Induke, ogo naujas etapas jūsų mažiukui
man šnd mamadienis, tai antakius susitvarkiau, kambarius išlaižiau galima sakyti , db geriu kavytę, eisiu biški pamiegot, nes esu peršalus juodai, tai nesmagiai jaučiuos, nosis upeliais bėga
Rugilė neįsisirgo, žilvinas vieną dieną tik su tempa pabuvo namuose, daugiau visis sveikučiai.
Osera, kaip Ovidukas? mb kai žygutis sirgi tai pas kitą gydytoją vedė, kad pažiūrėtų, tai jam lb patiko, kad eilės nereikėjo laukt, pagal laiką kvietė
kas dar pas jumis naujo? gal apie kalėdas jau kas mąstot
Induke mažiukui
Aš nuo pirmadienio pradedu darbuotis naujam darbe
Ką tik parlėkiau iš dvynukų, lekiu pas mergikes
QUOTE(Averita @ 2013 10 10, 15:14)
Induke mažiukui
oooo sveikinimai ...kas per darbas ,placiau ....gali ir i fb
induke sukiesi kaip voverike ir is kur tiek energijos .
o maziukui uz nauja etapa
ovidijus laimingas ,darzelyje viena is po kitos sventes siandien botu ir skeciu svente ,ryt eina i botanikos soda
QUOTE(Osera @ 2013 10 10, 16:58)
oooo sveikinimai ...kas per darbas ,placiau ....gali ir i fb
ovidijus laimingas ,darzelyje viena is po kitos sventes siandien botu ir skeciu svente ,ryt eina i botanikos soda
nu va kaip šaunu kad švenčių yra, aš eisiu rytojui puokštę daryt, nes reikia atnešt rudeninę kokią puokštę
Faina Osera tos šventės
Dėl Kalėdų jau truputį ruošiuos, prijuosčių tikrai dar šiemet siuvinėsiu, tai siūnu po truputį
Ryt planuojam pasifotkinti, kaži ką čia įdomaus pasiimt ai lapu uzteks
Dėl Kalėdų jau truputį ruošiuos, prijuosčių tikrai dar šiemet siuvinėsiu, tai siūnu po truputį
labas
iskeliu musu tema i virsu ,o tai pagalvos kad dingome
kaip gyvena vaikuciai pabiruciai ...kaip sekasi mokintis darzeliuose ?
Mes tai skaitom kiekvieną dieną ir į darbelį ruošiuos plaukučius nusidažiau, antakiukus susitvarkiau
QUOTE(Osera @ 2013 10 25, 10:53)
labas
sveikos.
gerai mano berniukui laksto vakare per burelius , viskas jam patinka ir sekas
siandien M skaite pasaką vaikams pries miega
mums su skaitymu, tai tik labai po truputį, jungiam jau skiemenukus po dvi raideles, tai tiek ir džiaugiuos .
šnd buvom telšiuose, pas draugų mergaitės gimtadienyje, tai lb smagiai pasibuvo vaikai
šnd buvom telšiuose, pas draugų mergaitės gimtadienyje, tai lb smagiai pasibuvo vaikai
QUOTE(Averita @ 2013 10 10, 19:09)
Faina Osera tos šventės
gal pagal uzsakymus siuni?
musui emute jau skaito neblogai knygutes ir jau daugybos pradejo mokintis
kai pussesere atskrido parode Emai kas yra per daiktas skaiciavimo masinele tai Ema sako mama koks fainas daikciukas nebereiks man sukti galvos skaiciuojant
*linuska* ne tokios kokybiskos , kad parduociau paziurek kasiulai.lt
labas visoms
grazi diena siandien nusimato
maniske siandien Saules koncertu saleje su choru bus, degustuos saldainius, nes rutos fabrikui 100 metu, bet mes tik su mazium atvesime ir pasiimsime, nes uzdaras vakaras, bus apie 150 vaiku, tai vaziuosim pas mociute pasirodyti kaip stovime jau
grazi diena siandien nusimato
maniske siandien Saules koncertu saleje su choru bus, degustuos saldainius, nes rutos fabrikui 100 metu, bet mes tik su mazium atvesime ir pasiimsime, nes uzdaras vakaras, bus apie 150 vaiku, tai vaziuosim pas mociute pasirodyti kaip stovime jau