jeigu sakysim as pati stoviu darbo birzoje, o vyras šiuo metu nei birzoje stovi, nei legaliai dirba, tai ir predentuoti i jokias pasalpas ar kompensacijas negalim? unsure.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusita: 01 spalio 2013 - 12:03
QUOTE(saulytė7 @ 2013 10 01, 12:44)
Gal galite paaiškinti, šeimo0je yra trys vaikai, vyras paareigūnas pensininkas, vienam šeimos nariui išeina maždaug 510lt. vaikai gauna nemokamą maitinimą, plius paskirti vaiko pinigai po 52lt kiekvienam vaikui. Kaip su kompensacija už šildymą?

Galit eiti tvarkitis.
Papildyta:
QUOTE(indrusita @ 2013 10 01, 12:49)
Sveiki, turiu klausimeli ax.gif
Tiesiog trumpai, pasiskaičius čia esančius pasisakymus ar gerai supratau, kad, jeigu sakysim as pati stoviu darbo birzoje, o vyras šiuo metu nei birzoje stovi, nei legaliai dirba, tai ir predentuoti i jokias pasalpas ar kompensacijas negalim? unsure.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif

Jeigu yra vaikas iki 3-ju metu,tai galit.
Atsakyti
sveiki,
noriu jusu paklausti, pagal kokio laikotarpio pajamas bus skaiciuojama kompensacija sildymui, jei
rugsejo 14d. gime vaikutis ir nuo tos datos isejau i VPA - vadinasi pasikeite pajamu saltinis

1. kreipiausi rugsejo menesi, prasyma liepe pildyti tik rugsejo menesiui. pristaciau 3 paskutiniu men pajamas, bet dar reikes atnesti ir pazyma apie vyro atlyginima uz rugseji (jis puse menesio dirbo ir nuo 09.14 iki 10.15 bus tevystes atostogose). atlyginima uz puse rugsejo gaus tik spalio viduryje, taip pat ir ismoka uz tevystes atostogas.
taip pat spalio men bus ismoketa man uz puse men VPA.
tai pagal kokio laikotarpio pajamas mums skaiciuos kompensacija rugsejo menesiui?

2. toliau kreiptis del pratesimo reikia spalio menesi.
kokias pajamas tada ims? 3 paskutiniu menesiu ar kreipimosi menesio (t.y. spalio men pajamas)?

is ankto dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoda-lape: 01 spalio 2013 - 13:00
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 01, 13:30)
Jeigu yra vaikas iki 3-ju metu,tai galit.

Antram vaikiukui 3 metukai sueis gruodžio mėnesį, tai, jeigu kas pavyktų, tai gaučiau tik iki to laiko? Ar tuo atveju užtektų tik mano pažymos apie pajamos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusita: 01 spalio 2013 - 13:02