Sveikos,
gal galit parekomenduoti patogiu/kokybisku vadinamuju ''ballet flats''?
Gal kas esat turejusios French Sole?
nekaip
gal kas zinot kur nebrangiu, padoriu aukstakulniu nusipirkt? Realiai jie man tiktai porai kartu reikalingi, kelis simtus litu leisti nesinori
Limni sandalai superiniai ,kazko tokio ir ieskau vasarai
Parekomenduokit kokias grazias jusu nuomone basutes Atsilo orai, noriu mest balerinas i sona ir apsiaut basutem atvirais pirstais tinkamas vaiksciot per tokius karscius, bet nesugalvoju kokias cia nusipirkus. Svarbu kad nebutu flip-flopai ir kitos be uzkulnio pliazines visokios, nes reikia prie sijonu iki keliu vasarai mieste darbas-namai. Dairausi i tokias kur nera visai lygiapades, nes vienas kitas centimetas papildomio ugio butu man neprosal, taciau nemazai vaikstau tai itin auksti kulnai irgi netinkami.
Gal kokiu ideju?
Gal kokiu ideju?
QUOTE(Hiver @ 2013 05 17, 15:37)
Parekomenduokit kokias grazias jusu nuomone basutes Atsilo orai, noriu mest balerinas i sona ir apsiaut basutem atvirais pirstais tinkamas vaiksciot per tokius karscius, bet nesugalvoju kokias cia nusipirkus. Svarbu kad nebutu flip-flopai ir kitos be uzkulnio pliazines visokios, nes reikia prie sijonu iki keliu vasarai mieste darbas-namai. Dairausi i tokias kur nera visai lygiapades, nes vienas kitas centimetas papildomio ugio butu man neprosal, taciau nemazai vaikstau tai itin auksti kulnai irgi netinkami.
Gal kokiu ideju?
Gal kokiu ideju?
gal kas nors tokio?
Aciu uz idejas Iskart akys krypsta i storapadzius su nelabai auksta platforma. Reikes pasieiskoti kazko panasaus. Bet dabar ziuriu madinga kai keltis uzdengta, arba dirzelis per kelti, ar ne?
Papildyta:
O kaip manot pvz. tokios prie kokio stiliaus drabuziu tinka? Kokio modelio sijonai tinkami labiausiai?
Nes mano jos tokios grubokos atrodo, bet aukstis labai patinka, taciau man prie kelniu nereik, turiu derint prie sijono arba suknytes iki keliu.
Papildyta:
O kaip manot pvz. tokios prie kokio stiliaus drabuziu tinka? Kokio modelio sijonai tinkami labiausiai?
Nes mano jos tokios grubokos atrodo, bet aukstis labai patinka, taciau man prie kelniu nereik, turiu derint prie sijono arba suknytes iki keliu.
QUOTE(Hiver @ 2013 05 18, 01:23)
Aciu uz idejas Iskart akys krypsta i storapadzius su nelabai auksta platforma. Reikes pasieiskoti kazko panasaus. Bet dabar ziuriu madinga kai keltis uzdengta, arba dirzelis per kelti, ar ne?
Papildyta:
Papildyta:
cia galima juos ir nusipirkt
Charlie wedges nesu mados eksperte, nezinau ar madinga kai keltis uzkelta ar dirzelis per kelti, bet man grazu ir traukia aki, be to savitas dizainas.
Hm, manau jog tokios basutes tiktu prie pvz tokio stiliaus suknyciu
Suknele
prie tokio vasarinio romper'io
galu gale ir prie klasikiniu juodos spalvos sortu, ir prie trumpesnio sijono, ar sijono siek tiek zemiau keliu.
Man asmeniskai jos prie daugelio rubu tiktu. O jums sunku patarti, nes kiekvienam skirtingai tinka, priklausomai nuo ugio, figuros ir t.t.