Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(angelface @ 2013 07 11, 20:00)
Ačiū. O kreiptis į socialinį skyrių?

Taip.
Atsakyti
turiu klausimėlį, esu nėščia ir dirbu puse etato, stoviu darbo biržoje, bet dėja į dekretines atostogas išeinu likus mėnesiui iki išdirbtų 12mėn todėl metinio pajamų vidurkio negausiu, gal žinot ar priklauso kokia nors pašalpa ar tik 97lt už vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Mary Jane @ 2013 07 12, 19:00)
turiu klausimėlį, esu nėščia ir dirbu puse etato, stoviu darbo biržoje, bet dėja į dekretines atostogas išeinu likus mėnesiui iki išdirbtų 12mėn todėl metinio pajamų vidurkio negausiu, gal žinot ar priklauso kokia nors pašalpa ar tik 97lt už vaiką?

Tai dirbkit iki stazo,menesis nera daug.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar Vilniuje Kauno gatvėje didelės eilės, kada pietų pertrauka (kaip ir kituose soc. gal)ar su vaiku išeitų palaukti, o gal būna kada mažiau žmonių ax.gif Gal kartais Kauno gatvėje greičiau po to skiria pašalpą.

Dabar nauja tvarka, kad per tik sekanti mėnesį gali kreioptis soc. pašalpos už praėjusį, t.y. jei už birželį tai iki liepos galo, o man dar nepaskyrė už gegužį, tai priimti sekančiam mėn. pareiškimo nenori, kol nepaskirs. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 liepos 2013 - 10:14
QUOTE(saulyte525 @ 2013 07 15, 11:14)
Sveikos, gal  žinote ar Vilniuje Kauno gatvėje didelės eilės, kada pietų pertrauka (kaip ir kituose soc. gal)ar su vaiku išeitų palaukti, o gal būna kada mažiau žmonių ax.gif Gal kartais Kauno gatvėje greičiau po to skiria pašalpą.

Dabar nauja tvarka, kad per tik sekanti mėnesį gali kreioptis soc. pašalpos už praėjusį, t.y. jei už birželį tai iki liepos galo, o man dar nepaskyrė už gegužį, tai priimti sekančiam mėn. pareiškimo nenori, kol nepaskirs. verysad.gif

Dabar jau eiliu nera,nes ismusami taloneliai ir daug maz galima paskaiciuoti per kiek laiko pakliusit.Pasalpa skiriama kaip ir visus,nei greiciau,nei lieciau.
O jus kas menesi einat tvarkitis?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 15, 10:22)
Dabar jau eiliu nera,nes ismusami taloneliai ir daug maz galima paskaiciuoti per kiek laiko pakliusit.Pasalpa skiriama kaip ir visus,nei greiciau,nei lieciau.
O jus kas menesi einat tvarkitis?

dėkui, JOLANCIUK, einu kas mėnesį, gal dar žinot ar ilgai palaukti tenka, galvoju ar čia šalia eiti ar ten.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 07 15, 12:40)
dėkui, JOLANCIUK, einu kas mėnesį, gal dar žinot ar ilgai palaukti tenka, galvoju ar čia šalia eiti ar ten.

Zinokit ilgokai,kaimyne eina is ryto,paima taloneli ir grizta namo,nes pora valandu tikrai pasedeti teks.Manau eikit pas save.
Atsakyti
aišku, JOLANCIUK 4u.gif 4u.gif

kas mėnesį ėjau, nes VLiudijimą turėjau ir birželį 9 dienas pirkausi. Dabar kai padarė 1000 lt minimumą tai nežinau ką čia ir paskaičiuos, neturiu to minimumo. Labaiu ėmiau VLiudijimą, kad DB nejudintų, Galvoju jei imant kelias dienas būtų mažesnė ta "norma" tai būtų gerai, o dabar gal bent vaikams paskirs pašalpą.

QUOTE(saulyte525 @ 2013 07 15, 12:10)
... VLiudijimą turėjau ir birželį 9 dienas pirkausi. Dabar kai padarė 1000 lt minimumą tai nežinau ką čia ir paskaičiuos, neturiu to minimumo.

buvau jau socialiniam, tai priėmė bigsmile.gif nors nebuvo praeitas mėn. paskirtas, sakė vėluoja dabar Vln daugiau nei mėn., o dėl VL tai kitiem šeimos nariam tik paskaičiuos, nes neturiu 1000 lt pajamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 liepos 2013 - 12:37
sveiki, iskilo toks klausimas g.gif

siandien buvau prasitesti socialines pasalpos savivaldybeje, pratese, sake viskas gerai, bet vistiek keista, nes draugei nebepratese, pasake kad nuo birzelio 1d. keitesi ystatymas g.gif

*mokausi neakivaizdziai kolegijoje
*gyvenu su tevais
*esu uzsiregistravusi darbo birzoje
*man 23m.

Aciu jei kas nors pagelbes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 07 15, 19:56)
sveiki, iskilo toks klausimas  g.gif

siandien buvau prasitesti socialines pasalpos savivaldybeje, pratese, sake viskas gerai, bet vistiek keista, nes draugei nebepratese, pasake kad nuo birzelio 1d. keitesi ystatymas  g.gif

*mokausi neakivaizdziai kolegijoje
*gyvenu su tevais
*esu uzsiregistravusi darbo birzoje
*man 23m.

Aciu jei kas nors pagelbes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nei vaiku nei vyro neturit?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 15, 20:01)
Nei vaiku nei vyro neturit?

vaiku nera, nesusituokusi
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 07 15, 20:06)
vaiku nera, nesusituokusi

Tada nezinau,kodel jums pratese,nes pagal viska neturetu.
Atsakyti