Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(uoga 3 @ 2013 07 17, 13:44)
Na taip  ir aš taip pat gaunu.Tik idomu,kada jus gaunate?
Nes pas mus pvz reikia atnešti saskaita,kad pirkome malkas,ir tik po to jie perveda pinigus.  O iš kur gauti tokia suma pinigu soc.remtinam žmogui jiems nerupi... doh.gif Gerai ,jei yra iš ko pasiskolinti ,o jei ne?  g.gif

Pas mus pagal kvadratus apsildomus skaiciavo ir pagal pajamas deklaruotu zmoniu,jokiu saskaitu,kad pirkomes nereikejo iskart nesti,apskaiciavo ir pervede.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 liepos 2013 - 12:50
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 17, 13:49)
Pas mus pagal kvadratus apsildomus skaiciavo ir pagal pajamas deklaruotu zmoniu,jokiu saskaitu,kad pirkomes nereikejo iskart nesti,apskaiciavo ir pervede.

Jums gerai.O pas mus ,ale ,kad apsaugoti asocialiu šeimu vaikus,kad tevai pinigus nepragertu ,taip padare,bet ,kaip visada nukenčia normalus žmones. verysad.gif
Gal žinote,kur galečiau pasiskambinti ,ar parašyti laiškiuka elektronini,tuo klausimu.
Nes nu totali nesamone gaunasi.
Kaip jie sako prašykite iš medienos pardaveju išankstiniu saskaitu,jie turi duoti.Bet jie NEDUODA.Nes sako ,kiek mes išduodame tu saskaitu paskui žmones pas mus nebesugryžta tu malku pirkti,perka iš kitur.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 07 17, 13:55)
Jums gerai.O pas mus ,ale ,kad apsaugoti asocialiu šeimu vaikus,kad tevai pinigus nepragertu ,taip padare,bet ,kaip visada nukenčia normalus žmones.  verysad.gif
Gal žinote,kur galečiau pasiskambinti ,ar parašyti laiškiuka elektronini,tuo klausimu.
Nes nu totali nesamone gaunasi.
Kaip jie sako prašykite iš medienos pardaveju išankstiniu saskaitu,jie turi duoti.Bet jie NEDUODA.Nes sako ,kiek mes išduodame tu saskaitu paskui žmones pas mus nebesugryžta tu malku pirkti,perka iš kitur.

Rasykit i savo soc.centra,tegul rasta atsiuncia,kur taip nurodyta,kad ispradziu turit pirkti,o tik paskui kompensuoja.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 17, 14:13)
Rasykit i savo soc.centra,tegul rasta atsiuncia,kur taip nurodyta,kad ispradziu turit pirkti,o tik paskui kompensuoja.

Parašiau ,žiuresim,ka atrašys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 07 17, 20:42)
Parašiau ,žiuresim,ka atrašys. smile.gif

as turiu soc. ministerijos darbuotojos numeriuka,labai maloni moteryte,visada viska isaiskina,jei neatrasis parasykite man atsiusiu,tikrai pades ji jums smile.gif
Atsakyti
Laba diena norejau paklausti del kompinsaciju sildimui mano pajamos 1550 vyro minimumas mes 4 asmenu seima jei pajamos pasikeite ar sildimo kompinsacijai skaicioja pajamas is menesio ?Ir jei mes birzelio menesio nusipirkom dali buto o kompinsacijai butent is to menesio skaiciotu pajamas tai negautume kompinsacijos nes gi pirkom buta is pinigu o tai skaitosi pajamos nesvarbu jei mes dali pasiskolinom dali susitaupem ? Kas ieina I pajamas kokie pinigai ar santaupos tai irgi pajamos ? Gal tiesiog reikia dar vieno menesio palaukt kad skaiciotu is kito menesio jei kas galit man paaiskinkit busiu dekinga nes niekada negaudavau kompinsaciju tai nieko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 07 17, 20:52)
as turiu soc. ministerijos darbuotojos numeriuka,labai maloni moteryte,visada viska isaiskina,jei neatrasis parasykite man atsiusiu,tikrai pades ji jums smile.gif

Parašykite numeriuka ,dar neatraše man .Bet pasiskambinsiu ir ten.Blogiau nebus. bigsmile.gif Geriau irgi ko gero. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, gyvename dviese (nesusituokę), aš įsidarbinau už minimumą, MB registruotas darbo biržoje, ar dar galime gauti kompensaciją už komunalinius buto mokesčius?
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2013 07 18, 16:40)
Sveiki, gyvename dviese (nesusituokę), aš įsidarbinau už minimumą, MB registruotas darbo biržoje, ar dar galime gauti kompensaciją už komunalinius buto mokesčius?

Galit.
Atsakyti
Sveikos gal zinot.Buvau pas anstoli susimokejau ,kad pradetu isieskot jis sako as jum paskambinsiu po poros sav..dave kvita kazi jai su tuo kvitu nueiciau pas soc ar man pradetu tvarkyt sov pasalpa?nes ant kvito anspaudas parasas
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 19, 09:45)
Sveikos gal zinot.Buvau pas anstoli susimokejau ,kad pradetu isieskot jis sako as jum paskambinsiu po poros sav..dave kvita kazi jai su tuo kvitu nueiciau pas soc ar man pradetu tvarkyt sov pasalpa?nes ant kvito anspaudas parasas

Soc.pasalpa prades moketi,kai susitvarkisit su VIF.Cia as kaip suprantu,vyras nemoka alimentu ir jus ji padavet anstoliams,kad galima butu gaudineti is VIF pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 07 18, 14:15)
Parašykite numeriuka ,dar neatraše man .Bet pasiskambinsiu ir ten.Blogiau nebus.  bigsmile.gif Geriau irgi ko gero.  rolleyes.gif

852664283,Aldona Dobrovolskiene,nes ten dviese jos dirba,manau tikrai atsakis jums i rupimus klausimus
Atsakyti