Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(senamiestizz @ 2013 09 03, 14:09)
ar kad gauti nemokama maitinima mokykloje ir mokyklini krepseli reikia buti prastovejus 3 men ar uztenka tik istoti i DB ir gali eiti rasyti prasyma?  pajamos pas mus nesiekia 525 vienam zm tik nzn ar reikia laukti 3 men?

Užtenka įstoti ir galima rašyti prašymą smile.gif
Atsakyti
Laba diena,turiu sena automobili,jei ji parduosiu uz 100lt,reikia socialiniam pranesti?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 09 10, 08:54)
Laba diena,turiu sena automobili,jei ji parduosiu uz 100lt,reikia socialiniam pranesti?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2013 09 03, 15:09)
ar kad gauti nemokama maitinima mokykloje ir mokyklini krepseli reikia buti prastovejus 3 men ar uztenka tik istoti i DB ir gali eiti rasyti prasyma?  pajamos pas mus nesiekia 525 vienam zm tik nzn ar reikia laukti 3 men?

Kad gauti nemokamą maitinimą, įstatyme nėra nustatyta sąlyga, kad asmuo turi būti registruotas teritorinėje darbo biržoje.
Atsakyti
tai jei noriu gauti nemokama maitinima, kokias pazymas turiu pristatyti? oficialiu pajamu jokiu negaunu, tik 52 lt uz vaika, tai ar reikia banko israso saskaitos ar nereikia?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 09 10, 08:54)

O mes nepranesem, nes man vyras sako jie viska patys mato g.gif tai ka dabar daryt g.gif (ten keli simtai buvo)
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 09 12, 20:38)
O mes nepranesem, nes man vyras sako jie viska patys mato  g.gif  tai ka dabar daryt  g.gif (ten keli simtai buvo)

Nuims pasalpa.
Jie matys,bet tik tada kai vel ateisit,o reikia pranesti kai parduodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 rugsėjo 2013 - 21:03
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 12, 22:02)
Nuims pasalpa.
Jie matys,bet tik tada kai vel ateisit,o reikia pranesti kai parduodi.

GAl nenuims iš karto? g.gif
Bent jau pas mus ,tai buna komisija ,ir turi eiti ir aiškintis,kodel pardavei,už kiek pardavei,arba kodel pirkai už kiek pirkai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 09 13, 08:48)
GAl nenuims iš karto? g.gif
Bent jau pas mus ,tai buna komisija ,ir turi eiti ir aiškintis,kodel pardavei,už kiek pardavei,arba kodel pirkai už kiek pirkai. biggrin.gif

Gali nuimti jums,bet vaikams palikti.
Mes kai pardavem masina irgi nieko nepranesiau,man reikejo ta menesi eiti pratesti,bet nupirkom kita,tai reikejo pristatyti pirkimo-pardavimo sutartys,uz kiek pardavem ir uz kiek nupirkom,kai pamate,kad uz kokia suma pardavem uz tokia ir nupirkom,neprisikabino,bet pasake,kad butinai reikia pranesti,jeigu parduodi.
Atsakyti
Tai už tai ir sakau ,matyt nuo soc.darbuotojos priklauso,ar nuo savivaldybes ,kaip bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kokios pasalpos priklausytu man su vaikeliu kai jokiu pajamu neturiu.Dirbus esu,bet turiu nepakankamai darbo stazo. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimeli, kokia zmogui turi buti suma, kad gauti soc. pasalpa? g.gif
Atsakyti