Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(September_Lady @ 2013 09 17, 09:34)
Sveikos, turiu klausimą: vyras 30m. studijuoja dieniniam magistre, dirba 0,25 etato, nori gauti kompensaciją už šildymą, nes pagal jo ir žmonos (dar yra dukrytė) pajamas išeitų visas tas reikalas, bet ten kas tvarko popierius sako, kad jis turi stoti į LDB (tipo jau virš 24m, nebegalioja dieninio studento privilegijos kompensacijoms). Bet kaip stotį į biržą ir pastoviai atsisakyti darbų, nes jis net neturės bedarbio statuso, ką jau kalbėti apie laiką vaikščioti kaskart į LDB?

Taip,turi stoveti birzoj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 17, 08:42)
Taip,turi stoveti birzoj.

o pateisinimui, kad kartais negali apsilankyti numatytu laiku, ar imti pasiūlytą darbą, gali būti kažkokia pažyma iš universiteto/darbovietės?
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 09 17, 09:44)
o pateisinimui, kad kartais negali apsilankyti numatytu laiku, ar imti pasiūlytą darbą, gali būti kažkokia pažyma iš universiteto/darbovietės?

Ne,bet ji ten nei purtis nei ka,apsilankis viena karta i 2 menesius ir viskas,mano vyras irgi stovejo birzoj,kai dirbo puse etato,tai ejo pas tarpininke viena karta i 2 menesius,budavo net ir viena karta i 3 men.
Atsakyti
Klausimas.
Jeigu seima augina 2 vaikus(nepilnamecius). Pajamos miminumams,kitas bedarbis ldb stovi. Kas jiem priklauso?kaip suprantu pasalpa gaus, o kas itakoja jos dydi? bei jei susitvarkys si menesi,kada gaus pirma ismoka?
As siuliau eiti ir klausti iskart socialinej,nelabai nusimanau.Aciu
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 09 17, 10:04)
Klausimas.
Jeigu seima augina 2 vaikus(nepilnamecius). Pajamos miminumams,kitas bedarbis ldb stovi. Kas jiem priklauso?kaip suprantu pasalpa gaus, o kas itakoja jos dydi? bei  jei susitvarkys si menesi,kada gaus pirma ismoka?
As siuliau eiti ir klausti iskart socialinej,nelabai nusimanau.Aciu

Dydis priklauso nuo pajamu.
Kito menesio gale gautu,jeigu susitvarkitu si menesi.
Atsakyti
priminkit, dėl kompensacijų galima kreiptis, kai pajamos vienam asmeniui neviršija 520, ar 350 (kaip ir dėl soc.išmokos)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 17, 10:22)
priminkit, dėl kompensacijų galima kreiptis, kai pajamos vienam asmeniui neviršija 520, ar 350 (kaip ir dėl soc.išmokos)?  g.gif

525 lt/zmogui,bet gali ir ta suma virsiti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 17, 11:25)
525 lt/zmogui,bet gali ir ta suma virsiti.

o kazkokios kompensasijos yra skiriamos kazkokios gyvenantiems nuosavame name? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 09 18, 11:55)
o kazkokios kompensasijos yra skiriamos kazkokios gyvenantiems nuosavame name?  g.gif

TAip.Kietam kurui isigyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena , turiu tokia situaciaja, gal kas galit isaiskint, buciau dekinga

esu vienisa mama auginu 6metu i mokykla jau einanty berniuka , pati stoviu darbo birzoj jau daugiau nei 6men siuo metu pajamu jokiu negaunu visiskai, elementai nepriteisti nes tetis geranoriskai kas menesi vaiko islaikymui duoda pingeliu, ar man ir vaikui priklauso bent kazkokios soc. pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(pukelis2009 @ 2013 09 18, 15:00)
laba diena , turiu tokia situaciaja, gal kas galit isaiskint, buciau dekinga

esu vienisa mama auginu 6metu i mokykla jau einanty berniuka , pati stoviu darbo birzoj jau daugiau nei 6men siuo metu pajamu jokiu negaunu visiskai, elementai nepriteisti nes tetis geranoriskai kas menesi vaiko islaikymui duoda pingeliu, ar man ir vaikui priklauso bent kazkokios soc. pasalpos?

Vaikui 52 lt iki 7 metu,jeigu negaunat ir vaikui soc.pasalpa,jums nepriklauso,nes nesat prisiteisiusi alimentu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 18, 16:09)
Vaikui 52 lt iki 7 metu,jeigu negaunat ir vaikui soc.pasalpa,jums nepriklauso,nes nesat prisiteisiusi alimentu.

o ar neitu vaikui sutvarkyti nemokamo maitinimo ir mok.krepselio reikmenim? aciu jums uz info labai 4u.gif
Atsakyti