labas
Averita kaip sekasi darbuotis ?
kaip vaikuciai ar sveiki ?
manajam kaip ir sloga bando pasirodyti ,ryte jau isiputeme zalius tikiuos istemsime kaip nors
ryt darzelyje svente ,tai jos laukia sako as labai stengiuos dainuoti kad tik mane vestus i svente
o svente aukletojoms ,tipo staigmena .Su muzikos vadove ruosia daineles
QUOTE(Osera @ 2013 10 03, 14:49)
Toks čia ir darbas bet visai gerai būtų ir toks, ir vaikai sužiūrėti , ir namie pabūni...
nes rast tokį kokio man reikia jaučiu minisija neįmanoma daros
gerai taip kaip yra
sveikiname visas mokytojas su svente
labas
averita ,man tai labai sunkus darbas yra vaikus priziureti ,atsakingas be proto
na ka savaitgali ,tikekimes kad saulyte palepins si savaitgali .Tai noreciau kur nors gamtoje pafotkinti savo maziu
labas
averita ,man tai labai sunkus darbas yra vaikus priziureti ,atsakingas be proto
na ka savaitgali ,tikekimes kad saulyte palepins si savaitgali .Tai noreciau kur nors gamtoje pafotkinti savo maziu
Aišku, kad didelė atsakomybė...nėr ką kalbėt, juk esi atsakingas už kitą vaiką...
Mūsų savaitgalio planai šuniui ant uodegos, turėjom važiuot į balių,dar prieš tai Akmenėj įžymias vietas norėjom aplankyti,kaip Kamanų rezervararą, Vaida susirgo...
turiu įtarimą, kad vedami sergantys vaikai, reiks kalbėtis su auklėtojomis, kelių dienų nepaeina ir vėl serga...tai kokius darbus gali dirbti
Mūsų savaitgalio planai šuniui ant uodegos, turėjom važiuot į balių,dar prieš tai Akmenėj įžymias vietas norėjom aplankyti,kaip Kamanų rezervararą, Vaida susirgo...
turiu įtarimą, kad vedami sergantys vaikai, reiks kalbėtis su auklėtojomis, kelių dienų nepaeina ir vėl serga...tai kokius darbus gali dirbti
QUOTE(Averita @ 2013 10 04, 15:35)
Aišku, kad didelė atsakomybė...nėr ką kalbėt, juk esi atsakingas už kitą vaiką...
oi kaip zinoma situacija mano jug taip ejo pirmus metus ,ka cia pirmus ir antrus , jau pernai iseidavo nors po kelias savaites
o su aukletojoms gali kalbeti kiek nori ,nieko nepakeisi .kaip vede sergancius taip ir ves ,cia jau 10 metu taip yra
o jei V imlesne bacilom tai ir gaudys kiekvieno atnesta :
siunciame kad greiciau sveiktu
o musu tetukas si savaitgali dirba ,tai busime vieni namie
Taip tai V prie stipresnių buvo, retai sirgdavo, galėjau gal pneumo skiepu paskiepyt, nu dbr išvis kažkoks košmaras
nevesiu jei taip sirgs iki pavasario, gaila vaiko...
tempa nukrito duodas
galvoju gal su Vilte važiuot, mb vieną su Vaida palkit
tempa nukrito duodas
la. mūsų žygiukas jau lyg ir pasveiko, tfu tfu tfu, pirmadienį bandysim į darželį šiuoliuot. Rugilė biški lyg sloguoja, bet dėl to biuliotenio neimsim, teks eit į daržiuką
kaip kiti didesni vaikučiai? neserga?
QUOTE(Averita @ 2013 10 04, 18:12)
Taip tai V prie stipresnių buvo, retai sirgdavo, galėjau gal pneumo skiepu paskiepyt, nu dbr išvis kažkoks košmaras
tempa nukrito duodas
tempa nukrito duodas
ar jau pasveiko Vaidute ?
QUOTE(Reginiukas @ 2013 10 05, 17:55)
la. mūsų žygiukas jau lyg ir pasveiko, tfu tfu tfu, pirmadienį bandysim į darželį šiuoliuot. Rugilė biški lyg sloguoja, bet dėl to biuliotenio neimsim, teks eit į daržiuką
tikiuos kad neisirgo Rugile
labas
kaip begyvenate ?
atsilo oras ,faina lauke ...tik vejo galetu buti maziau
pas mus dyckis serga ,namie sedi .Koso baisu gyditoja atostogauja ,gydau pati kaip ismanau
Osera pasveiko mažiukė, ačiū
Aš dar aukle darbuojus,neblogai sekas su dvyniais , o ryt einu pokalbio vėl dėl darbo į neblogas pareigas
Kaip ir viskas po senovei
Papildyta:
Tavo berniukui
o aš baiginėju orchidėjas
Aš dar aukle darbuojus,neblogai sekas su dvyniais , o ryt einu pokalbio vėl dėl darbo į neblogas pareigas
Papildyta:
Tavo berniukui
QUOTE(Averita @ 2013 10 08, 15:16)
Osera pasveiko mažiukė, ačiū
Papildyta:
Tavo berniukui
Papildyta:
Tavo berniukui
laikysime ryt uz tave kad pokalbis gerai praeitu
QUOTE(Osera @ 2013 10 08, 15:18)
laikysime ryt uz tave kad pokalbis gerai praeitu
Ačiū vistiek gal kada nors pasiseks:) nors tiek čia aš ir teieškau
prikepiau čirvinių blynų, einu pasiuvinėt
Labas visoms
as reikaluose, MB gryzo, tai i darba vazineju, padirbu iki pietu, paskui bureliai, su MB po parduotuves, dienos lekia o lyg maziau pabus si kar del kaledu, tai kaip cia viska suspejus
O daugiau lyg viskas po senovei, N i darzeli eina, Ą jau bando ropoti ne tik sliauzti
as reikaluose, MB gryzo, tai i darba vazineju, padirbu iki pietu, paskui bureliai, su MB po parduotuves, dienos lekia o lyg maziau pabus si kar del kaledu, tai kaip cia viska suspejus
O daugiau lyg viskas po senovei, N i darzeli eina, Ą jau bando ropoti ne tik sliauzti