Osera mergyt imk dar labai mažai laiko praėjo...dar labai labai skauda...
aš jau 3 metai gyvenu su tuo skausmu, tiesiog turi gyventi, eiti, nors ir kaip neteisinga...
*linuska* gaila draugės
ką Jonui dovanot
QUOTE(*linuska* @ 2013 06 17, 18:29)
nea negaliu
Jo tada kai Lukuciui uzpuliavo akys vakare sukilo temperatura tai nuveziau i priimamaji tai dave tepiamu antibu akims, sake infekcija kita diena didziiausia sloga kaip ir tu ja buvai apibudinusi, tai va savaite ir prasikankinom
Isivaizduoju kaip nieko nesinori, Tau mergyt laiko reikia
kur torta uzsakinesi?
Jo tada kai Lukuciui uzpuliavo akys vakare sukilo temperatura tai nuveziau i priimamaji tai dave tepiamu antibu akims, sake infekcija kita diena didziiausia sloga kaip ir tu ja buvai apibudinusi, tai va savaite ir prasikankinom
Isivaizduoju kaip nieko nesinori, Tau mergyt laiko reikia
kur torta uzsakinesi?
Vargsiukas
o torta jau kru cia beuzsakysi ,kaip savaite beliko ,turbut pas Baranauskiene ,ara maximoje
QUOTE(Averita @ 2013 06 17, 18:33)
Osera mergyt imk dar labai mažai laiko praėjo...dar labai labai skauda...
aš jau 3 metai gyvenu su tuo skausmu, tiesiog turi gyventi, eiti, nors ir kaip neteisinga...
*linuska* gaila draugės
ką Jonui dovanot
*linuska* gaila draugės
ką Jonui dovanot
aciu ,zinau kad supranti tu mane
tai ka cia Jonui bepadovanosi ,ogi azuolo vainika ,ir butelka
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 18:10)
nors istikro kalbu tik ,o niekur nieko neuzsakau torto dar neuzsakius ,n ra taip dar buve
o kada būtent švęsit
linuška magu kad pagaliau lukutis pasveiko
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 18:46)
o torta jau kru cia beuzsakysi ,kaip savaite beliko ,turbut pas Baranauskiene ,ara maximoje
-gerai ir bus, nevalgo tie vaikai tų tortų, tik mamos kepk pati, braškėm papuošk ir liuks aš penktadienį kepiau, bet kaip su grietinėle suvargau
--reiks eit kokiam ąžuolui šakas aplamdyt
einu siuvinėt, turiu iki rytojaus išsiust užsakymą, gal spėsiu
QUOTE(Averita @ 2013 06 17, 19:51)
-gerai ir bus, nevalgo tie vaikai tų tortų, tik mamos kepk pati, braškėm papuošk ir liuks aš penktadienį kepiau, bet kaip su grietinėle suvargau
tai va kad mano bahurui labai svarbu per gimtadieni tortas ,rinksis pats ...
aisku jis noretu kokio personazo ,bet mamka apsileido siais metais
reginiuk nezinau dar dienos kada svesime reikes sveciams pasiskambinti ir paklausti kada kam patogiau
Man kitą savaitę kelionė į Vln nusimato, galvoju su mažąją važiuot , ar ne
Griztu namo, kol saule dar nenusileido...
Labas, pagaliau sugrizau Kadangi nebuvau macius Nusivylusiu namu seimininkiu dvieju sezonu, tai nutariau laisva laika ziurejimui ir skirti. Vakar pabaigiau
Esam sveiki gyvi, tik galetu oras geresnis buti
Visoms kam reikia
As kazkokia irgi neorganizuota siais metais esu, krikstynoms nieko nesiruosiu, laukiu paskutines minutes. Vestuvems sveikinimu nesiieskau. Tevelio jubiliejui aprangos neturiu. Kazkaip visai rankos nekyla O dar snd anyta i ligonine pagulde, darbe isvirto, susitrenke galva
Labas, pagaliau sugrizau Kadangi nebuvau macius Nusivylusiu namu seimininkiu dvieju sezonu, tai nutariau laisva laika ziurejimui ir skirti. Vakar pabaigiau
Esam sveiki gyvi, tik galetu oras geresnis buti
Visoms kam reikia
As kazkokia irgi neorganizuota siais metais esu, krikstynoms nieko nesiruosiu, laukiu paskutines minutes. Vestuvems sveikinimu nesiieskau. Tevelio jubiliejui aprangos neturiu. Kazkaip visai rankos nekyla O dar snd anyta i ligonine pagulde, darbe isvirto, susitrenke galva
QUOTE(Averita @ 2013 06 17, 21:10)
Man kitą savaitę kelionė į Vln nusimato, galvoju su mažąją važiuot , ar ne
ka veiksi sostineje ? aisku jei iseina vaziuok be mazosios
QUOTE(rudenine @ 2013 06 18, 09:19)
prasome susiimti ir kibti i darbus jei reikia galime padeti
labas rytas
QUOTE(Osera @ 2013 06 18, 11:36)
ka veiksi sostineje ? aisku jei iseina vaziuok be mazosios )
brolis diplomą atsiims, noriu pasveikinti
Sveikos
Mb su mažąja lauke, aš tvarkaus, galvoju ką čia po piet nuveikus
QUOTE(Osera @ 2013 06 18, 11:36)
ka dovanoti kriksto tevams? seneliams?
Sveikos, atrodo, mano norai issipilde, oras grazeja
QUOTE(rudenine @ 2013 06 19, 11:03)
aga ,o kaip dar savaitgali zada 31 tai as numirsiu turbut ,nes nepakeliu karscio visai
as seneliams nieko nedovanojau ,o krikstateviai zaidimuose padovanojo jiems po pasaku knyga ,kad turetu ka skaityti anukui
krikstateviams dovanojau sampano buteli su maziuko foto ,padare dani
ir pasizadejima ju ireminta su foto
QUOTE(rudenine @ 2013 06 19, 11:03)
-pasižadėjimus
orai tikrai šyla, lėksim prie ežeriuko, tik,kad nelabai maudytis galiu, esu koją neblogai nudegus, dar neužsidėjo kitą oda, tai uždegimo bijau