laba
na kambariukai sutvarkyti, kotletukai kepa, sriubytę irgi išviriau, db eisiu truputį pailsėt
QUOTE(Averita @ 2013 06 17, 09:10)
jovkaww gerų atostogų
mes tryse grįžom, reikia pradėt vestuvėm nors kažką susiruošt, paskui, kad nelikčiau "ant ledo"
šeimyna miega einu kavikės pasidaryt reiktų iki kokių žemuogių palėkt šiandien,taip mažoji skaniai valgo
mes tryse grįžom, reikia pradėt vestuvėm nors kažką susiruošt, paskui, kad nelikčiau "ant ledo"
šeimyna miega einu kavikės pasidaryt reiktų iki kokių žemuogių palėkt šiandien,taip mažoji skaniai valgo
tai Vilte kaime pasiliko ?
o mano nelabai nori valgyti uogu per prievarta liepiu braskes valgyti ,kad krauja nat pasigerinti
ka ruosies vestuvems ?
QUOTE(Reginiukas @ 2013 06 17, 12:48)
laba
na kambariukai sutvarkyti, kotletukai kepa, sriubytę irgi išviriau, db eisiu truputį pailsėt
as irgi ilsiuos
labukas
QUOTE(Averita @ 2013 06 14, 19:45)
taip ir jaučiuos
jo, grįžom šnd šmutkes pasikeičiam, ir vėl išvažiuojam ryt iš ryto
šią vasarą puikiai leidžiam kaime panos iki 24 val lauke, kelias 11 -12 , visi6kai be ritmo kiek darbų reikia nudirbti karvės, veršiukai, žąsiukai , visčiukai, triušiai, ožkos, arklys ir t.t. dar maudos per visą dieną basiene, grūdinames vnž, uogytes valgom saujom, žemuoges, braškes
o paskui rieks prie jūros keliaut, gyvent turim kur, tik vanduo tegul daugiau įšyla
einu tortą kept
jo, grįžom šnd šmutkes pasikeičiam, ir vėl išvažiuojam ryt iš ryto
šią vasarą puikiai leidžiam kaime panos iki 24 val lauke, kelias 11 -12 , visi6kai be ritmo kiek darbų reikia nudirbti karvės, veršiukai, žąsiukai , visčiukai, triušiai, ožkos, arklys ir t.t. dar maudos per visą dieną basiene, grūdinames vnž, uogytes valgom saujom, žemuoges, braškes
o paskui rieks prie jūros keliaut, gyvent turim kur, tik vanduo tegul daugiau įšyla
einu tortą kept
puikiai laika leidziat
QUOTE(jovkaww @ 2013 06 14, 23:22)
Sveikos,
Darbo daug turėjau ir darbe ir namie, tai prie kompo sau minimaliai radau laiko. Jau beveik daiktai supakuoti - poryt išjudam vieni patys į kelionę. Pagaliau atostogos. Iš tos laimės grįžus namus susitvarkiau, patalynę pervilkau...
Darbo daug turėjau ir darbe ir namie, tai prie kompo sau minimaliai radau laiko. Jau beveik daiktai supakuoti - poryt išjudam vieni patys į kelionę. Pagaliau atostogos. Iš tos laimės grįžus namus susitvarkiau, patalynę pervilkau...
