Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 21

QUOTE(coliuke29 @ 2013 07 02, 12:06)
cia tik del soc.pasalpos tik po 3 menesiu galima tvarkytis ar ir kurie tvarkysis soc.parama mokiniui jei is birzos isejau savo noru ?  doh.gif veziojau vaika per daktarus ir niekaip nebuciau galejus dirbti nuo pavasario ,tai dar pacios patare  birzoj ,kad isiregistruoti o paskui jei viskas susitvarkys ir galesiu jieskotis darbo vel stoti .

Tik del soc.pasalpos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 02, 12:17)
Tik del soc.pasalpos.

aciu uz atsakyma ,soc,neiseitu o va socialine parama mokiniams iseina ir tikrai reikalinga,bet birzoj stoveti reikia?
Atsakyti
Sveika Jolanciuk norejau paklausti. As padaviau vaiku teva alimentam teismas pasibaige birzeli si men nuejau pas soc darbuotoja tvarkytis socelines ir maisto davinio ji pasake kad man niekas nepriklauso kol nebus pazimos is anstolio tai tiesa kad man dabar priklauso tik vaiko pinigelei?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 02, 22:01)
Sveika Jolanciuk norejau paklausti. As padaviau vaiku teva alimentam teismas pasibaige birzeli si men nuejau pas soc darbuotoja tvarkytis socelines ir maisto davinio ji pasake kad man niekas nepriklauso kol nebus pazimos is anstolio tai tiesa kad man dabar priklauso tik vaiko pinigelei?

Jeigu alimentai pritesiti,tai su pazyma is teismo einat i soc.centra ir rasot prasyma,neziurekit ka jos sako,prasyma jie turi priimti,nes ne jie sprendzia kas kam priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 02, 22:30)
Jeigu alimentai pritesiti,tai su pazyma is teismo einat i soc.centra ir rasot prasyma,neziurekit ka jos sako,prasyma jie turi priimti,nes ne jie sprendzia kas kam priklauso.

bet man liepe atnesti pazima is anstolio ar ji nebutina? as jau visai susipainiojau..nes ji man sako ,kad tipo is kur man zinot kad jis tau nemoka?sako ko cia nori.... beto gal zinot kiek kainuoja anstole? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 02, 21:01)

Jei nepateiksit pažymos iš antstolio, kad negaunat alimentų, tai skaitysis, kad gaunat alimentus. Galbūt tuomet pagal pajamas Jums nebepriklauso nei maisto daviniai, nei socialinė pašalpa.

Teisingai ji sako. Pažyma būtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 02 liepos 2013 - 21:38
O ar tiesa ,kad galiu issimti kazkokia pazyma ,kad nereiktu moket anstoliui?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 02, 21:39)
O ar tiesa ,kad galiu issimti kazkokia pazyma ,kad nereiktu moket anstoliui?

Ne, netiesa. Antstoliui mokėti turėsite.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2013 07 02, 22:41)
Ne, netiesa. Antstoliui mokėti turėsite.

o gal zinot kokios kainos eina?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2013 07 02, 22:34)
bet man liepe atnesti pazima is anstolio ar ji nebutina? as jau visai susipainiojau..nes ji man sako ,kad tipo is kur man zinot kad jis tau nemoka?sako ko cia nori.... beto gal zinot kiek kainuoja anstole?  g.gif

Tai jeigu nemoka,tai taip,reikalinga pazyma,bet turi kiek zinau 3 menesius nemoketi alimentus,kad galima butu perduoti ji antstoliams.
Atsakyti
sveikos norejau paklausti kiek man priklausytu soc pasalpos.esu as ir 3 vaikai,alimentai 450lt vaiko pinigai 150lt.darbo birza 350lt,zinoma jei kazkas priklauso.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2013 07 03, 08:53)
sveikos norejau paklausti kiek man priklausytu soc pasalpos.esu as ir 3 vaikai,alimentai 450lt vaiko pinigai 150lt.darbo birza 350lt,zinoma jei kazkas priklauso.aciu 4u.gif

Alimentai visiems 3-ms vaikams tik 450 lt?
Atsakyti