Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 03, 07:56)
Alimentai visiems 3-ms vaikams tik 450 lt?

taip,nes priteise po 150lt.nes algos ex vyras i korlete gaudavo tik 800lt
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2013 07 03, 09:14)
taip,nes priteise po 150lt.nes algos ex vyras i korlete gaudavo tik 800lt

4*350=1400-450-150-350=450/4=112.50 pirmam,antram 80%-90,treciam ir ketvirtam 70%-2*78.75=157.50.
Tai soc.pasalpa 112.50+90+157.50=360 lt.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir vel as rolleyes.gif
Paaiskinkit man i kokia man anstole kreiptis jai as gyvenu prienuos o mano buves vyras registruotas raiseiniuose bet gyvena kaune... g.gif nes skambinau anstolei i prienus sako tau reik kreiptis i raseinius tai kas cia per nesamone? doh.gif
Atsakyti
gal galite kas atsakyti ? nes jau baigiu isproteti nuo minciu savo... As stoviu darbo birzoje ,o mano sugyventinis ne ar gautume pasalpa i pries mokiklini apsipirkima ir nemokama maitinima ... Aciu uz atsakymus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ditaa2 @ 2013 07 03, 15:57)
gal galite kas atsakyti ? nes jau baigiu isproteti nuo minciu savo... As stoviu darbo birzoje ,o mano sugyventinis ne ar gautume pasalpa i pries mokiklini apsipirkima ir nemokama maitinima ... Aciu uz atsakymus. g.gif

Negausite,nes ir jis turi stoveti birzoj,nebent jis nera vaiku tevas.
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 03, 14:31)
Sveikos mamytes ir vel as rolleyes.gif
Paaiskinkit man i kokia man anstole kreiptis jai as gyvenu prienuos o mano buves vyras registruotas raiseiniuose bet gyvena kaune... g.gif nes skambinau anstolei i prienus sako tau reik kreiptis i raseinius tai kas cia per nesamone? doh.gif

is tikro tai pagal jo registracijos vieta ,bet pas mane ir panasi situacija buvo registruotas vienam rajone pas tevu o giveno kitam mieste ,tai ir antstoliai siuntinejo vienas nuo kito kol kazkuris pamokino kad jei nors apytikriai yra zinoma jo gyvenama vieta kreiptis ito miesto antstolius ir sakyti kad buten ten ir ten gyvena ,priima dokumentus o paskui patys susiranda.mane net tam mieste kur jis gyvena siuntinejo antstoliai kad tam mikrajonui jie nepriklauso ,kol mazdaug pagal ta rajona pridaviau jiems ir paskuj ju darbas .gal kitos kitaip patars as taip dariau
Atsakyti

Jei sugyventinis nėra registruotas DB ir neatitinkate jokio kito punkto pagal įstatymą, tuomet socialinė pašalpa nepriklauso. Nemokamas maitinimas ir krepšelis tikrai priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 03 liepos 2013 - 19:06
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 03, 15:20)
Negausite,nes ir jis turi stoveti birzoj,nebent jis nera vaiku tevas.

Aciu uz atsakyma ,taip jis nera vaiku tevas bet yra itrauktas i seimos sudeti,tai kaip cia gautusi kas ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(ditaa2 @ 2013 07 04, 15:30)
Aciu uz atsakyma ,taip jis nera vaiku tevas bet yra itrauktas i seimos sudeti,tai kaip cia gautusi kas ar nieko?

Vistiek jam reikia birzoj stoveti.
Atsakyti
Dėl nemokamo maitinimo DB stovėti nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2013 07 04, 19:36)
Dėl nemokamo maitinimo DB stovėti nebūtina.

As apie soc.pasalpa turejau omeny smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinos ir atsakys smile.gif
Seima (2 zmones, 1 dirbantis) turi 2 butus, viename gyvena patys (45-50kv), kita (30kv) nuomuoja (uz mokescius)..
Kelerius metus gaudavo komensacijas sildymui (tam butui, kuriame gyvena)..
Ir stai soc. pasake, kad turi parduoti ana (nuomuojama) buta arba nebegausit kompensacijos.. (veiksmas provincijoje, kur butu kainos nepalyginamos su didmiesciu).
Ar gali taip padaryti? Ar gali versti parduoti savo turta? Ar nepardavus to buto tikrai nebeteks kompensaciju?
Buta is tikro bando parduoti, taciau kolkas niekas jo neperka (na nebent pusdykiu nupirktu)..
Atsakyti