Labas visoms
Osera, prieš naktį jam duodu sočios koės su mišiniu, šiaip jis neišalkęs būna, jam reikia artumo, soskės neima, aš ją atstoju
Šiaip va ir šią naktį davėsi, verkšleno, tada ištepiau burną dentinox, užmigo...dantys kamuoja jaučiu...O su arbata aš bijau, kad neišsibudintų, nes butelio aš jam neduodu, nu kažkaip nenoriu dar ir prie jo pripratinti, geria iš puodelio arba gertuvės... Miega jis labai jautriai, nu nėra, kad įmigtų, nežinau, gal pirksiu tuos homeopatinius dentikind, dermokind berods
nu jautruolis jis toks pas mane ir maminukas
Papildyta:Jovkaww, na sumoki bonasforcoje, bet labai gražiai apkirpdavo, anksčiau kirpausi ten, dabar gaila pinigų....nes man tai minimum kas 3 menesius reikia kirptis, o dažytis kas mėnesį....
Beje, vakar dantų nesilantavo, nes nepilnai idygę, o taisė skylutę, na anąkart MB vedė, tai arba aš nesupratau, arba jis nesuprato
Tai pirmą kartą tvarkė N dantį, labai faina jaunutė stomatologė, viską aiškino N kaip taiso, tai puikiai mano mergina susitvarkė dantį ir sakė "mama, mačiau, kaip iš danties kirminus traukė ir metė į šiukšlių dėžę", tai visa patenkinta "atnaujintu" dantuku
dar viena skylutė yra, spalio mėnesį eisim tvarkytis.....
Papildyta:vakar taip pavargau, kad šiandien tingiu tingėti
O dar per šiandien ir rytoj turiu užsakyti roletus, pasiimti siuntinį iš siuntų skyriaus, ir nusipirkti briketų krosnelei
ir gerai, kad N šią savaitę jau nebėra būrelių
Einu kavos pasidaryti kol mažas miega, kas prisijungs?