QUOTE(ewacka @ 2013 08 27, 14:10)
gal kuri primintu ta formule, pagal kuria pasiskaiciuojam kokio dydzio pasalpa butu 1gyv asmeniui?
pasimete (kazkada Jolanciuk buvo parasiusi).
Papildyta:
Jau susiradau:
((seimos nariu skaicius * 350)- seimos pajamos)/ seimos nariu skaiciaus= suma pirmam asmeniui,tada nuo sumos 80% antram,nuo sumos 70% treciam ir t.t,tada sudedat 100%+80%+70%+.....=suma soc.pasalpos per menesi
tik dabar klausimas, reikes 3 men pristatyti pajamas, tai i sia formule 3 menesiu is statytis pajamas?
Vidurki 3-ju menesiu,jeigu pajamos nevienodos.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2013 08 27, 14:46)
Dar norejau paklausti, jei dirbta pagal VL, dabar einant tikriausiai reikes parodyti pajams uzdirbtas pagal VL. Tai reikes rodyti uz 3 men ar uz visa laikotarpi dirbta pagal VL? Ir tada jei viena menesi viena suma buvo gauta, kita kita, trecia visai 0, tai jie tas gautas sumas sudes ir issives pajamu vidurki uz 3 men ar kaip?
Reikia rodyti minimuma,nesvarbu,kad nieko neuzdirbot.
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2013 08 27, 15:29)
Sveikos, gal patars zinancios
:
praeita sildymo sezona gavau kompensacija uz sildyma/vandeni. Siais metais irgi planuoju tvarkytis dokumentus del kompensaciju. Tik iskilo toks klausimas: siuo metu nestoviu DB, isejau savo noru. Ar butini 3 menesiai registracijos DB, kad gauti kompensacijas? Jokiu pasalpu is socrupybos siuo metu negaunu.
Taip,galesit tvarkitis tik po 3-ju menesiu.
Papildyta:
QUOTE(DovileŠ @ 2013 08 28, 10:09)
sveikos, šiuose reikaluose aš žalia, todėl noriu paklausti. Aš esu studentė, gyvenu atskirai nuo tėvų, bet esu registruota pas juos. Įsidarbinau, per mėnesį dirbu 50 val., turiu žemės apie 3 ha, kuriems parašyta nuomos sutartis. Ar galiu prisiregistruoti, kur darbar gyvenu ir prašyti kažkokios socialinės paramos? Tame bute kur registruočiausi gyvena mano draugas.
Jei trukdo žemės, kaip galėčiau tai apeiti, gal yra panaudos sutartis, ar kaip?
Apšvieskite mane, dėkoju
)))
Studentai iki 24 metu priskiriami prie tevu,tad jeigu neturit savo seimos,jus esat priskirta prie tevu ir tik tevai gali tvarkitis pasalpas,jeigu zmogui nevirsija 350 lt.