kaip jums faina , nuostabi salis ir kelione laukia , smagiu ir nepakartojamu ispudziu jusu seimynai , lauksim sugriztant is sauletosios Kroatijos
Reginiuk, uz turininga savaitgali
musu savaitgalis nei sioks nei toks , penktadieni Kiprui sukilo tempa, bet nei gerkle nei sloga, visas nuleipes vakare buvo, sestadieni turejom visokiu reikalu su tais remontais apsikase , palikom pas senelius ligoni, ismiegojo pietu beveik 4 valandas, atsikele kitas vaikas, energija per krastus liejas, temperaturos nebebuvo, sekmadieni sveikut sveikutelis, tai likom nesuprate, ar jis cia pervarges buvo ar kas
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 14:37)
o mano nelabai nori valgyti uogu per prievarta liepiu braskes valgyti ,kad krauja nat pasigerinti
mano irgi mazajam neikisi braskiu , ir su cukrum ir sutrintas ir su pienu siulau, niekaip
QUOTE(indrusia @ 2013 06 17, 13:50)
mano irgi mazajam neikisi braskiu , ir su cukrum ir sutrintas ir su pienu siulau, niekaip
maniskem tik paduok
sveikos
mano dicke irgi kaime buvo, keliais ir alkunem nubalnotom grizo su dviraciu besiduodama.Irgi ismoko vazinet be tu papildomu ratuku,tai dabar visa apsipatenkinusi. odaugiau kaip ir nieko naujo.
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 13:37)
-jo, klausiu kada grįši šiandien, sako mama nepavydėk man atostogaut nu nepavydžiu sakau iš kaimo paskui į Akmenę lėks
--iš programos nk, bet kirpyklą, makiažą, visus tuos dalykus derinau , nes ryte jau 9 iš namų reikia išvažiuot vėliausiai o ir su plaukais mano yra ką veikt.dar rūbus noriu galutinai šią savaitę rast mb ves nuotaką prie altoriaus, tai ir jam aprangoj kažką keist reikia
kaip liuksiškai pietukų pasnaudžiau, pailsėjau nes vakar užsiknisau su braškėm
QUOTE(Averita @ 2013 06 17, 14:31)
-jo, klausiu kada grįši šiandien, sako mama nepavydėk man atostogaut nu nepavydžiu sakau iš kaimo paskui į Akmenę lėks
--iš programos nk, bet kirpyklą, makiažą, visus tuos dalykus derinau , nes ryte jau 9 iš namų reikia išvažiuot vėliausiai o ir su plaukais mano yra ką veikt.dar rūbus noriu galutinai šią savaitę rast mb ves nuotaką prie altoriaus, tai ir jam aprangoj kažką keist reikia
Kokie smagus rupesciai
i kokia kirpykla eisi ?
o rubus pirksi ,ar nuomosies ?
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 14:40)
-prie eurodym, rekomendavo
--ryt bandysiu visur apžiūrėti kaimo turizmo sodyboj šventėm tau\i norėsis kažko ir patogaus merginų nesivešim į balių
musu savaitgalis nei sioks nei toks , penktadieni Kiprui sukilo tempa, bet nei gerkle nei sloga, visas nuleipes vakare buvo, sestadieni turejom visokiu reikalu su tais remontais apsikase , palikom pas senelius ligoni, ismiegojo pietu beveik 4 valandas, atsikele kitas vaikas, energija per krastus liejas, temperaturos nebebuvo, sekmadieni sveikut sveikutelis, tai likom nesuprate, ar jis cia pervarges buvo ar kas
Papildyta:
žinok gali būti nuo nuovargio, svarbu kad pailsėjo ir svikas dabar
mes ketvirtadienį planuojam į kaimuką, pabūsim iki pirmadienio, po t grįšim, atšvęsim gimtadienius, o tada jau ilgesniam laikui norėtume kaimuke likt , po to pas mb į kauną keliom dienikem ir viskas, tada prasidės ruošimasis į darbus ir mokyklas
kepu vilmo obuolių pyraga
o gal skrandukas buvo sustojas bet svarbu kad sveikas dabar
QUOTE(rasixe @ 2013 06 17, 14:18)
mano dicke irgi kaime buvo, keliais ir alkunem nubalnotom grizo su dviraciu besiduodama.Irgi ismoko vazinet be tu papildomu ratuku,tai dabar visa apsipatenkinusi. odaugiau kaip ir nieko naujo.
