Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(xernesta @ 2013 09 15, 16:05)
Sveikos  4u.gif Turiu klausimeli, kokia zmogui turi buti suma, kad gauti soc. pasalpa?  g.gif

350Lt
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 09 15, 17:06)

verysad.gif Dar klausimas ar priklausytu kazkokia pasalpa, mama gauna minimuma, tetis gauna isankstine kariska pensija 650 seimoje brolis 15m mokosi mokykloje ir sesuo 20m mokosi dieniniam skyriuje (mokamas mokslas) ar yra galimybe gauti tevams kazkokia pasalpa? Seimos nariu 4 pajamos 1432.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 09 15, 16:30)
verysad.gif  Dar klausimas ar priklausytu kazkokia pasalpa, mama gauna minimuma, tetis gauna isankstine kariska pensija 650 seimoje brolis 15m mokosi mokykloje ir sesuo 20m mokosi dieniniam skyriuje (mokamas mokslas) ar yra galimybe gauti tevams kazkokia pasalpa? Seimos nariu 4 pajamos 1432.

Kad gaut pasalpa 4 asmenu seimos pajamos turi nevirsiti 1400 lt.
Atsakyti
Sveikutes,prasau pagalbos,siandien buvau socialiniame pranesiau,kad pardaviau automobili uz 100lt,1992 metu nevaziuojanti,ir man pasake,kad man dabar pusei metu nubrauks socialine pasalpa,ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 09 16, 12:59)
Sveikutes,prasau pagalbos,siandien buvau socialiniame pranesiau,kad pardaviau automobili uz 100lt,1992 metu nevaziuojanti,ir man pasake,kad man dabar pusei metu nubrauks socialine pasalpa,ar gali taip buti?

O kada pardavet?
Atsakyti
Jus man dabar paaiskinkite,vasario men mano maziukui jau bus du,nieko is sodros nebegausiu. Norejau paklausti jei bus pajamos vieno vyro 1197 i rankas( 5 asm seima),as jokiu pajamu negausiu,bet skaitysiuos vaiko prieziuros atostogose iki tryju metu,o vaikas eis i darzeli,ar kokia pasalpa priklausys,ar as butinai turesiu gryzti i darba.Ar pasalpa jau nepriklauso jei vaikas jau eina i darzeli?
Tikiuosi aiskiai parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 16, 13:11)
O kada pardavet?

pardaviau rugsejo 12diena,o siandien pranesiau
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 09 16, 13:21)
pardaviau rugsejo 12diena,o siandien pranesiau

Tada negali nuimti,tiesiog turi perskaiciuoti pasalpa uz si menesi,nes gavot pajamu is parduotos masinos,praneset laiku,tad jie negali nuimti.Nebent tik pajamos virsija kartu su parduota masina.
Papildyta:
QUOTE(juskirena @ 2013 09 16, 13:17)
Jus man dabar paaiskinkite,vasario men mano maziukui jau bus du,nieko is sodros nebegausiu. Norejau paklausti jei bus pajamos vieno vyro 1197 i rankas( 5 asm seima),as jokiu pajamu negausiu,bet skaitysiuos vaiko prieziuros atostogose iki tryju metu,o vaikas eis i darzeli,ar kokia pasalpa priklausys,ar as butinai turesiu gryzti i darba.Ar pasalpa jau nepriklauso jei vaikas jau eina i darzeli?
Tikiuosi aiskiai parasiau g.gif

Is vasario menesio pajamu jums skaiciuos,jeigu nesigauna po 350 lt/zmogui,tai galesit eiti tvarkitis kovo menesi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 16, 13:25)
Tada negali nuimti,tiesiog turi perskaiciuoti pasalpa uz si menesi,nes gavot pajamu is parduotos masinos,praneset laiku,tad jie negali nuimti.Nebent tik pajamos virsija kartu su parduota masina.

ne nevirsija pajamos nes tik tas 100lt dasidejo ir menesio pajamos musu su vaikais 180lt,man pasake taip kad per pigiai pardaviau,todel nuims pasalpa,nezinau nei kur kreiptis,kad issiaiskinti viska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 09 16, 13:28)
ne nevirsija pajamos nes tik tas 100lt dasidejo ir menesio pajamos musu su vaikais 180lt,man pasake taip kad per pigiai pardaviau,todel nuims pasalpa,nezinau nei kur kreiptis,kad issiaiskinti viska verysad.gif

Reikajo pasakyti,kad uz kiek pirko uz tiek ir pardavet,koks ju reikalas.Eikit pas vyresnia kokia soc.darbuotoja,jeigu nuims.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 16, 13:31)
Reikajo pasakyti,kad uz kiek pirko uz tiek ir pardavet,koks ju reikalas.Eikit pas vyresnia kokia soc.darbuotoja,jeigu nuims.

skambinausi i Vilniu ir ta pati pasake,kad nuims pasalpa,nebent sako pasigailes savivaldybe...o kazin uz rugseji dar gausiu ar nebe?nes dabar dar tas zmogus kas nusipirko neuzregistravo automobilio ant savo vardo
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą: vyras 30m. studijuoja dieniniam magistre, dirba 0,25 etato, nori gauti kompensaciją už šildymą, nes pagal jo ir žmonos (dar yra dukrytė) pajamas išeitų visas tas reikalas, bet ten kas tvarko popierius sako, kad jis turi stoti į LDB (tipo jau virš 24m, nebegalioja dieninio studento privilegijos kompensacijoms). Bet kaip stotį į biržą ir pastoviai atsisakyti darbų, nes jis net neturės bedarbio statuso, ką jau kalbėti apie laiką vaikščioti kaskart į LDB?
Atsakyti