Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 19, 09:46)
Soc.pasalpa prades moketi,kai susitvarkisit su VIF.Cia as kaip suprantu,vyras nemoka alimentu ir jus ji padavet anstoliams,kad galima butu gaudineti is VIF pinigelius?

Nu taip tai kol as nesusitvarkysiu su VIF tai as negausiu jokiu pajamu is valstybes?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 19, 09:56)
Nu taip tai kol as nesusitvarkysiu su VIF tai as negausiu jokiu pajamu is valstybes?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 19, 09:58)

tai dabar du men kol anstolius ieskot man nieko nesitiket?koke nesamone
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 19, 10:01)
tai dabar du men kol anstolius ieskot man nieko nesitiket?koke nesamone

Taip.
Atsakyti
Laba

Turiu klausimuka. Anksciau gaudavau socialine pasalpa. Nuo sio men pasake kad nepriklauso ji man, nes dideli elementai. Mano atlyginimas 500 i rankas elementai po 300lt vaikui. Du vaikiukai.
Gyvenu nuomuojamam bute. Ar su tokiom pajamom bent kompensacijos uz buta galiu tiketis? Ir ar uztenka notaro sutarties, kad buta nuomuojuos?
Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2013 07 20, 16:17)
Laba

Turiu klausimuka. Anksciau gaudavau socialine pasalpa. Nuo sio men pasake kad nepriklauso ji man, nes dideli elementai. Mano atlyginimas 500 i rankas elementai po 300lt vaikui. Du vaikiukai.
Gyvenu nuomuojamam bute. Ar su tokiom pajamom bent kompensacijos uz buta galiu  tiketis? Ir ar uztenka notaro sutarties, kad buta nuomuojuos?
Labai aciu.

Nuomos sutartis turi buti uzregistruota registre,tik tada galesite tvarkitis kompensacija.
Atsakyti
Laba diena turiu klausima del kompinsacijos sildimui jei bute busiu registruota tik as ir vaikai ar kompinsacija skaicios tik mums sildimui ar ir vyrui mes susituoke gyvenam kartu ar reikia buti registruotems tam bute visi nes galvojam kaip dabar dariti registruotis visems ar ne ir dar ar padideja mokesciai jei busim visi registruoti visi pvz siuksliu isvezimas ar laiptines valimas ? Busiu dekinga tam kas atsakis 4u.gif O gal tiesiog uzteks vienam prisiregistruoti bet skaicios kompinsacija visai seimai?
Atsakyti
QUOTE(solnisko... @ 2013 07 21, 15:43)
Laba diena turiu klausima del kompinsacijos sildimui jei bute busiu registruota tik as ir vaikai ar kompinsacija skaicios tik mums sildimui ar ir vyrui mes susituoke gyvenam kartu ar reikia buti registruotems tam bute visi nes galvojam kaip dabar dariti registruotis visems ar ne ir dar ar padideja mokesciai jei busim visi registruoti visi pvz siuksliu isvezimas ar laiptines valimas ? Busiu dekinga tam kas atsakis  4u.gif O gal tiesiog uzteks vienam prisiregistruoti bet skaicios kompinsacija visai seimai?

Ziuri registruotus asmenys,bet vyro pajamas taip pat ziures,nes esat seima.
Atsakyti
Aš gaudavau kompensaciją nuomojamam bute, neprašė jokios nuomos sutarties, tik pažymos, kad ten esu registruota.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 07 21, 16:02)
Aš gaudavau kompensaciją nuomojamam bute, neprašė jokios nuomos sutarties, tik pažymos, kad ten esu registruota.

Del to neprase,nes esat ten registruota.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 21, 14:51)
Ziuri registruotus asmenys,bet vyro pajamas taip pat ziures,nes esat seima.

Tai nesupratau skirs kompensacija tik registruotiems o pajamas skaicios visu taip? Tiesiog as skambinau I socialini tai jie sako nebutinai turi buti visi registruoti betgaus kompinsacija visa seima cia telefonu taip aiskino tai kaip dabar istikruju darit nes nelabai pasitikiu tai ka jie telefonu sako nes daznai buna neatitikimu
Atsakyti
kaip cia yra socialine tvarkytis galima tik tiems kurie stovi daugiau nei trys menesiai db,kurie nebuvo nutrauke registracijos darbo birzoje ?,cia visoj lietuvoj galioja seniunijose tas istatymas ar tik vilniuj tarkim.
Atsakyti