saunuole kad jau vaziuoja be papildomu
mano nebesimokina ,uzsigavo ir nebelipa ant dviratuko
QUOTE(Reginiukas @ 2013 06 17, 17:47)
žinok gali būti nuo nuovargio, svarbu kad pailsėjo ir svikas dabar
mes ketvirtadienį planuojam į kaimuką, pabūsim iki pirmadienio, po t grįšim, atšvęsim gimtadienius, o tada jau ilgesniam laikui norėtume kaimuke likt , po to pas mb į kauną keliom dienikem ir viskas, tada prasidės ruošimasis į darbus ir mokyklas
varysite nuo ketvirtadienio joniniu svesti
man tai sitas pats paciausias obuoliu pyragas http://viskopotrupin...oliu-ruduo.html
Sveikutes
Averita nepavydek dukrai
niu zinokit kaip as jums pavydziui kas kaimus turi
dar vakar su uosviene kalbejau kad visi draugai vaikus siuncia per vasara menesiuikui i lietuva pabut, o mes neturim kam Emutes palikt lietuvoje,o taip noretusi, ven del kalbos ir t.t
Pas mus nieko naujo, pagaliau Lukutis pasveiko.
Pamenat kai rasiau kad drauge laukiasi kur 3 metus negalejo leliuko susilaukt, nuejo i skana ir pasake kad su leliuku problemos, jei pabloges issaugs gimdyma o jai tik 5men tai dabar darys kiekviena savaite skana niu nera teisybes
Osera ko tokia tingniuke pasidarei
mes irgi Emai darem vaiku kambaryje nes nesinorejo nieko namie daryt, bet vistiek teko nes atsirado daug suaugusiu kurie norejo ateit pasveiknt tai gavosi visa diena
Averita nepavydek dukrai
niu zinokit kaip as jums pavydziui kas kaimus turi
dar vakar su uosviene kalbejau kad visi draugai vaikus siuncia per vasara menesiuikui i lietuva pabut, o mes neturim kam Emutes palikt lietuvoje,o taip noretusi, ven del kalbos ir t.t
Pas mus nieko naujo, pagaliau Lukutis pasveiko.
Pamenat kai rasiau kad drauge laukiasi kur 3 metus negalejo leliuko susilaukt, nuejo i skana ir pasake kad su leliuku problemos, jei pabloges issaugs gimdyma o jai tik 5men tai dabar darys kiekviena savaite skana niu nera teisybes
mes irgi Emai darem vaiku kambaryje nes nesinorejo nieko namie daryt, bet vistiek teko nes atsirado daug suaugusiu kurie norejo ateit pasveiknt tai gavosi visa diena
QUOTE(*linuska* @ 2013 06 17, 18:03)
o pas tavo tevus negali issiusti Emutes ?
vaje ,isivaizduoju kaip sunku tavo draugei bet gal viskas baigsis gerai .Turi baigtis gerai
tai ilgai Lukutis sirgo bet pagaliau sveikutis
zinok delgimtadienio ,man paprasicau kazkur eiti ,vaikai paduks ,uzkas .O tevai papliurps O namie tai vaises ir suaugusiams ir vaikams aisku piniginiu atzvilgiu tas pats gaunasi ,bet taisymo tai butu nemazai .Tai gal geriau eiti kazkur
nors istikro kalbu tik ,o niekur nieko neuzsakau torto dar neuzsakius ,n ra taip dar buve
kazkaip is po laidotuviu dar neatsigaunu ir neisivaziuoju
QUOTE(Osera @ 2013 06 17, 18:10)
o pas tavo tevus negali issiusti Emutes ?
nea negaliu
Jo tada kai Lukuciui uzpuliavo akys vakare sukilo temperatura tai nuveziau i priimamaji tai dave tepiamu antibu akims, sake infekcija kita diena didziiausia sloga kaip ir tu ja buvai apibudinusi, tai va savaite ir prasikankinom
Isivaizduoju kaip nieko nesinori, Tau mergyt laiko reikia
kur torta uzsakinesi?