Sveikos
Kaip senai buvau beisijungus supermama niu nebera laiko visai
Osera jus tik ruosiates i mokykla o Emute jau antroje klaseje kita met 3 klase laukai. Tai skaito jau be problemu yra keletas usnkesniu zodziu kuriu neperskaito, rasyti irgi sakyciau pakankamai neblogai aisku anglu kalba mokomes lietuviskai tai su ilgosiomis raidemis su taskiukas be problemu bet va niiseina isaiskint kas per raides su nosinemis Matematika taip pat neblogai moka atimti ir sudeti iki 200 be problemu.
Nuo rugsejot mes jungsimes prie jusu pirmokeliu, nes bandysim mokintis nuotoliniu butu Vilniaus gimnazijoje nezinau kiek mums ryzto uzteks bet tikiuos kad ilgam
Geros dieneles visoms
*linuska* nu šaunuoliai
Viltė skaito jau jau galiu sakyt neblogai, aišku kur minksštumo ženklas, kur dvibalsiai visko buna, be dar laiko yra
o daugiau viskas po senovei, tik darbo labai daug, tai kažkaip grįžus nk nebesinori, kartais kojas vos pavelki, laimei , kad vyras nuostabus šalia /
Viltė skaito jau jau galiu sakyt neblogai, aišku kur minksštumo ženklas, kur dvibalsiai visko buna, be dar laiko yra
o daugiau viskas po senovei, tik darbo labai daug, tai kažkaip grįžus nk nebesinori, kartais kojas vos pavelki, laimei , kad vyras nuostabus šalia /
Mylėkite ir būkime mylimos ♥♥♥
Su meilės diena
Senai čia nebuvau. Mes laikomės normaliai. Čia kelias dienas teko mušti tempą, kuri nuo 39.2 mušosi tik iki 38.5. Bet atrodo pavyko be antibų - nors juos mums išrašė.
Darbe daug darbo, namie veiklos ir netrūksta kai vyras medžiotojas .
Mes dar neskaitome. Raides pažįstame, bet kai bando skaityti tai labiau spėlioja. Na jam galvoj tik sportai . Jei namie, tai per dieną sporto kanalas eina ir negalim perjungti . Sunkiai bus su mosklais jaučiu
O mergaitė visai lengvai pati kabinasi. Vakr tik teko chemiją iki išnaktų man prisimenant ją mokinti.
Kove 4 dienom skrendu su vyru į Norvegiją - brolio aplankyti.
Senai čia nebuvau. Mes laikomės normaliai. Čia kelias dienas teko mušti tempą, kuri nuo 39.2 mušosi tik iki 38.5. Bet atrodo pavyko be antibų - nors juos mums išrašė.
Darbe daug darbo, namie veiklos ir netrūksta kai vyras medžiotojas .
Mes dar neskaitome. Raides pažįstame, bet kai bando skaityti tai labiau spėlioja. Na jam galvoj tik sportai . Jei namie, tai per dieną sporto kanalas eina ir negalim perjungti . Sunkiai bus su mosklais jaučiu
O mergaitė visai lengvai pati kabinasi. Vakr tik teko chemiją iki išnaktų man prisimenant ją mokinti.
Kove 4 dienom skrendu su vyru į Norvegiją - brolio aplankyti.
Jovkaw ,smagu kad be antibu apsejote as turbut buciau neiskentus ir sudavus kaip tokia auksta tempa
tavo mergaite kelintoke
mes jau kita savaite eisime i gimnazija prasyma rasyti
kaip siandien vakara leisite ?
mes taii jubilieju varome
o mazziukas grizo visas sirdelemis aplipiintas vakar pripirkau sirdeliu ,saldainuku nesesi i darzeli ir jis
tavo mergaite kelintoke
mes jau kita savaite eisime i gimnazija prasyma rasyti
kaip siandien vakara leisite ?
mes taii jubilieju varome
o mazziukas grizo visas sirdelemis aplipiintas vakar pripirkau sirdeliu ,saldainuku nesesi i darzeli ir jis
Labas visoms
man kazkaip cia labiau patinka bendrauti negu FB....
Ema kokia saunuole Linuska, kaip maziukas jusu?
Jovkaww, geros keliones, kaip fainiai
Osera, maniske jau senai gerai skaito, raso normaliai, bet pakalbejau su aukletoja sake daugiau su matematika uzsiimkite, matematika sunkiau sekasi, o aplamai tokia prie meno yra, zodziu buhaltere nebus juokauju aisku...
Del valentino, maniske irgi gryzo visa apklijuota, apklijavo mane su broliu....o valentinas musu pirmadieni bus LT, 3 savaites nemaciau, nors praskriejo jos zaibisku greiciu, visa sia savaite dirbau, buvo anyta atvaziavusi maziuko paziureti...bet galvoju ar siandien ar ryt jau avziuoti i kauna, pas sese pasibutumem, o pirmadieni su MB gryztumem
Jovkaww, geros keliones, kaip fainiai
Osera, maniske jau senai gerai skaito, raso normaliai, bet pakalbejau su aukletoja sake daugiau su matematika uzsiimkite, matematika sunkiau sekasi, o aplamai tokia prie meno yra, zodziu buhaltere nebus juokauju aisku...
Del valentino, maniske irgi gryzo visa apklijuota, apklijavo mane su broliu....o valentinas musu pirmadieni bus LT, 3 savaites nemaciau, nors praskriejo jos zaibisku greiciu, visa sia savaite dirbau, buvo anyta atvaziavusi maziuko paziureti...bet galvoju ar siandien ar ryt jau avziuoti i kauna, pas sese pasibutumem, o pirmadieni su MB gryztumem
Sveikinimai Neringutei su praejusiu gimtadieniu
QUOTE(Indukė @ 2014 02 15, 09:59)
sveikutes
man irgi cia smagiau bendraut
Maziukas gerai, oziuku jau kartais turi su puoduku nedraugauja visai su tutiuku irgi nesisikiria ne sekundei ir sneka tik sava kalba zodziu visiskas priesingybe nei emute buvo
kaip Azuoliukas ar tu dar maitini?
Sveikiname ir mes Neringute su 7 gimtadieniu
Mamukai tai kaip del meeto kur mes ji galetumem surengti
jau taip laukiu kada i lietuvele Sesuo mano mergyte pasigimde tai taip noriu pamatyt
Jetaus kaip as jums pavydziu tu sirduciu pas mus net nera lipduku tokiu pirkt bet lukas vakar i darziuka ejo pasipuose raudonai ir ant zanduko sirdute nupiesiau padare pats darziuke didele tokia sirdi taip fainai
jovkaww tai numusot visai tempa nesirkit
kada linuska grisi i l ?
galima pas mane daryti meeta
galima pas mane daryti meeta
QUOTE(Osera @ 2014 02 15, 13:49)
busim lt balandzio3-15d
as uz
nes mes savo namu kaip ir neturim
labas, aciu uz sveikinimus mano dukrai
As uz susitikima, tik greiciausiai buciau su maziuku.....
Linuska, dar maitinu, ir toks jausmas, kad dar ilgai maitinsiu miega naktimis tragiskai, be (.) neisivaizduoju jo nakti, nebent rikdyti
Linuska, dar maitinu, ir toks jausmas, kad dar ilgai maitinsiu miega naktimis tragiskai, be (.) neisivaizduoju jo nakti, nebent rikdyti
QUOTE(Indukė @ 2014 02 17, 20:58)
labas, aciu uz sveikinimus mano dukrai
smagus bus pamatyti jusu visu maziukus