Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(Javute @ 2013 07 15, 20:14)
aciu uz konsultacija!! 4u.gif

O jie zino,kad mokotes?
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 07 15, 19:55)
sveiki, iskilo toks klausimas  g.gif

siandien buvau prasitesti socialines pasalpos savivaldybeje, pratese, sake viskas gerai, bet vistiek keista, nes draugei nebepratese, pasake kad nuo birzelio 1d. keitesi ystatymas  g.gif

*mokausi neakivaizdziai kolegijoje
*gyvenu su tevais
*esu uzsiregistravusi darbo birzoje
*man 23m.

Aciu jei kas nors pagelbes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o dauge DB prisiregistravus?
Atsakyti
sveikutės dar kartelį.jei vaikutis lanko darželį bus priešmokyklinei grupei.negana to turiu nešt pažymą kad jis bus priešmokyklinei bet sakė kad pietūs nemokamai nepriklauso nes mes taip esam soc.remtina šeima,aš jai sakau vyras už mėnesio išvažiuos mėnesiui į uk tai išeis iš darbo biržos ar tada reiks kažką tvarkytis kad bent pietūs būtų nemokamai tai ji nieko nežino blink.gif blink.gif tai pas ką klaust fear.gif
Atsakyti
Ar soc pasalpa gaunantiems dar darzelis nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 07 15, 20:29)
o dauge DB prisiregistravus?

taip, prisiregistravusi 4u.gif

vaiku nera, nesusituokusi - nei as, nei ji
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 07 15, 20:42)
Ar soc pasalpa gaunantiems dar darzelis nemokamai?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 15, 20:17)
O jie zino,kad mokotes?

taip, zino. dar siandien pasitikslino ar tikrai neakivaizdziai mokausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2013 07 15, 20:31)
sveikutės dar kartelį.jei vaikutis lanko darželį bus priešmokyklinei grupei.negana to turiu nešt pažymą kad jis bus priešmokyklinei bet sakė kad pietūs nemokamai nepriklauso nes mes taip esam soc.remtina šeima,aš jai sakau vyras už mėnesio išvažiuos mėnesiui į uk tai išeis iš darbo biržos ar tada reiks kažką tvarkytis kad bent pietūs būtų nemokamai tai ji nieko nežino blink.gif  blink.gif tai pas ką klaust fear.gif

Paskui ir tvarkisites,kai nebusit soc.remtini.
Atsakyti
o mokiniams parama tvarkant ,tai yra reikmenis ir maitinimas .pajamos skaiciuojasi 350 ar 525ar kiek ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 07 16, 13:12)
o mokiniams parama tvarkant ,tai yra reikmenis ir maitinimas .pajamos skaiciuojasi 350 ar 525ar kiek ten  blush2.gif

525.

Iškilo toks klausimas man...

Idomu ar čia pas mus ''ekperimentiniame''rajone tokia nesamone yra ,ar visur. g.gif
Kas gaunate kompensacija už KIETA KURA,kaip jus ta kompensacija gaunate? g.gif
Atsakyti
pavedimu i saskaita
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2013 07 17, 13:29)
pavedimu i saskaita

Na taip ir aš taip pat gaunu.Tik idomu,kada jus gaunate?
Nes pas mus pvz reikia atnešti saskaita,kad pirkome malkas,ir tik po to jie perveda pinigus. O iš kur gauti tokia suma pinigu soc.remtinam žmogui jiems nerupi... doh.gif Gerai ,jei yra iš ko pasiskolinti ,o jei ne? g.gif
Atsakyti