laba
žygutis mūsų dar sirguliuoja, nors tempos nebėra, bet viduriavo savaitgalį, žilvinas db krito su tempa miegot, įtariu sirgs , smagumynai
Šiandien Rugilė su darželiu šoko prie savivaldybės, ar buvo jūsų vaikučių? nes dauguma priešmokyklinukai šoko
savaitgalį mes žygyje klaipėdoje buvom, sekmadienį grybavome, db valgau grybukus, dar vaikai į chorą vakar katedros lėkė, taip ir gyvenam, kaip kitoms sekasi?
QUOTE(Reginiukas @ 2013 09 16, 18:02)
laba
žygutis mūsų dar sirguliuoja, nors tempos nebėra, bet viduriavo savaitgalį, žilvinas db krito su tempa miegot, įtariu sirgs , smagumynai
Šiandien Rugilė su darželiu šoko prie savivaldybės, ar buvo jūsų vaikučių? nes dauguma priešmokyklinukai šoko
savaitgalį mes žygyje klaipėdoje buvom, sekmadienį grybavome, db valgau grybukus, dar vaikai į chorą vakar katedros lėkė, taip ir gyvenam, kaip kitoms sekasi?
sake kad daug vaikuciu buvo mieste ...bet salta ,tikekimes kad neapsirgs
maciau tavo vyriskio ir Rugiliuka foto
o kas buna su mazuoju kaip dabar serga ?
QUOTE(Osera @ 2013 09 16, 09:47)
Sergam, bet imam
KUKU
nesusalote
oras tai brrr,tikras ruduo ....noriu bobu vasaros
iskeliavo mano mazulis i darzeli. visas patenkintas
nesusalote
oras tai brrr,tikras ruduo ....noriu bobu vasaros
iskeliavo mano mazulis i darzeli. visas patenkintas
Ačiū už sveikinimus mano jaunikaičiui
Atšventėm namie, iškepiau 2 tortus - vienas namie kempiniukas, kitą į darželį. Ramiai, nes vaikai po virusų, aš antra savaitė 37 tempa ir kelios dalys laikosi.
Svaitgalį Rygoj buvom gavę kuponą dovanų - tai dviese su vyru pasibuvom 8 val ant kojų.
Ruošiamės biški su draugais į Turkiją savatei. Tai jau kelione gyvenu.
Mažiui darželyje patinka, tik šiandiena ryte matuoju rudeninius batus nuo pavasario - maži - . Reikia batų db mums. Užrašiau į krepšinį tai labai džiaugiasi, nes labai mėgstą jį žaisti. Ir kieme ir pas senelius žaidžia. Labai domisi - gal dėl to, kad čempionatas vyksta
Atšventėm namie, iškepiau 2 tortus - vienas namie kempiniukas, kitą į darželį. Ramiai, nes vaikai po virusų, aš antra savaitė 37 tempa ir kelios dalys laikosi.
Svaitgalį Rygoj buvom gavę kuponą dovanų - tai dviese su vyru pasibuvom 8 val ant kojų.
Ruošiamės biški su draugais į Turkiją savatei. Tai jau kelione gyvenu.
Mažiui darželyje patinka, tik šiandiena ryte matuoju rudeninius batus nuo pavasario - maži - . Reikia batų db mums. Užrašiau į krepšinį tai labai džiaugiasi, nes labai mėgstą jį žaisti. Ir kieme ir pas senelius žaidžia. Labai domisi - gal dėl to, kad čempionatas vyksta
mano mergina vakar sako, noriu eiti i futbolo bureli nors kliedi ir del dailes ir dainavimo,o dar prisinese lankstuku muzikos mokyklos,sokiu ir visur nori
sveikos
Papildyta:
sveikinimai jubiliatams
sveikos
Papildyta:
sveikinimai jubiliatams
QUOTE(Osera @ 2013 09 16, 18:08)
sake kad daug vaikuciu buvo mieste ...bet salta ,tikekimes kad neapsirgs
mb kol kas dar būna, jei sirgs, imsis jis biuliotenį, nes ir žilvinas vakar krito
rasixe, tai pabandykit kažką, gal nepatiks ir atkris dar koks būrelis
QUOTE(rudenine @ 2013 09 18, 08:43)
Labas rytas suraitytas
Sirguliuojantiems
uogakr, kur vedi M i futbola? manasis nebenori krepsinio lankyti, sako, geriau futbolas, bandytumem ir mes eiti, dar karate nori, uzsirasem i anglu ir vokieciu kalbas
Sirguliuojantiems
uogakr, kur vedi M i futbola? manasis nebenori krepsinio lankyti, sako, geriau futbolas, bandytumem ir mes eiti, dar karate nori, uzsirasem i anglu ir vokieciu kalbas
sveikos,
Rudenine, dar nevedu . sake per mazas, tai nuo kitu metu karate lanko ir bandys i vokieciu. norejom i anglu, bet auklėtoja atkalbejo. sake nieko ten nemoko. nera jokio rezultato
i kuria mokykla L eis ?
labas
pasakokite kokias pratybas siemet perkate maziukams
ka jau moko darzeliuose ?
Mums reikia nupirkti Piestuko pasaulis
pasakokite kokias pratybas siemet perkate maziukams
ka jau moko darzeliuose ?
Mums reikia nupirkti Piestuko pasaulis
Mes pirkom priešmokyklinukams su dviem zuikiais
o del mokyklos ir aš suku galvą, daug kas Romuvą siūlo
o del mokyklos ir aš suku galvą, daug kas Romuvą siūlo
SVEIKINAME LUKA SU 6 GIMTADIENIU