Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 08 31, 16:18)
Na galit pabandyti,parasykit paskui cia,ka atsake jums.

reiks bandyt, ziuresiu ka sakys...
o yra gal nors vienas temoje kas gauna sia papildoma pasalpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 rugpjūčio 2013 - 15:22
kas pasakys del viesu darbu atidirbimo, kaimskiriama pasalpa,
vyras dirba su verdlo liudijimu (12 dienu per men. ), zmona nedirba, abu reg darbo birzoje. ar reikes atidirbti ?
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2013 08 31, 17:43)
kas pasakys del viesu darbu atidirbimo, kaimskiriama pasalpa,
vyras dirba su verdlo liudijimu  (12 dienu per men. ), zmona nedirba, abu  reg darbo birzoje. ar reikes atidirbti ?

Aplamai ne visuose miestuos yra privaloma atidirbineti.
Del vyro negaliu nieko pasakyti,o jus turesite atidirbti,jei neturite vaiku iki 3 metu.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 09 01, 16:45)
Aplamai ne visuose miestuos yra privaloma atidirbineti.
Del vyro negaliu nieko pasakyti,o jus turesite atidirbti,jei neturite vaiku iki 3 metu.

Man nereikejo atidirbineti,nors vienai jau 5 metai,vyras stovejo tada birzoj,as namie su antraja.
Atsakyti
Laba,
skaiciau sioje temoje, kad vienos sake, jog pildant verslo liudijimo pajamu zurnala reikia irasyti prie islaidu mokescius sodrai, sveikatos draudimui, verslo liudijimui isigijimui, kitos sake, kad ne. Siandien paklausiau kaip vis tik yra, tai sake, kad vis tik reikia. Jie tada atsizvelgia kazkiek i tas islaidas. O vat kitos islaidos: internetas, kuras, ir visa kt., ju jau nedomina...

Tik vat dabar idomu, na surasai zurnale gautas pajamas, sitas patirtas islaidas, ir tada reikia minusuoti islaidas is pajamu? ar tiesiog po kiekvienu parasyti viso ir tiek, jos pacios paskaiciuos jau realias pajamas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selena*: 02 rugsėjo 2013 - 10:15
Sveiki,

Na, čia aš vėl kreipsiuos į Jolanciuk 4u.gif Mums iki rugsejo pirmosios buvo nutraukta pasalpa seimai. Rytoj sakiau nuvesiu vaiką į daržiuką ir pėdinsiu vėl prašymus rašyti dėl pasalpu skyrimo. Dabar va iškilo toks klausimėlis.
Jei mes visi gaunam soc pašalpą(3 seimos nariai. 2 suauge, ir vienas vaikas) - -tai už daržely mokėti nereikia. Kaip supratau. Darželiui reikia kaip skaičiau pristatyti kažkokią pažymą, kad visa šeima yra soc.remtina. Tai ar aš galiu tos pažymos paprašyti rytoj seniūnijoj? Nes jie apie mėnesį laiko svarstys ar skirti pašalpą, bet turėtų tikrai paskirti, nes vyras nieko negauna, aš jau irgi nieko iš biržos nebegaunu. Manau tam nėra jokių kliūčių. ar aš būtinai turiu laukti to mėnesio, kad darželyje buhalterė pamatytų kad soc.remtini?

P.S. Žiūriu šiandien mintys labai padrikos mano, tikiuosi supratot ką norėjau paklausti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 09 02, 16:30)

Manau, kad reiks laukt, kol paskirs ir tik tada parašys pažymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 09 02, 15:30)
Sveiki,

Na, čia aš vėl kreipsiuos į Jolanciuk  4u.gif  Mums iki rugsejo pirmosios buvo nutraukta pasalpa seimai. Rytoj sakiau nuvesiu vaiką į daržiuką ir pėdinsiu vėl prašymus rašyti dėl pasalpu skyrimo. Dabar va iškilo toks klausimėlis.
Jei mes visi gaunam soc pašalpą(3 seimos nariai. 2 suauge, ir vienas vaikas) - -tai už daržely mokėti nereikia. Kaip supratau. Darželiui reikia kaip skaičiau pristatyti kažkokią pažymą, kad visa šeima yra soc.remtina. Tai ar aš galiu tos pažymos paprašyti rytoj seniūnijoj? Nes jie apie mėnesį laiko svarstys ar skirti pašalpą, bet turėtų tikrai paskirti, nes vyras nieko negauna, aš jau irgi nieko iš biržos nebegaunu. Manau tam nėra jokių kliūčių. ar aš būtinai turiu laukti to mėnesio, kad darželyje buhalterė pamatytų kad soc.remtini?

P.S. Žiūriu šiandien mintys labai padrikos mano, tikiuosi supratot ką norėjau paklausti. 4u.gif

Kiek pamenu skaiciau sioje temoje, tai reikes palaukti kol bus paskirta pasalpa ir tik tuomet jos pazyma gales pateikti jums smile.gif jei klystu, tegul pataiso
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 09 02, 16:30)
Sveiki,

Na, čia aš vėl kreipsiuos į Jolanciuk  4u.gif  Mums iki rugsejo pirmosios buvo nutraukta pasalpa seimai. Rytoj sakiau nuvesiu vaiką į daržiuką ir pėdinsiu vėl prašymus rašyti dėl pasalpu skyrimo. Dabar va iškilo toks klausimėlis.

Reikes laukti,kol pasalpa bus paskirta,o tik tada pazyma imti.
Atsakyti
sveiki, gal ne taip supratau, bet man paaiskino socialiniame , kad pasikeite soc pasalpos skyrimo tvarka, ji skaiciuojama tik uz praejusi menesi, tai taip iseitu, kad del rugsejo galiu pristatyti pazymas spalio menesi
ar as teisi?
o gal kas zino, ar pasikeite soc stipendiju skyrimo tvarka?
Atsakyti
ar kad gauti nemokama maitinima mokykloje ir mokyklini krepseli reikia buti prastovejus 3 men ar uztenka tik istoti i DB ir gali eiti rasyti prasyma? pajamos pas mus nesiekia 525 vienam zm tik nzn ar reikia laukti 3 men?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Jei trecio kurso studentas nuo siu mokslo metu tures moketi uz moksla dieniniame skyriuje, bet jis yra soc. remtinas ar butu kokia nuolaida toms imokoms uz moksla? Ten gaunasi labai dideli pinigai, ne vienas ir ne du tukstanciai verysad.gif
Atsakyti