QUOTE(lod @ 2013 09 26, 15:37)
Ar tiesa,kad gaunant maziau nei 850lt negalima tvarkytis maisto produktams gauti bei nemokamo maitinimo vaikams mokykloje.Soc.skyriuje pasake,kad tai naujas istatymas nuo birzelio 1d.Tai jei dirbi puse etato,tai netenki teises i maisto produktus ir vaikai negaus mokykloje nemokamo maitinimo?
Kazka jus ne taip supratot,pajamos turi nevirsiti 525 lt/zmogui.
QUOTE(office @ 2013 09 26, 18:33)
jei mes tik rugsejo 23 d. susitvarkem iki galo dok. del mokinio krepselio pinigeliu, kada galime tiketis ju?
Spalio mėnesį.
Sveiki,ar gautume soc.pasalpa ir kompensacijas ,jei vyras isidarbintu ketvirti etato?Ar reikia dar papildomai ir birzoj buti registruotam?Arba kitip paklausiu-kiek maziausiai etato reikia isidarbinti uz minimuma,kad gautum soc.pasalpa ir kompensacijas.Iki iol mums iseidavo 249lt vienam zmogui ir mes jas gaudavom.Musu seima is keturiu zmoniu.
Aciu
Aciu
QUOTE(smala @ 2013 09 28, 21:28)
Sveiki,ar gautume soc.pasalpa ir kompensacijas ,jei vyras isidarbintu ketvirti etato?Ar reikia dar papildomai ir birzoj buti registruotam?Arba kitip paklausiu-kiek maziausiai etato reikia isidarbinti uz minimuma,kad gautum soc.pasalpa ir kompensacijas.Iki iol mums iseidavo 249lt vienam zmogui ir mes jas gaudavom.Musu seima is keturiu zmoniu.
Aciu
Aciu
Jeigu 0.25 etato isidarbins,tai reikia darpapildomai ir birzoj stoveti.
0.75 etato,kad nereiketu papildomai stoveti birzoj.
tai,kaip supratau-i kompensacijas galim pretenduot Aciu
Kilo keli klausimai dėl kompensacijų, gal kas galėtų padėti. Pirmas: ar kreipiantis dėl kompensacijos už šildymą, turi kreiptis ir kompensacijos už karštą, geriamą vandenį? Ar tiesiog pasirenki, kurios kompensacijos nori? Antras: bute esu deklaruota aš, suaugusi mano sesuo ir mano vaikas. Ar mes abi su seserimi turime eiti pildyti prašymo kompensacijai, ar užtenka vienos iš mūsų? Dėkoju
QUOTE(Voro_kojos @ 2013 09 29, 22:35)
Kilo keli klausimai dėl kompensacijų, gal kas galėtų padėti. Pirmas: ar kreipiantis dėl kompensacijos už šildymą, turi kreiptis ir kompensacijos už karštą, geriamą vandenį? Ar tiesiog pasirenki, kurios kompensacijos nori? Antras: bute esu deklaruota aš, suaugusi mano sesuo ir mano vaikas. Ar mes abi su seserimi turime eiti pildyti prašymo kompensacijai, ar užtenka vienos iš mūsų? Dėkoju
Del kompensaciju,tai zymit ir uz sildima ir uz karsta vandeni ir uz salta vandeni,jeigu karsta vandeni sildo baileris,tai zymit tik uz sildima ir salta vandeni.Jeigu jusu sesuo tam bute irgi registruota,tai reikes ir jums ir jai pidyt prasymus.
Laba diena, gal kuri galite paaiskinti pagal situacija ar priklauso kokia soc parama ar ne
paprase drauge paklausti nes pati kur beitu atsimusa kaip i siena
tai va mamyte turi 3metuku vaika pati bedarbe stovejo birzoj darbo negavo teise stoti i birza turi gruodzio menesi db jos pajamos gal tik 52lt uz vaika, ji susituokusi vyras ant popieriaus gauna 1100lt i rankas apie 900lt ar niekas tokiai seimai nepriklauso apart maisto daviniu?
tai va mamyte turi 3metuku vaika pati bedarbe stovejo birzoj darbo negavo teise stoti i birza turi gruodzio menesi db jos pajamos gal tik 52lt uz vaika, ji susituokusi vyras ant popieriaus gauna 1100lt i rankas apie 900lt ar niekas tokiai seimai nepriklauso apart maisto daviniu?
QUOTE(MeGusta @ 2013 09 30, 18:20)
Laba diena, gal kuri galite paaiskinti pagal situacija ar priklauso kokia soc parama ar ne
Nepriklauso,nes ji nestovi birzoj.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 30, 20:09)
Nepriklauso,nes ji nestovi birzoj.
na stovejo bet ir tada nk negavo db gali stoti gruodi lyg sake tai ko tada gali tiketis?