Įkraunama...
Įkraunama...

***Saulės miesto vaikučiai ***

labas

Averita kaip sekasi darbuotis ?

kaip vaikuciai ar sveiki ?
manajam kaip ir sloga bando pasirodyti ,ryte jau isiputeme zalius doh.gif tikiuos istemsime kaip nors unsure.gif
ryt darzelyje svente ,tai jos laukia thumbup.gif sako as labai stengiuos dainuoti kad tik mane vestus i svente ax.gif
o svente aukletojoms ,tipo staigmena .Su muzikos vadove ruosia daineles
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 10 03, 14:49)
labas
Averita kaip sekasi darbuotis ?

Toks čia ir darbas ax.gif bet visai gerai būtų ir toks, ir vaikai sužiūrėti , ir namie pabūni...

nes rast tokį kokio man reikia jaučiu minisija neįmanoma daros rolleyes.gif

gerai taip kaip yra mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikiname visas mokytojas su svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labas

averita ,man tai labai sunkus darbas yra vaikus priziureti ,atsakingas be proto ax.gif

na ka savaitgali ,tikekimes kad saulyte palepins si savaitgali .Tai noreciau kur nors gamtoje pafotkinti savo maziu ax.gif
Atsakyti
Aišku, kad didelė atsakomybė...nėr ką kalbėt, juk esi atsakingas už kitą vaiką...

Mūsų savaitgalio planai šuniui ant uodegos, turėjom važiuot į balių,dar prieš tai Akmenėj įžymias vietas norėjom aplankyti,kaip Kamanų rezervararą, Vaida susirgo... doh.gif

turiu įtarimą, kad vedami sergantys vaikai, reiks kalbėtis su auklėtojomis, kelių dienų nepaeina ir vėl serga...tai kokius darbus gali dirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 10 04, 15:35)
Aišku, kad didelė atsakomybė...nėr ką kalbėt, juk esi atsakingas už kitą vaiką...

Mūsų savaitgalio planai šuniui ant uodegos, turėjom važiuot į balių,dar prieš tai Akmenėj įžymias vietas norėjom aplankyti,kaip Kamanų  rezervararą, Vaida susirgo... doh.gif

turiu įtarimą, kad vedami sergantys vaikai, reiks kalbėtis su auklėtojomis, kelių dienų nepaeina ir vėl serga...tai kokius darbus gali dirbti doh.gif

oi kaip zinoma situacija doh.gif mano jug taip ejo pirmus metus ,ka cia pirmus ir antrus , doh.gif jau pernai iseidavo nors po kelias savaites
o su aukletojoms gali kalbeti kiek nori ,nieko nepakeisi .kaip vede sergancius taip ir ves ,cia jau 10 metu taip yra unsure.gif

o jei V imlesne bacilom tai ir gaudys kiekvieno atnesta :

siunciame 4u.gif kad greiciau sveiktu

o musu tetukas si savaitgali dirba ,tai busime vieni namie verysad.gif
Atsakyti
Taip tai V prie stipresnių buvo, retai sirgdavo, galėjau gal pneumo skiepu paskiepyt, nu dbr išvis kažkoks košmaras doh.gif

nevesiu jei taip sirgs iki pavasario, gaila vaiko...

tempa nukrito duodas ax.gif

galvoju gal su Vilte važiuot, mb vieną su Vaida palkit g.gif
Atsakyti
la. mūsų žygiukas jau lyg ir pasveiko, tfu tfu tfu, pirmadienį bandysim į darželį šiuoliuot. Rugilė biški lyg sloguoja, bet dėl to biuliotenio neimsim, teks eit į daržiuką unsure.gif
kaip kiti didesni vaikučiai? neserga?
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 10 04, 18:12)
Taip tai V prie stipresnių buvo, retai sirgdavo, galėjau gal pneumo skiepu paskiepyt, nu dbr išvis kažkoks košmaras doh.gif

nevesiu jei taip sirgs iki pavasario, gaila vaiko...

tempa nukrito duodas ax.gif

galvoju gal su Vilte važiuot, mb vieną su Vaida palkit g.gif

ar jau pasveiko Vaidute ?

QUOTE(Reginiukas @ 2013 10 05, 17:55)
la. mūsų žygiukas jau lyg ir pasveiko, tfu tfu tfu, pirmadienį bandysim į darželį šiuoliuot. Rugilė biški lyg sloguoja, bet dėl to biuliotenio neimsim, teks eit į daržiuką unsure.gif
kaip kiti didesni vaikučiai? neserga?

tikiuos kad neisirgo Rugile

labas

kaip begyvenate ?
atsilo oras ,faina lauke ...tik vejo galetu buti maziau

pas mus dyckis serga ,namie sedi .Koso baisu doh.gif gyditoja atostogauja ,gydau pati kaip ismanau unsure.gif
Atsakyti
Osera pasveiko mažiukė, ačiū 4u.gif

Aš dar aukle darbuojus,neblogai sekas su dvyniais , o ryt einu pokalbio vėl dėl darbo į neblogas pareigas smile.gif

Kaip ir viskas po senovei smile.gif
Papildyta:
Tavo berniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o aš baiginėju orchidėjas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 10 08, 15:16)
Osera pasveiko mažiukė, ačiū 4u.gif

Aš dar aukle darbuojus,neblogai sekas su dvyniais , o ryt einu pokalbio vėl dėl darbo į neblogas pareigas smile.gif

Kaip ir viskas po senovei smile.gif
Papildyta:
Tavo berniukui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o aš baiginėju orchidėjas bigsmile.gif

laikysime ryt uz tave thumbup.gif kad pokalbis gerai praeitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2013 10 08, 15:18)
laikysime ryt uz tave  thumbup.gif kad pokalbis  gerai praeitu  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif vistiek gal kada nors pasiseks:) nors tiek čia aš ir teieškau smile.gif

prikepiau čirvinių blynų, einu pasiuvinėt smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
as reikaluose, MB gryzo, tai i darba vazineju, padirbu iki pietu, paskui bureliai, su MB po parduotuves, dienos lekia doh.gif o lyg maziau pabus si kar del kaledu, tai kaip cia viska suspejus g.gif

O daugiau lyg viskas po senovei, N i darzeli eina, g.gif Ą jau bando ropoti wub.gif ne tik sliauzti wub.gif
Atsakyti