dažniausiai kokie gražūs,įdomūs kedukai arba bateliai.Aukštakulniai-labai gražu,bet deja,nemoku vaikščiot beveik ant ju
"Prie širdies" - tai čia kokį "apsiovimą" pamačius širdis suvirpa, ir kuo "apsiovus" apima ypatinga nuotaika? Tuomet kerzai Tačiau tai nėra mano dažniausiai nešiojama avalynė.
Labiausiai prie širdies paprasti batukai. Vasarą basutės plokščiu padu.
O aukštakulnius apsiaunu tik retomis progomis
O aukštakulnius apsiaunu tik retomis progomis
QUOTE(Neringa30 @ 2008 08 18, 09:50)
man gaila žiūrėti, kai moteriškės avi aukštakulnius pvz. gamtoj, brenda turguj per purvynus ir pan.
O ką daryt, kai ant lygiapadžių nepaeini? Kai koja pavargsta jau po 10 minučių? Mano taip vadinamieji "sportiniai" ar "kelioniniai" batai būna min su 5 cm. pakulne, kasdieniniai- 6- 8 cm. rgeriau jau sulauksiu "gailestingų" žvilgsnių, nei iš tikrųjų kankinsiuos su lygiapadžiais braidydama po purvynus
Labiausiai megstu slepetes per pirsta, o ziema tai ivairus zemakulniai ar sportiniai. Aukstakulniai grazu, bet man nepatogu.. Gal kai vaikai uzaugs ir nebereiks vezimelio stumdyt, is naujo mokysiuos ant ju vaiksciot..
apavas kaip ir kiti rubai turi "prilipti" - apsiaviai (apsivilkai) - prilipo, reiskia tavo... nesvarbu nei kaina nei mados tendencijos - jis mano, tokiu principu naudojuosi jau seniai ir esu patenkinta
mėgstu suvarstomus batus, balerinkes, kedus. su aukštakulniais nepaeinu, bet turiu vienus a la išeiginius, apsiaunamus vietoj