Patinka visi nuo aukšto kulno iki lygių, tik vienas apavas man nelimpa ir nelipo, tai kedai, man jie fui, iš vis nesuprantu kai dar vasarą moterys vaikšto su kedais aruždarais batais. Net laisvalaikiui turėtų pagal mane būti lengvi laisvalaikio batai, moteriški, ,,kvėpuojantys,, , lengvučiai.
QUOTE(mazylia:) @ 2008 07 20, 23:33)
Man labiausiai prie sirdies traukia paprasti batukai slepetes ir sportbaciai
Man taip pat
QUOTE(Leilita @ 2008 07 21, 15:35)
Man svarbiausia, kad būtų patogūs ir nestandartinių spalvų: kokie raudoni, žali, mėlyni...
As irgi pirmiausiai renkuosi patoguma. O batu kruvoje taip pat megstu tureti bent viena pora batu ryskesnes spalvos: raudona, salotine, ir pan.
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 21, 20:26)
grazu paziuret i aukstakulniu nesiotojas megstu ir as bet retai,progai esant ir neilgam..labai nemyli mano kojyte ausktakulniu
As irgi niekai nepriprantu prie aukstakulniu. Turiu dvejas poras bateliu ant kulniuko ir esant progai uzsidedu, bet tik kancia buna man su jais (koja greit pavargsta).
Papildyta:
QUOTE(Vynė @ 2008 07 22, 10:20)
iš vis nesuprantu kai dar vasarą moterys vaikšto su kedais aruždarais batais. Net laisvalaikiui turėtų pagal mane būti lengvi laisvalaikio batai, moteriški, ,,kvėpuojantys,, , lengvučiai.
Na, jeigu patogu, tai kodel fui ir pan?
Man tai labai seksualiai atrodo mergina su kepuryte ant galvos, maikute, sortukai ir kedukai MB taip pat labai patinka toks merginos stilius.
O buna gi ir vasaros metu vesu lauke, ne vien +30
QUOTE(sundew @ 2008 07 22, 10:30)
Na, jeigu patogu, tai kodel fui ir pan?
Man tai labai seksualiai atrodo mergina su kepuryte ant galvos, maikute, sortukai ir kedukai MB taip pat labai patinka toks merginos stilius.
O buna gi ir vasaros metu vesu lauke, ne vien +30
Kedukai kai būna na tokie moteriški, gražūs, tai faina ir man, bet kai būna tokie tikri kedai , stori, tai labai nepatinka.
Aisku zemakulniai patogiau, bet man prie sijonuko graziau aveti aukstakulnius
et, as tai visada renkuosi tai, kas patogu ir dazniausiai tai yra sportbaciai... retkarciais juos atstoja sportinio stiliaus batukai arba basutes... aukstakulnius deviu ypac retai, jei buna kokia nors svarbesne proga, o taip tai vargu ar su jais mane kas mato
O man labiausiai patinka dailūs, paprasti batukai, ypač balerinkės
QUOTE(Twista @ 2008 07 22, 11:04)
Šiuo metu - sportbatukai
Man irgi. Bet tokie įdomesni,fainus
Apavą renkuosi pagal aplinkybes, o, tai dažniausiai būna balerinkos arba žemakulnei bateliai.Aukštakulnei bateliai man kažkaip nelimpa
man ir kazkaip aukstakulniai nelimpa ne prie progos kaip buna sventes tik tada bet siaip kasdienybe zemakulniai papras ti batukai sportbatukai
Visokia avalynė patinka, tik aukštakulnių nenešioju